Oczywiście, że Europo, bo bliskowschodniego i ultranacjonalistycznego Izraela (ostatnio okazało się, że sterylizowali kobiety Falaszów) to kompletnie nie dotyczy :) Europejczycy muszą się pozbyć jakichkolwiek narodowych więzi, a wtedy łatwiej będzie ich poddać rasistowskiej tresurze w stylu wypłaty jakichś absurdalnych haraczy.Ascetic pisze:naturlich. prysznic is sehr gut!
Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Cytat dnia!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
drogi kol. Pacjencie ;_) ja się tam nie znam.Pacjent pisze:Oczywiście, że Europo, bo bliskowschodniego i ultranacjonalistycznego Izraela (ostatnio okazało się, że sterylizowali kobiety Falaszów) to kompletnie nie dotyczy :) Europejczycy muszą się pozbyć jakichkolwiek narodowych więzi, a wtedy łatwiej będzie ich poddać rasistowskiej tresurze w stylu wypłaty jakichś absurdalnych haraczy.Ascetic pisze:naturlich. prysznic is sehr gut!
ubawiła mnie po prostu ta zbitka. taka mało szczęśliwa ;-)
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jak widac od pewnego czasu idee zjednoczenia Europy we wspolnych granicach sprowadzaja sie do prysznicy ;-)Ascetic pisze:naturlich. prysznic is sehr gut!
to mi umknelo. zarzuc jakimis linkami.Pacjent pisze:ostatnio okazało się, że sterylizowali kobiety Falaszów
Guilty of being right
-
Mnie to też bawi. Na szczęście.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Szwecja też się bawiła w takie skurwysyństwo jeszcze w latach 70 wobec romskich kobiet. Jest zresztą dobra książka o tym tylko tytuł mi wyleciał teraz z głowy.
Edit: Wygooglowałem, bom czytał to lat kilka temu.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
właściwie gość mi wisi kalafiorem, a jego ostatnie wypowiedzi z pozycji zadętego bubka powodują u mnie szukanie pilota telewizyjnego, albo scrollowanie, ale w tym miejscu szacun*. wiadomo z bezpiecznej pozycji żabolandii to se można wszystko powiedzieć, napisać, ale taki pocisk może drasnąć w żydo-fobio-landii. niektórzy myślę, że już nie potrzebują kawy na rozruch a wskazówka hejtometru wyjebała im w sufit ze słomy.

* bardzo lubię zawodników co na wyścigu kolarskim łażą z kijem i szukają najlepszego koła wedle ich mniemania do wjebania go szprychy.

* bardzo lubię zawodników co na wyścigu kolarskim łażą z kijem i szukają najlepszego koła wedle ich mniemania do wjebania go szprychy.
Ostatnio zmieniony 06-04-2019, 11:04 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- uglak
- uglak
dzieki, dodam do obserwowanych wyszukiwan na Allegro, bo mam taka kolejke fajnych rzeczy, ze nowe postanowienie jest takie, zeby kupowac tylko uzywki w dobrych cenach i wyjatki bede robic tylko jak chce cos przeczytac poza kolejnoscia :PHatefire pisze:Szwecja też się bawiła w takie skurwysyństwo jeszcze w latach 70 wobec romskich kobiet. Jest zresztą dobra książka o tym tylko tytuł mi wyleciał teraz z głowy.
Guilty of being right
- maciek z klanu
To jest bdb podejście, bo to jak ceny książek już momencie kupna nowej pikują w dół to jest smutek.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Nie mazgajcie się dziewczęta, w dyskontach zniżki 40% czasem nawet lepiej.
- TheDude
Jak ktoś dużo czyta i szkoda mu kasy na zakupy (albo nie ma miejsca w domu) to warto zainwestować w czytnik e-booków i jechać na piratach.
- uglak
ebooki daja rade w przypadku beletrystyki. reszta to juz bardzo roznie z dostepnoscia (nawet jakby chciec kupowac).
Guilty of being right
- TheDude
^ Zapewne, ale tak czy inaczej to jest bardzo użyteczny wynalazek.
- uglak
- dzik
- zahartowany metalizator
Kurwa przeczytałem kundla :)uglak pisze:jasna sprawa. zawsze mam w plecaku mojego kindla.
dobry kościół to kościół spalony
- uglak
- Ascetic
"Nie ustaniemy, aż nie doprowadzimy do pełnego oczyszczenia Polski z ludzi, którzy nie są godni należeć do naszej wspólnoty narodowej"
- no nie wiem, czy nam tutaj nowy wódz się nie rodzi się. klarowny przekaz już jest.
- no nie wiem, czy nam tutaj nowy wódz się nie rodzi się. klarowny przekaz już jest.
Poro
-
Ale wojska amerykańskie by tu zostawił! :)Ascetic pisze:"Nie ustaniemy, aż nie doprowadzimy do pełnego oczyszczenia Polski z ludzi, którzy nie są godni należeć do naszej wspólnoty narodowej"
- Ascetic
taka tam mała niekonsekwencja ;-)Pacjent pisze:Ale wojska amerykańskie by tu zostawił! :)Ascetic pisze:"Nie ustaniemy, aż nie doprowadzimy do pełnego oczyszczenia Polski z ludzi, którzy nie są godni należeć do naszej wspólnoty narodowej"
poza tym amerykańce mają spore doświadczenia, nie mniejsze niż niemiaszki w cleaning'u. dobry partner jednym słowem ;-)
Poro
Zawsze czułem, że jesteś studentem, albo hipisem.uglak pisze:jasna sprawa. zawsze mam w plecaku mojego kindla.