Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Girls, girls, girls v.2
Ta baba ma wincyj klakow na cycach niz ja na brodzie.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
U mnie nawet na tyłku tyle włosów nie ma.vicek pisze:Ta baba ma wincyj klakow na cycach niz ja na brodzie.
To muszą być zmiany hormonalne, do działu zdrowie z nią.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ja tez sie z tym zgadzam, ilez mozna oglondac te wyfotoszopowane lafiryndy z plastiku wazace po 40 kilo. Troche naturalnosci nigdy nikomu jeszcze nie zaszkodzilo, kol Dewastator prosze o wiecej naturalnych kobiet z naturalnym wdziekiem.maciek z klanu pisze:Mi się podobają piękne kobiety wrzucane przez devastatora. Proszę więc o zaprzestanie szkalowania. Stop cenzurzeNasum pisze:Devastator - ja kurwa rozumiem, że każdy ma swoje upodobania, wzorce piękna, fetysze, zboczenia i takie tam - jak powiedziałem, rozumiem. Rozumiem też szczyptę humoru - wkleić zdjęcie jakiejś grubej maciory która ma cyce większe niż lodówka, albo jakiegoś chudzielca z ryjem tak niewyjściowym, że aż szkliwo na zębach odpada - ok, można czasem się posmiać, rzecz jasna, wszystko z umiarem.
Ale zdjęcia które ostatnio nam zapodajesz, bardziej nadają się do tematu "najbrzydsze lochy świata" albo coś w ten deseń, więc prośba - nie zaśmiecaj tego tematu. W zamyśle był to temat w którym każdy mógł wkleić zdjęcie dziewczyn które akurat wpadły my w oko, można podyskutować, wyśmiać czyjś gust, skwitować stwierdzeniem, że ładniejsze z łóżka wyganiałeś.... ale nie takie muchomory jakie serwujesz. Daj na wstrzymanie.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kto co lubi, mnie zawsze jarały cycate blondyny z dużym tyłkiem, chuj mnie więc interesuje moda i obecne trendy na wieszakowate, sztuczne, kościotrupy. Pierdolić poprawność, skoro chłop lubi baby z nieogolonym rowem to jego sprawa.
Jebać żuli.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Kolejne zniszczenie po całości. :D
Ale faktycznie, na takie coś powinien być osobny wątek...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- w mackach Zła
Wlaśnie, załóżcie sobie temat DZIWADŁA i wrzucajcie sobie te osobliwości jak baba z chujem czy chłop z pizdą czy nawet chłop z chłopem (tak jestem tolerancyjny) ale od działu Girls Girls Girls proszę się z takim rzeczami odkolegować :)

Trzeba przyznać Polańskiemu, że miał gust.

-
Plagueis pisze:Kolejne zniszczenie po całości. :D
No i o tym mówię. Nikogo nie chcę cenzurować, ale w tym temacie wolałbym jednak pooglądać, pokontemplować czy podyskutować o urodzie kobiet uważane przez zdecydowaną większość za ładne. Jak ktoś lubi koczkodany z zarośniętą kłakami cipą jak owca, baby z chujem chociażby i czterema, spasłe maciory które potykają się o własne cyce - spoko, jestem w stanie to zrozumieć. Ale niech to będzie w temacie powiedzmy "only natural girls girls girls level kurwa hard" z dopiskiem wchodzisz na własną odpowiedzialność. Podejrzewam że i tak sporo osób by tam zaglądało, ale przynajmniej wiedzieliby czego się spodziewać.
-
Niby tak, ale ich faktycznie jarają takie "panienki", więc wklejają. Dla nas to osobliwości, dla nich normalne dziewczyny z sąsiedztwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pacjent pisze:Niby tak, ale ich faktycznie jarają takie "panienki", więc wklejają. Dla nas to osobliwości, dla nich normalne dziewczyny z sąsiedztwa.
Ale ja nie bronię się im jarać takimi panienkami, ich sprawa. Tyle że po ostatnich zdjęciach kolegi Devastatora proponuję mu osobny temat - ten niech zostanie dla tradycyjnych zboczeńców. Podejrzewam, że miałby mnóstwo odwiedzin, a dyskusje byłyby naprawdę głębokie i pouczajace. To tak jak temat Dowcipy jaja oraz Onkologia - niby to samo, a jednak niekoniecznie. Można?
-
Masz rację, ale jak im to wytłumaczysz? :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Kolegom dziwakom, ktorzy nie lubia zarosnietych kobiet proponuje wpisac sie do tematu FASZYZM, bo zaczynaja faszyzowac. Dlaczego stygmatyzujecie zarosniete i grube kobiety? Nastepnym krokiem bedzie narazanie na ostracyzm grubych i zarosnietych uzytkownikow forum...
woodpecker from space
-
Broń Szatanie, nie stygmatyzujemy! Wprost przeciwnie - chcemy jeszcze bardziej je wynieść na piedestał, wyróżnić, ubóstwić dając im do dyspozycji osobny temat, aby ich zdjęcia nie sąsiadowały ze zdjęciami niegodnych im bobra czesać chudzielcami. Gdzie tu faszyzm?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
I znów ja oberwie :((Triceratops pisze:Kolegom dziwakom, ktorzy nie lubia zarosnietych kobiet proponuje wpisac sie do tematu FASZYZM, bo zaczynaja faszyzowac. Dlaczego stygmatyzujecie zarosniete i grube kobiety? Nastepnym krokiem bedzie narazanie na ostracyzm grubych i zarosnietych uzytkownikow forum...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jakie znowu osobowości przecież takich "Grażyn" czy "Halin" jest w cebulandii na pęczki, z drugiej strony jeśli ktoś z taką dzieli żywot to nie dziwota, że chce powzdychac do wieszaka z MTV.Pacjent pisze:Niby tak, ale ich faktycznie jarają takie "panienki", więc wklejają. Dla nas to osobliwości, dla nich normalne dziewczyny z sąsiedztwa.
Jebać żuli.
-
Jaki gust, pokurcz ruchający wszystko, co archetypicznie seksowne. Gustu, jak już, to doszukiwałbym się w wyborze (mimo że "wieszak") jego ostatniej, obecnej żony - Emmanuelle Seigner.Raf pisze:

- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
:DNasum pisze: "only natural girls girls girls level kurwa hard" z dopiskiem wchodzisz na własną odpowiedzialność
Nawet tytuł na tacy podany. ;)
Wracając do tematu nienormalnych kobiet, w których gustują nienormalni miejscowi faszyści/szowiniści:

Bardzo mi się spodobała komandor Kelly Grayson w The Orville. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Gunman
- weteran forumowych bitew

Czas oczyścić ten wątek z patologii
- Prodi
- postuje jak opętany!
Mnie najbardziej rozpierdala jak się tu co poniektórzy spuszczają nad naturalnością tych pań co to kol. Devastator wkleja nie biorąc pod uwagę, że 3/4 z tych zdjęć jest tak podkręcona w fotoszopie, że nawet Stivi Łonder by się zorientował. Te nienaturalne, podoklejane zwisy czy suty w skali 5:1.No bez jaj, jaka to naturalność. I ta kutanga dodana do tej suchej blondyny, litości.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Kocham NaomiGunman pisze:
Czas oczyścić ten wątek z patologii
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
W KOŃCU jakaś solidna kandydatka, a nie ruskie i żydoskie zdziry i kopiuj-wklej wieszaki.