Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Destro pisze:A tak,wpisał się w styl "januszy biznesu" :D
Tako rzecze kutasiarz, który próbował wyłudzić ode mnie płytę, która była przedmiotem aukcji charytatywnej...
Nie wiem co tam zaszło, ale mogę się domyślać. W każdym razie mnie ostatecznie wyleczył z resztek zaufania i pomysłów by wysyłać cokolwiek bez wcześniejszej wpłaty i śladu na koncie. Cenne doświadczenie.
To samo. Wygrał moją aukcję, po czym pisał, żebym mu szybko wysyłał płytę, a on zaraz zrobi przelew. Zapaliła mi się lampka i napisałem, że najpierw przelew. I tyle go widziałem. Jak wspomniałem, dotyczyło to płyt, za które cała kwota szła na pomoc Wiktorii. Destro to wyjątkowe ścierwo. Dziwię się, że ma czelność tutaj pisać.
nicram pisze:To samo. Wygrał moją aukcję, po czym pisał, żebym mu szybko wysyłał płytę, a on zaraz zrobi przelew. Zapaliła mi się lampka i napisałem, że najpierw przelew. I tyle go widziałem. Jak wspomniałem, dotyczyło to płyt, za które cała kwota szła na pomoc Wiktorii. Destro to wyjątkowe ścierwo. Dziwię się, że ma czelność tutaj pisać.
Niezle, takich akcji nigdy nie mialem. Moze to jakis bdb kolega kolegi od reklamowki z ogorkami hehe
maciek z klanu pisze:Można prosić imię i nazwisko i miasto tej padliny?
Nie do końca. Prawo chroni nawet takie gówno. Napisanie zaś, że Łukasz M. Warszawa, chyba nie zaszkodzi. Nick z allegro tego czegoś to Destro83. Widzę, że konto zawieszone.
Niejednorodny materiał, który sprawia wrażenie, jakby spora jego cześć została przyniesiona żywcem z Virgin Snatch. To jest mój największy problem z Popiórem
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Oferma pisze:Niejednorodny materiał, który sprawia wrażenie, jakby spora jego cześć została przyniesiona żywcem z Virgin Snatch. To jest mój największy problem z Popiórem
Właśnie też mam takie wrażenie. "Biało-czarna" była może i słabsza instrumentalnie, ale jako całość robiła klimat. Nie mam jakoś nastroju, żeby męczyć się z tym dalej, więc odkładam. Dodatkowo przyszła do mnie nowa wersja "Mind Cannibals" tzw. "A.D. 2016", z którą będę się mierzył w imię idei pt. "dajmy się wypowiedzieć wszystkim stronom" ;)
No kurwa właśnie. Wokalnie i tekstowo jest po staremu, ale reszta jakaś taka młodzieżowa. Jakbym poszedł na koncert do ciasnej knajpy, w której przygrywa młoda kapela z podkarpacia z Romkiem gościnnie.
Edit: nie ujmując nic kapelom z Podkarpacia.
Ostatnio zmieniony 15-03-2019, 21:28 przez Rattlehead, łącznie zmieniany 1 raz.