Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

07-03-2019, 23:45

fugazi pisze:Chuje w robocie, co zostawiają obsrane kible. Wsadziłbym jednemu i drugiemu łeb w ten syf.
o to to. Szczota zawsze z boku, ale nie, brązowy rycerz nie tknie, jakby zaraz miała go co najmniej kiłą zarazić.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

08-03-2019, 00:40

Przecież umycie kibla (nawet po sobie), to nie jest zadanie dla prawdziwego mężczyzny. To uwłacza jego godności. A od czego ma taki babę w domu. A skoro w domu tego nie robi, to w pracy też nie będzie. Proste. To chyba nie powinno nikogo dziwić.

Też mnie to wkurwia. A jeszcze bardziej zajszczane deski. Jak kogoś złapie na tym... Zabije!
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Heretyk

08-03-2019, 08:19

:) ano ciekawy temat. jak niewychowanym, skurwiałym bezczelnym chujem trzeba być, aby tak się zachowywać, nie ogarnę. no i ciekaw jestem czy tak samo robią we własnych domach
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

08-03-2019, 09:19

Co prawda niewiele spraw może mnie wkurwić jednak smród wszaruchów doprowadza mnie do mocnego podkurwienia. Bardzo mnie cieszy więc fakt, że drelichy robią porządek z tymi skurwysynami, brudami. Może się kurwy nauczą czystości a jeśli nie to piec dla leniwych śmieci. Robi się ciepło, będą kurwy gonione.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-03-2019, 22:28

ja rozumiem reklamy na filmzjebie (których sie pozbyłem) ale na poczcie to juz przegięcie
na wp.pl niech se robią co chcą bo i tak tego nie czytam ale od poczty (o2.pl) to niech się odpierdolą !!!
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
uglak

19-03-2019, 22:34

Żułek pisze:ja rozumiem reklamy na filmzjebie (których sie pozbyłem)
jak sie pozbyc obecnych? bo te sa sprytniejsze niz poprzednie...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek

19-03-2019, 23:02

adguard ale nie u wszystkich działa, u mnie akurat tak ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
535

23-03-2019, 06:37

Mam świadomość, że jest okres przejściowy i po zimie wszystko wygląda szaro i buro, ale po wczorajszym rekonesansie na trasie Kraków- Bukowina Tatrzańska, w jedną stronę zakopianką, a w drugą przez Ochotnicę, Kamienicę, Słopnice, Kasinę, Dobczyce...stwierdzam co następuje. Im dalej na południe, tym bardziej przeraża stan do jakiego doprowadziła krajobraz ta w dupę jebana rozmodlona tłuszcza. Mam nadzieję, że będą zdychać w męczarniach. Nie wiem kim trzeba być, by wspierać tę hołotę swoimi pieniędzmi, wybierając się na urlop w tamte strony.
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 08:05

To mi zakrawa na obsesje, na razie lekka, ale tramal juz mozesz zakupic. Na dniach zaczna cie obserwowac umarli a w nocy bedzie cie dotykal kosmita w miejscach intymnych.
woodpecker from space
535

23-03-2019, 08:39

Triceratops pisze:To mi zakrawa na obsesje, na razie lekka, ale tramal juz mozesz zakupic. Na dniach zaczna cie obserwowac umarli a w nocy bedzie cie dotykal kosmita w miejscach intymnych.
Gdybyś był sprytny to sprawdziłbyś sobie jakie święto obchodzili wczoraj mieszkańcy Podhala i że przy kościołach nie było wolnych miejsc parkingowych, co pozwoliło mi sprawnie przepierdolić przez ich gminy, a zaowocowało uwagą o rozmodlonej tłuszczy. Inna sprawa, że nie spodziewam się niczego po osobniku spożywającym własne odchody. Wybacz.
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 08:45

A tak, zapomnialem, ze wczoraj bylo swieto uzytkownikow Podhala, wylecialo mi to zupelnie z glowy, wybacz. Cale forum wiedzialo a ja zapomnialem. Skandal, ze w ogole smieli jezdzic samochodami, powinni isc pieszo. Inna sprawa, że nie spodziewam się niczego po osobniku spożywającym tanie browary w hektolitrach. Wybacz.
woodpecker from space
535

23-03-2019, 08:49

Tak właśnie myślałem. Jeżeli już skończyłeś to pobierz sztućce i do boju. Życzę smacznego
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 08:53

535 pisze:Tak właśnie myślałem
Sprobuj myslec caly czas, nie bedzie cie wtedy wkurwiac otaczajaca rzeczywistosc na ktora nie masz zadnego wplywu. No, zawsze mozesz zamknac swoje wrazliwe oczy podczas jazdy zeby nie widziec tych straszliwych spustoszen. I dolej do piwka melisski.
woodpecker from space
535

23-03-2019, 08:59

Wolisz nasze swojskie Koło, czy gustujesz we wzornictwie zachodnim?
Obrazek
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 09:38

Po tanich koncerniakach tak cie wyczyscilo? Bedziesz mial nauczke, ze warto czasami dac za piwko wiecej niz 2 zlote. Idz w jakosc a nie ilosc.
woodpecker from space
535

23-03-2019, 10:19

Dzięki za radę. Jestem dziwnie pewien, że gdyby zbadać średnią cenę którą płacę za swoje piwo, bez wysiłku plasowałbym się w czołówce forumowych piwoszy. Mniejsza o to. Popatrz stary. Przyjebałeś się do mnie, nie bardzo wiem o co, z samego rana. I teraz, czy chodzi o to że wykupiłeś wczasy w Murzasichlu, czy masz bliskich w tamtych stronach, a może obraziłem boże sługi i ubodło do żywego ?Czy po prostu śniadanko było rzadkie, a ty nienawidzisz grysiku? Sugeruję węgiel. Na wieczór będziesz miał kabanosy. Dokupisz sobie musztardy i królewska uczta jak marzenie. Pisz bom ciekaw.
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 10:37

535 pisze:Popatrz stary. Przyjebałeś się do mnie, nie bardzo wiem o co, z samego rana.
Alez apsolutnie sie nie przyjebalem, skomentowalem tylko twoje nerwowe wynurzenia na temat przyrody i chcialem cie ostrzec, ze popadasz w lekka paranoje. Ludzie smieca i dewastuja od lat niezaleznie od koloru skory, wyznania czy przekonan politycznych. Tak samo jak ludzie chcacy zaparkowac szukaja wolnego miejsca do zaparkowania. Ciesz sie, ze muzulmanie nie urzadzali imprezy masowej.

Wiosna sie zaczela, trawa odrosnie, spokojnie trwaj w nadziei, jeszcze bedzie zielono a twoje oczy beda sie smialy radosnie. A jak sobie zlopniesz tanie piwko albo siedem naraz to swiat w ogole bedzie piekny.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
uglak

23-03-2019, 10:38

w sumie to nadal nie wiem o co chodzi z krajobrazem - zaparkowali przed kosciolem to zaparkowali, na ch** drazyc temat?

swoja droga co za swieto wczoraj bylo, bo wikipedia nie okazala sie przydatna:
Kraje nadbałtyckie – Dzień Morza Bałtyckiego[1] (ang. Baltic Day)[2] na mocy Komisji Helsińskiej, jako element Światowego Dnia Wody
Laos – Dzień Partii Ludowej
Międzynarodowe – Światowy Dzień Wody
Portoryko – Dzień Emancypacji
Wspomnienia i święta w Kościele katolickim obchodzą[3][4]:

św. Benwenut (zm. 1282, arcybiskup w Osimo, franciszkanin)[5]
św. Lea (wdowa)
bł. Klemens August von Galen (kardynał)
św. Mikołaj Owen (męczennik jezuicki)
św. Zachariasz (papież)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops

23-03-2019, 10:58

uglak pisze:w sumie to nadal nie wiem o co chodzi z krajobrazem - zaparkowali przed kosciolem to zaparkowali, na ch** drazyc temat?
No wlasnie, gdzie mieli parkowac, przed meczetem czy marketem? Niektorzy sa nerwowi niczym srajacy kot i wrazliwi jak mimozy. Wkurwia ich byle banal i oczywistosc. Polecam ten link https://michalpasterski.pl/2009/01/10-s ... ie-stresu/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

27-03-2019, 09:55

Nie wiem co mnie podkusiło, żeby zamówić książki do kiosku Ruchu w Galerii Katowickiej że niby mam po drodze i długo otwarty. Weź tu znajdź malutki kiosk w trzypoziomowej galerii handlowej. Potem skumałem, że są takie infoboxy gdzie można sprawdzić gdzie, co jak. Niemniej ten mały kiosk, mimo to jakoś umykał mi w tej całej pstrokaciźmie punktów handlowych. Kurna 40 minut straciłem. Niech jebane kapitalisty z centrów handlowych się cieszą, że nie wiem gdzie kupić semtex, bo z tego wkurwu bym im pokazał co to jest lewacki terror i zapewnił darmową reklamę na paskach programów informacyjnych ;-)

Druga sprawa, holter mi będą zakładać i każą klatę ogolić. Niby, to rozważałem, bo niektóre panie nie lubią, a sierściaty jestem jak olimpijski sztangista z Turkmenistanu, ale fakt, że mnie zmuszają mnie wkurwia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ