Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: Motoryzacja ogółem
Macku, zainspirowany Twoim postem zrobilem reklame Dacii. Mysle ze jakby producent ja zaakceptowal , ilosc jazd próbnych by drastycznie wzrosla;)

niech to miejsce niebawem zniknie
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zboczuszek z Ciebie, oj zboczuszekpr0metheus pisze:jazda probna nie podlega reklamacji
- pr0metheus
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
pr0metheus pisze:chyba ty
nie przeczę.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Buahaha ja mam rocznik 2017 :)) ale reklama spoko xd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No nie wiem, nie wiem.
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... we/btscl24" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... we/btscl24" onclick="window.open(this.href);return false;
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
To tak jakby walczyc z nadwaga u dzieci zakazujac jedzenia slodyczy od 15 do 16.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ja się zastanawiam jak to będzie technicznie przeprowadzone. Jakieś szlabany, lotne kontrole, konfiskaty i co oznacza pojęcie "stary diesel"?
-
- weteran forumowych bitew
skrzynia dsg to jednak bajka niepotrzebne były obawy przy przesiadce z manualna
a jak obsługa rzeczywiście droga? np wymiana oleju
a jak obsługa rzeczywiście droga? np wymiana oleju
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
kupiłem sobie KIA RIO z rocznika 2016, przebieg 30 tys. silnik 1.4 i 110 koni, benzyna. pełne wyposażenie. powiedzieć, że polecam, to jest mało.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
dokładnie i delikatnie sobie pojeździć po mieście i do roboty, nic więcej. dla mnie ideał
Gratuluję. Przede wszystkim tego, że jesteś w końcu zadowolony i nie poszedłeś prosto do fabryki, bo to ewidentna i zwykle zupełnie nieuzasadniona strata gotówki. Koreańska motoryzacja już dawno przestała budzić uśmiech politowania. Hatchback, czy dziadkowóz z parapetem na doniczki?
Zabić skurwysynów pod mostem to mało. Nie wiem skąd wzięła się ta moda, ale pierwszy raz w życiu doświadczyłem jej w tamtym roku jadąc na wakacje. Klienci zaparkowali na całej szerokości autostrady. Spokojnie można było jechać. Patrz autobus na poniższym filmie...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- pr0metheus
^tak jest. Eliminować.
Tak samo tych cwaniaków , co jak jest korek na autostradzie to spierdalaja poboczem.
Wynik jest taki , ze pobocze tez jest zakorkowane i nawet laweta nie dojedzie na miejsce żeby rozładować korek ( nie mówiąc o karetce)
Tak samo tych cwaniaków , co jak jest korek na autostradzie to spierdalaja poboczem.
Wynik jest taki , ze pobocze tez jest zakorkowane i nawet laweta nie dojedzie na miejsce żeby rozładować korek ( nie mówiąc o karetce)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
Koniec świata jest bliski. Stałem się oto właścicielem - jak to się pisze? - automobilu. Gwoli ścisłości, na "papierze" jestem gdzieś jeszcze wpisany, ale to się nie liczy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Jakieś szczegóły? model itpSybir pisze:Koniec świata jest bliski. Stałem się oto właścicielem - jak to się pisze? - automobilu. Gwoli ścisłości, na "papierze" jestem gdzieś jeszcze wpisany, ale to się nie liczy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Pewnie skończy się tak, jak onegdaj wątek o Pandzie, ale co mi tam. Renault Laguna II 1.6 z 2007r. Na razie pokonałem tym pojazdem ~350km. Więcej będę mógł napisać jak narobię kilometrów, ale to nastąpi po zakończeniu prac warsztatowych ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz