POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Co to za panika z tym poczciwym ONR? Zabili kogoś, wyjebali maszynką pas przez środek głowy, ogolili wąsy, kazali chodzić na modły do kaplicy, kazali przyodziewać się tylko w krajowe ubrania i jeść krajowe produkty, nosić medalik z Dmowskim?
Ktoś znowu czuje się zniewolony, dyskryminowany, pominięty? Komuś zabrano zasiłek i zniżkę na Vipa?
Dziwne.
Ktoś znowu czuje się zniewolony, dyskryminowany, pominięty? Komuś zabrano zasiłek i zniżkę na Vipa?
Dziwne.
Jebać żuli.
Lewandowski to jest w ogóle mistrz. Już za sam wąsik jebnąłbym cieciowi dziesięć lat sprzątania psich kup.uglak pisze:
ta ekipa jest nie do podjebania. zaraz przed wyborami glosuja za tym, zeby nadal zachodnie koncerny mogly w naszej czesci Europy sprzedawac syf w takich samych opakowaniach jak u siebie pelnoprawne produkty...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
namówili laskę żeby świeciła buzią a teraz się śmiejooowolff pisze:Co to za panika z tym poczciwym ONR? Zabili kogoś, wyjebali maszynką pas przez środek głowy, ogolili wąsy, kazali chodzić na modły do kaplicy, kazali przyodziewać się tylko w krajowe ubrania i jeść krajowe produkty, nosić medalik z Dmowskim?
Dziwne.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Jak to mówią lepsza Kaśka na drzewie, niż kleks w spodniach. Daję gwarancję poksipolu.
-
- weteran forumowych bitew

wybitny polski ekonomista
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- zahartowany metalizator
Wow, ale bioderka to ma 10/10.trup pisze:
-
- mistrz forumowej ceremonii
to w ogóle jest taka banda chuja jakiej świat jeszcze nie widział. ja już nawet nie mam siły się tym irytować. przywykłem chyba535 pisze:Lewandowski to jest w ogóle mistrz. Już za sam wąsik jebnąłbym cieciowi dziesięć lat sprzątania psich kup.uglak pisze:
ta ekipa jest nie do podjebania. zaraz przed wyborami glosuja za tym, zeby nadal zachodnie koncerny mogly w naszej czesci Europy sprzedawac syf w takich samych opakowaniach jak u siebie pelnoprawne produkty...
-
^ Czym jest PSL?! Przecież ten projekt ustawy jest w interesie polskich rolników, bo olej rzepakowy, który produkują stoi wyżej od oleju palmowego jaki serwują nam niektóre zachodnie koncerny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Czym jest PSL? Największą polityczną kurwą.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
pączek pisze:Czym jest PSL? Największą polityczną kurwą.

- Ascetic
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg3" onclick="window.open(this.href);return false;
myślę, że w wyborczej się zesrali ze strachu w tą piękną-umiarkowanie słoneczną niedziele wielkanocną*.
*oczywiście pełną zadumy, zadumy, zadumy.
no! łapki do góry, kto hajluje, przepraszam, kibicuje temu zlepkowi.
myślę, że w wyborczej się zesrali ze strachu w tą piękną-umiarkowanie słoneczną niedziele wielkanocną*.
*oczywiście pełną zadumy, zadumy, zadumy.
no! łapki do góry, kto hajluje, przepraszam, kibicuje temu zlepkowi.
lys på slutten av lys
-
^ "Szturmowcy" to owe patolo, które trzyma z banderowcami?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
http://www.autonom.pl/?p=20372" onclick="window.open(this.href);return false; XDPacjent pisze:^ "Szturmowcy" to owe patolo, które trzyma z banderowcami?
rzułf
- Ascetic
mówisz?.Pacjent pisze:^ "Szturmowcy" to owe patolo, które trzyma z banderowcami?
ja mam do nich zupełnie inne uwagi, w sensie, że, "ale". czyli, to co mi u nich wydaje się być "niezgodne z moją linią ideową*" .
* o ile takowa w ogóle istnieje.
lys på slutten av lys
-
Czysty narodowy socjalizm, a więc wszystko wskazuje na to, że to oni.wonsz pisze:http://www.autonom.pl/?p=20372" onclick="window.open(this.href);return false; XDPacjent pisze:^ "Szturmowcy" to owe patolo, które trzyma z banderowcami?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Taka z nich elita "intelektualna", że nawet nie potrafili sobie wymyśleć własnego logo i podjebali je squatersom.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Brytyjski dziennik The Times opisał sprawę fundacji Otwarty Dialog, która miała według dziennikarzy prać brudne pieniądze, które były wykorzystywane przez rosyjskie służby
https://www.wprost.pl/kraj/10210534/fun ... karzy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mozna sie juz pogubic komu placi Putin, a komu Soros... jedno jest pewne - trzeba zakladac wlasne NGO!
https://www.wprost.pl/kraj/10210534/fun ... karzy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mozna sie juz pogubic komu placi Putin, a komu Soros... jedno jest pewne - trzeba zakladac wlasne NGO!
Guilty of being right
- Prodi
- postuje jak opętany!
Bo to są w ogóle jebani xeroboje, praktycznie nic własnego czy wymyślonego przez siebie nie mają - banery, loga, black block itp. itd. implementowane od środowisk kontrkulturowych związanych z alterglobalizmem, anarchizmem czy squattingiem właśnie. Zresztą, kto by się przejmował tymi fiutkami, ilu ich jest w Polsce, 50ciu? 100u? Groźni szturmowcy behehehedcd pisze:Taka z nich elita "intelektualna", że nawet nie potrafili sobie wymyśleć własnego logo i podjebali je squatersom.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...