o Ku...! Ale cios.Hatefire pisze:
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
- Stary Metal
- w mackach Zła
https://www.google.pl/amp/s/natemat.pl/ ... e-kosciola" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajnie.
Saltus śpiewa "Giń chrześcijański psie".
Tutaj nikogo nie trzeba popędzać.
Pierwszą przyczyną upadku kościoła katolickiego paradoksalnie będą ci, którym najmniej na tym zależy, czyli jego funkcjonariusze.
Najlepiej dla nich, aby przestali się wypowiadać na jakikolwiek temat.
Bo najpierw pieprzną, a później przepraszają, określając wypowiedź lub działanie jako niefortunne.
Lecz, czy ktoś, kto ma parcie na szkło potrafi zamilknąć?
Fajnie.
Saltus śpiewa "Giń chrześcijański psie".
Tutaj nikogo nie trzeba popędzać.
Pierwszą przyczyną upadku kościoła katolickiego paradoksalnie będą ci, którym najmniej na tym zależy, czyli jego funkcjonariusze.
Najlepiej dla nich, aby przestali się wypowiadać na jakikolwiek temat.
Bo najpierw pieprzną, a później przepraszają, określając wypowiedź lub działanie jako niefortunne.
Lecz, czy ktoś, kto ma parcie na szkło potrafi zamilknąć?
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ten Jędraszewski to wyjątkowa kreatura, szkoda słów.Stary Metal pisze:https://www.google.pl/amp/s/natemat.pl/ ... e-kosciola
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- weteran forumowych bitew
palenie książek wymknęło z pod kontroli
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zapraszamy do kin!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- TheDude
Dostojny niuchacz na tropie piermanentnie waniających onuc from Africa.uglak pisze:
tego to gdzies wypuscic...
Bardzo dobrze. Krok po kroku. Trzeba dręczyć tę bandę skurwysyna.trup pisze:Zapraszamy do kin!
[youtube][/youtube]
-
- postuje jak opętany!
Po "Klerze" też było głośno... I co? I nic...
Rozeszło się po kościach.
Rozeszło się po kościach.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Ta, tylko, że Kler to była fabuła, natomiast "Tylko nie mów nikomu", to jest dokument.
Mało tego, dokument, który przedstawia konkretne dowody na zawarte w nim tezy.
Niejako potwierdza, to, co powiedziano w Klerze.
Poseł Zbigniew Gryglas nie widział tego flmu, a porównuje go porównuje ten film do Mein Kampf.
Moim zdaniem najmniej upoważnioną instytuxcją do wyjaśniania pedofilii w kościele katolickim, jest sam kościół.
Biskupi mają usta pełne frazesów, słów współczucia dla ofiar, potrafią pokazywać zrozpaczenie. Dobrze zostali nauczeni, jak grać. Jednak nie nauczono ich jeszcze udawać współczucia przed konkretną ofiarą. Przed tą, jak to było widać na filmie, się zamykają. I to mimo słów biskupów, że trzeba z poszkodowanymi jak najczęściej i jak najchętniej rozmawiać.
Nie wierzę w te słowa żalu. tym bardziej, że w napisach końcowych powiedziane zostało, iż najważniejsze klechy odmówiły wypowiedzi w filmie. A po filmie każdemu jest przykro i każdy na wyścigi przeprasza.
Gówno się rozlało i coś trzeba powiedzieć i poudawać szok.
Ale już np. Głódź, który ukrywał Cybulę idzie w zaparte, twierdząc, że filmu nie oglądał, bo nie ogląda byle czego.
Ukrywanie kościelnego pedofila nie powinno być traktowane jako współudział, ale jak osobne przestępstwo. Przecież ksiądz ukryty i przeniesiony na inną parafię, do niczego nieświadomych wiernych, zdobywa nowe tereny, aby tam gwałcić dzieci.
Pedofila w kościele katolickim nigdy - ale to nigdny - nie wyszłaby na jaw, gdyby nie wzięły się za to media. Zgłoszenia dokonywane przez kościół katolicki dotyczą wyłącznie ksieży, których czyny zostały ujawinone przez media. Na niesławnej konferencji Episkopatu, padło pytanie, ile przypadków zgłoszonych zostało z własnej inicjatywy kościoła I co? I cisza. Nic.
Zresztą teraz kościół katolicki przybiera od wczoraj inną retorykę. Zaczyna oddzielać wiarę od księży. A jeszcze przedwczoraj na filmie jeden z księży powiedział, że ksiądz jest jak jezus.
Cieszę się, że miałem swój udział w filmie.
Niejako potwierdza, to, co powiedziano w Klerze.
Poseł Zbigniew Gryglas nie widział tego flmu, a porównuje go porównuje ten film do Mein Kampf.
Moim zdaniem najmniej upoważnioną instytuxcją do wyjaśniania pedofilii w kościele katolickim, jest sam kościół.
Biskupi mają usta pełne frazesów, słów współczucia dla ofiar, potrafią pokazywać zrozpaczenie. Dobrze zostali nauczeni, jak grać. Jednak nie nauczono ich jeszcze udawać współczucia przed konkretną ofiarą. Przed tą, jak to było widać na filmie, się zamykają. I to mimo słów biskupów, że trzeba z poszkodowanymi jak najczęściej i jak najchętniej rozmawiać.
Nie wierzę w te słowa żalu. tym bardziej, że w napisach końcowych powiedziane zostało, iż najważniejsze klechy odmówiły wypowiedzi w filmie. A po filmie każdemu jest przykro i każdy na wyścigi przeprasza.
Ale już np. Głódź, który ukrywał Cybulę idzie w zaparte, twierdząc, że filmu nie oglądał, bo nie ogląda byle czego.
Ukrywanie kościelnego pedofila nie powinno być traktowane jako współudział, ale jak osobne przestępstwo. Przecież ksiądz ukryty i przeniesiony na inną parafię, do niczego nieświadomych wiernych, zdobywa nowe tereny, aby tam gwałcić dzieci.
Pedofila w kościele katolickim nigdy - ale to nigdny - nie wyszłaby na jaw, gdyby nie wzięły się za to media. Zgłoszenia dokonywane przez kościół katolicki dotyczą wyłącznie ksieży, których czyny zostały ujawinone przez media. Na niesławnej konferencji Episkopatu, padło pytanie, ile przypadków zgłoszonych zostało z własnej inicjatywy kościoła I co? I cisza. Nic.
Zresztą teraz kościół katolicki przybiera od wczoraj inną retorykę. Zaczyna oddzielać wiarę od księży. A jeszcze przedwczoraj na filmie jeden z księży powiedział, że ksiądz jest jak jezus.
Cieszę się, że miałem swój udział w filmie.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
To prawda, dlatego właśnie tym razem reakcją jest milczenie, bagatelizowanie, zniechęcanie ludzi do oglądania i - najwyraźniej - próba przeczekania. Przed tym nie mogą się aktywnie bronić, bo w zestawieniu z klarownością i oczywistością przedstawionych faktów, wszelkie kościelne pierdololo będzie wyglądało dokładnie na to, czym jest, tj. chamskie krętactwo.Stary Metal pisze:Ta, tylko, że Kler to była fabuła, natomiast "Tylko nie mów nikomu", to jest dokument.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- postuje jak opętany!
Tylko kompletny idiota będzie wierzył w ten "żal" księży i biskupów. Przecież wystarczy obejrzeć np. oświadczenie arcybiskupa Polaka. "Przeprosiny" czytane z kartki, gęba pełna frazesów, pusty wzrok i zero emocji, żadnej empatii dla ofiar.Stary Metal pisze:Nie wierzę w te słowa żalu. tym bardziej, że w napisach końcowych powiedziane zostało, iż najważniejsze klechy odmówiły wypowiedzi w filmie. A po filmie każdemu jest przykro i każdy na wyścigi przeprasza.
A Głódź to już skurwysyn najczystszej wody. Arogancja, buta i pogarda 100%. Prawdziwy satanista. Nie ma problemu, jakiś dziennikarzyna po prostu nagrał sobie dokument, żeby atakować Kościół. Ale co on tam wie.
Sekielscy odwalili kawał dobrej roboty. Bardzo potrzebny film. Ja staram się trzymać z daleka od spraw społecznych, politycznych itd., ale ten film mocno mnie ruszył. Sekielscy już zapowiedzieli kontynuację, chętnie się dorzucę na finansowanie tego filmu. Mam nadzieję, że będą drążyć beton i ktoś się poważnie weźmie za ten jebany kler.
heykvísl og ofn
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, co mnie podkusiło klikać w salon24, jakieś kutasiarstwo już zaczyna śpiewać z klucza że pedofilia dotyczy wszystkich grup społecznych, a nie tylko księży, ojej, Kościół obrażajo. Nagle księża to grupa zawodowa, jak każda inna? A ja myślałem, że dla wierzących każdy ksiądz to delegat Jeżusa na tym świecie.
Kerosene keeps me warm.
- WaszJudasz
Wiadomo, ja zawsze patrzę podejrzliwie na każdego murarza i chcę wiedzieć dokładnie, gdzie wcześniej murował.83koper83 pisze:że pedofilia dotyczy wszystkich grup społecznych
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- nagrobek
widły i pochodnia. tak bym to widział.
- Hatefire
Cytując klasyków:
- Zawsze mówiłem, że trzeba ich było do lasu, póki jeszcze czas, a nie. -
-Tak jest. Kompanie zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków. -
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Niby film który mialbyc mocny, tylko kurwa czemu nie podaje nazwisk wszystkich, czemu zasłania twarze? To słabe akurat. Piętnować kurwiuw
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Tzn.? Dorzuciłeś się w finansowanie, czy pracowałeś przy nim bezpośrednio? Albo jeszcze w inny sposób? Pytam z ciekawości.Stary Metal pisze:Cieszę się, że miałem swój udział w filmie.
-
Podobno wszyscy byli agentami SB, co oznacza, że:maciek z klanu pisze:Niby film który mialbyc mocny, tylko kurwa czemu nie podaje nazwisk wszystkich, czemu zasłania twarze? To słabe akurat. Piętnować kurwiuw
- państwo wiedziało,
- mogli sobie dalej robić to co lubili, musieli tylko donosić,
- tak właśnie wygląda owo ukrywanie pedofilii w polskim KK.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.