Za chwilę napiszesz że księżulo ci pitola marszczył w konfesjonale.Plastek pisze:Toruń, w świętym mieście Ojca Dyrektora taka potwarz?
Jakże się ciesze, ze niemalże całe życie tu spędziłem:)
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie, to ja mu marszczyłem w refektarzu.BOLEK pisze:Za chwilę napiszesz że księżulo ci pitola marszczył w konfesjonale.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- nagrobek
jebac klechów. tych z hospicjów także.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wczoraj w Czarno na bialym w TVN byl program o kolejnej wyjatkowej kreaturze o ktorej zapomnialem wspomniec, Marcialu Degollado, pedofilu, psychopacie, narkomanie i zboczencu, o ktorego dzialalnosci nasz Papa Dzepetto doskonale wiedzialdzik pisze:+666nicram pisze:Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)Plastek pisze:
Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
https://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,4 ... 13374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Warto obejrzec http://kkpp.blox.pl/2015/05/Marcial-Mac ... ieska.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Lucek
Plastencjusz kocha wszystkich ludzi, gdyż w głębi duszy jest cipeczką. :Duglak pisze:Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista. :D
- Sgt. Barnes
https://oko.press/matka-molestowanego-c ... st-wiecej/" onclick="window.open(this.href);return false;
w sumie nie miałem złudzeń, co do tego skurwysyństwa, ale ręce opadają...
w sumie nie miałem złudzeń, co do tego skurwysyństwa, ale ręce opadają...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Nie wiem dlaczego się pan bulwersujesz, sierżancie. Przecież jeszcze do niedawna, kościół katolicki nie miał obowiązku zgłaszania przypadków pedofilii w swoich szeregach. Zauważyłem także, że chyba uległeś jakiejś lewackiej propagandzie, poruszając ten temat. Na szczęście są tutaj użytkownicy, którzy, mam nadzieję, szybko zareagują i wyprostują twe ścieżki.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Oni już przegrali walkę o rząd dusz, tylko jeszcze o tym nie wiedzą. Nie jest to bynajmniej wynikiem spisku lewaków-masonów-żydów. Polski kościół zaczął zdychać w momencie upadku komunizmu. Wystarczyło, że pozwolono się hierarchom i nie-hierarchom swobodnie się wypowiadać. Za każdym razem kiedy biskup otwarł mordę populacja wyznawców spadała. Powiązanie z władzą i skok na kasę publiczną też nie pomógł. Punkt krytyczny został przekroczony, siła tradycji przestaje działać, ludzie przestają się wstydzić nie posyłać dzieci na religię itp. Zjebali na swoje życzenie i chuj im w dupę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- tommek
- Kontakt:
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jakim zwyrolem trzeba byc, zeby uzywac takiej czcionki w telefonie?!
Guilty of being right
- Nerwowy
Nie ciesz się tak, ok?Hatefire pisze:Punkt krytyczny został przekroczony, siła tradycji przestaje działać, ludzie przestają się wstydzić nie posyłać dzieci na religię itp. Zjebali na swoje życzenie i chuj im w dupę.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
:Duglak pisze:jakim zwyrolem trzeba byc, zeby uzywac takiej czcionki w telefonie?!
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- dzik
- dzik
Oczywistość. Takich rzeczy nie ma. Lewacka propaganda i/lub ustawka tefałenu. Jak zwykle.535 pisze:Nie wiem dlaczego się pan bulwersujesz, sierżancie. Przecież jeszcze do niedawna, kościół katolicki nie miał obowiązku zgłaszania przypadków pedofilii w swoich szeregach. Zauważyłem także, że chyba uległeś jakiejś lewackiej propagandzie, poruszając ten temat. Na szczęście są tutaj użytkownicy, którzy, mam nadzieję, szybko zareagują i wyprostują twe ścieżki.
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

może przynamniej w dupę się dał się pocałować się?
do rzeczy: jak to mówią, co za dużo to i świnia nie chce. w sensie, że z tą kreacją na ascetę to już dochodzą do ściany. a nawet o nią się już opierają. właściwie to są lepsi z tą propagandą niż nasza TV-piss.
lys på slutten av lys
- WaszJudasz
A może po prostu naprawdę żenuje go, tak po ludzku, ten durny zwyczaj?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a może po 3 zł jest jare zbożeWaszJudasz pisze:A może po prostu naprawdę żenuje go, tak po ludzku, ten durny zwyczaj?
- Stary Metal
- w mackach Zła
https://www.google.pl/amp/s/natemat.pl/ ... zbiarstwem" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczyna się od palenia książek, które zawierają według kleru niewłaściwe treści, a skończy na stosach, gdzie będą paleni wygłaszający poglądy, które nie podobają się kościołowi katolickiemu.
W końcu mają wprawę w paleniu na stosach. Trzeba tylko odświeżyć inkwizycyjne procedury, bo po doświadczenia III Rzeszy właśnie sięgnęli.
Zaczyna się od palenia książek, które zawierają według kleru niewłaściwe treści, a skończy na stosach, gdzie będą paleni wygłaszający poglądy, które nie podobają się kościołowi katolickiemu.
W końcu mają wprawę w paleniu na stosach. Trzeba tylko odświeżyć inkwizycyjne procedury, bo po doświadczenia III Rzeszy właśnie sięgnęli.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Prawda jest taka, że im bardziej będą cofać się mentalnie do średniowiecza tym rychlejszy ich upadek. Sami się spalają na stosie swojej głupoty, hipokryzji i chciwości podpalanymi narodowo-katolickim bełkotem, który wali dziś z państwowych mediów desperacko poszukujących kościołowi nowych wrogów - a to LGBT, a to Harry Potter, a to jakiś film, a to hordy islamistów, którzy stoją pod naszymi granicami, ostrząc sobie zęby na naszą tysiącletnią kulturę bogoojczyźnianą.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?