KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KAT
Serio?Block69 pisze:Słownikowo to tylko farorz, klupie i pon. Farorz godo sie na proboszcza głównie, ale na zwykłego księdza też jest dopuszczalne. Z tym kapłonem to bardziej słowotwórstwo, jeśli miał na myśli księdza, bo kapłon to rodzaj koguta.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=jfu-v22LagM[/youtube]
- maciek z klanu
Romek też nie wie co znaczy Popior
- maciek z klanu
Gadam na początku wywiadu o tym, ale majaczy
- Block69
- zahartowany metalizator
Taka ciekawostka od Hiro:
Tarło... Drzewiej City of Fools... Napisany na płytę Virgin Snatch w której realizacji ostatecznie nie uczestniczyłem...
Numer poszedł do szuflady i w końcu nadarzyła się okazja, żeby ujrzał światło dzienne i zyskał nowe życie na nowym Kat & Roman Kostrzewski. Łezka się w oku kręci :).
Trochę nababolone :)
[youtube][/youtube]
Tarło... Drzewiej City of Fools... Napisany na płytę Virgin Snatch w której realizacji ostatecznie nie uczestniczyłem...
Numer poszedł do szuflady i w końcu nadarzyła się okazja, żeby ujrzał światło dzienne i zyskał nowe życie na nowym Kat & Roman Kostrzewski. Łezka się w oku kręci :).
Trochę nababolone :)
[youtube][/youtube]
PENIS METAL
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Majaczy niczym zniszczeni weterani porannych obchodów, którzy zbierając na klina przedstawiają swoją niezrozumiałą filozofię życia, licząc że to pomoże w zdobyciu paru groszy.maciek z klanu pisze:Gadam na początku wywiadu o tym, ale majaczy
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Dokładnie tak, wyjątkowo irytujący typ. Jak tylko Roman zaczyna przechodzić do meritum, ten mu przerywa jakimś pytaniem od czapy.nicram pisze:Ojej straszne. Zwłaszcza, że prowadzący mu przerywa w dość irytujący sposób. Końcówka wywiadu bardzo dobra.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- maciek z klanu
Ja to znowu odebrałem tak że Roman często nie rozumie pytań. Odpływa gdzieś w te swoje majaki :) żeby była jasność to uwielbiam Romana i te jego pierdolenie :)
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawy wywiad - o Bombie, o nowej płycie, o metodach pracy.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Destro
- postuje jak opętany!
Romkowi na starość padło na mózg,płyta średniawa bardzo i do tego cena z kosmosu-61,50zł + 20zł koszt wysyłki.Żeby to jeszcze było jakieś wydanie ekskluzywne z jakimiś dodatkami,to można było by się jeszcze zastanowić nad zakupem.A tak,wpisał się w styl "januszy biznesu" :D
-
- świeżak
Upadek smoka:Anzhelmoo pisze:
Stare dziadki, kapela ze znaczącą historią ale już bez przyszłości...
Locikowi z Romanem się nie chciało (nie potrafił) nagrywać (kolejnej już płyty) i wyleciał, wiec się do Dragona wcisnął (żeby na wódeczkę dorobić) wypychając Bombę.
Goście grali razem kupę lat i m.in. dzięki jego grze (kiedyś polski Lombardo) coś znaczyli, a teraz jadą po nim jak po nieumiejącym grać gówniarzu (cofa się? to posłuchajcie Lotha na żywca!).
Aż nie mogę się doczekać tego nowego Dragona...