Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Girls, girls, girls v.2
Zbyt nowoczesna
-
- w mackach Zła
Jakaś straszna młódka, dla pedofilów chyba.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ty jakiś jebnięty jesteś?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przyznam , że mi się bardzo podoba. Oczywiście nie jest to typ oczywistej seksbomby, której nagie zdjęcia trzymasz w fap-folderze na kompie. Fantazja z nią to nie taka, gdzie się ruchamy jak dzikie zwierzęta. Raczej kolacja przy świecach, pijemy chilijskie wino organiczne, na stole wegańskie przekąski. Toczymy nieśpieszną dyskusję na temat wpływu neokolonializmu na nierówności społeczne, a ja tonę w jej oczach jak Wilhelm Gustloff w Bałtyku.devastator77 pisze:
Poza tym odradzam Szanownym Kolegom pisanie, że ma brzydki ryj. Na działce mam dużo miejsca, Jeszcze trochę ciał się pod ziemią zmieści. Siekiery też dawno ze składziku nie wyciągałem, aż się prosi... ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- dzikens
- zaczyna szaleć

Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
też mi coś muwi, że jest to słotki widok jak sobie wpyha/ wkłada bakłarzana z ważywnym nadzieniem. do buzi. dodam.Hatefire pisze:Przyznam , że mi się bardzo podoba. Oczywiście nie jest to typ oczywistej seksbomby, której nagie zdjęcia trzymasz w fap-folderze na kompie. Fantazja z nią to nie taka, gdzie się ruchamy jak dzikie zwierzęta. Raczej kolacja przy świecach, pijemy chilijskie wino organiczne, na stole wegańskie przekąski. Toczymy nieśpieszną dyskusję na temat wpływu neokolonializmu na nierówności społeczne, a ja tonę w jej oczach jak Wilhelm Gustloff w Bałtyku.devastator77 pisze:
Poza tym odradzam Szanownym Kolegom pisanie, że ma brzydki ryj. Na działce mam dużo miejsca, Jeszcze trochę ciał się pod ziemią zmieści. Siekiery też dawno ze składziku nie wyciągałem, aż się prosi... ;-)
toważystwo tutaj mocno mnięsne jest, więc zaprezentuję jak się prezentuje bakłarzan ten. oto on w całej okazałości swej:

lys på slutten av lys
- Hatefire
Kolego Ascetic twoje warzywne metafory o bakłażanach z nadzieniem są wyjątkowo obsceniczne i niesmaczne. Nie chciałbyś odwiedzić mojej działki? Przygotuję dużo atrakcji, dół na przykład wykopiemy, siekierę ci pokażę ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
staram się jak mogę!Hatefire pisze:Kolego Ascetic twoje warzywne metafory o bakłażanach z nadzieniem są wyjątkowo obsceniczne i niesmaczne. Nie chciałbyś odwiedzić mojej działki? Przygotuję dużo atrakcji, dół na przykład wykopiemy, siekierę ci pokażę ;-)
tu już były różne toksyczne związki, niby oparte na przemocy, a jednak w kolorze brązowym ... ;_0
póki co, dziękuję, postoję ;-) zostanę przy modelu prawilno-katolickim, choć nie do końca, bo tylko jeden potomek, a to jakby się nie liczy w kategoriach dzietności. dobrze, że przynajmniej jedna żona. choć to dla odmiany nielogiczne. bachorów masz mieć z 8-em jak Terlikowski, czy jakiś Tadziu z Solidarnej, a żonę jedną. bez sensu.
a. i bym zapomniał. jest taka teoria, że po 50tce facetom się odmienia w różnych kwestiach, więc bądź w gotowości ;-) opalaj się tam ładnie na działaczce i hoduj dorodne bakłażany ;-)
lys på slutten av lys
- Hatefire
Jesteś bardzo pewny siebie. Skąd ta pewność, że jesteś w moim typie? Zwłaszcza, że nie sądzę, że masz takie ładne oczy jak Maja Ostaszewska (te do patrzenia, a nie te metaforyczne, wyjaśniam coby wątpliwości nie było) ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
tak Pani Maja ma bardzo ładne oczy. to fakt ;-)Hatefire pisze:Jesteś bardzo pewny siebie. Skąd ta pewność, że jesteś w moim typie? Zwłaszcza, że nie sądzę, że masz takie ładne oczy jak Maja Ostaszewska (te do patrzenia, a nie te metaforyczne, wyjaśniam coby wątpliwości nie było) ;-)
na tym bym zakończył ten wątek ;-)
a co do Pani Maji. kiedyś coś mnie pogięło i kupiłem jakiś szfecki kryminał w wersji ałdiobuk. i ona była tam lektorem. kurwa, jaka to była męczarnia. nie, no. intryga była OK. taka szfecka. ale ten jej głos. ma jakieś takie cierpiętnicze wibrato w nim. jakbym miał być z taka babą to bym leciał ciągle na jakichś depresantach. tak by mi się udzieliło. zresztą moja quasi-przełożona ma podobną emfazę. jak muszę z nią gadać to mi się udziela. normalnie w głosie ma teraźniejszą epidemię cholery w Zanzibarze i śmierć na SOR w Sosnowcu na zakrzepicę. taki głosowy lejek cierpień z każdego dnia. ale, co ciekawe nie lubi rozmawiać. w szczególności przez telefon. większość spraw tym samym załatwiamy na sms'ach. tym samym <po raz drugi> ja nie cierpię i ona nie cierpi. ale to bez związku.
lys på slutten av lys
-
- w mackach Zła

i to jest elegancka dojrzała kobieta :D
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
apetico.Raf pisze:
i to jest elegancka dojrzała kobieta :D
niejeden co tu na nią spuszcza mele co innego z chęcią by spuścił ;-)
tylko, ta faja. normalnie jakby człowiek z popielniczką szedł w ślimaka.
-
- w mackach Zła
Maja (chyba) nie pali, to tylko ujęcie z papierosem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie powinna w każdym razie. gardło to jej narzędzie pracy. powinna je szanować. tak sądzę ja.Raf pisze:Maja (chyba) nie pali, to tylko ujęcie z papierosem.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Majka zawsze fajna była, tylko ostatnio głupoty straszne mówi, a to nie wpływa pozytywnie na jej wizerunek.
BTW
Wczoraj widziałem 7 uczuć z nią i stwierdzam, że nawet ucharakteryzowana na komunistyczną matkę-Polkę wygląda wciąż co najmniej dobrze. :)
BTW
Wczoraj widziałem 7 uczuć z nią i stwierdzam, że nawet ucharakteryzowana na komunistyczną matkę-Polkę wygląda wciąż co najmniej dobrze. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Nerwowy

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Maczetami to tylko te z krakowskich stawów. Oni tam lubią te klimaty rodem z Rwandy ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Kraków jest już na wyższym poziomie rozwoju wojennego rzemiosła i do akcji wchodzi bardziej zaawansowany sprzęt.Hatefire pisze:Maczetami to tylko te z krakowskich stawów. Oni tam lubią te klimaty rodem z Rwandy ;-)
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news- ... Id,2906106" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawe czy o taką "rakietnicę" chodziło ;)

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Jestem bardzo ciekawy efektu jak któryś będzie chciał wykonać słynnego quakowego rocket jumpa :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist