Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: Motoryzacja ogółem
Dziwne te samochody. Dla mnie wóz do którego nie można jednocześnie wrzucić połówki świniaka, kilku worków z cementem, dwumetrowej deski oraz wsadzić pięciu chłopa i drabin na dach jest kompletnie pozbawiony sensu.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
śliczna ta Supra
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dużo ladniejOnly_True_Believers pisze:no to z innej mańki:
i jak Ci sie widzi?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Ogre
- weteran forumowych bitew
Nowe wydanie Serie 8 wygląda jeszcze bardziej karykaturalnie - niemal jak spod ręki designera Mitsubishi ( choć do samej marki i MIśków nic nie mam, sam przez kilka lat jeździłem Carismą)pr0metheus pisze:Fakt, trudny grunt pod bajere:) ale nie beznadziejnymaciek z klanu pisze: Ale mimo auta sportowego i jakby wsiadły a tam Black cilice z głośników to i tak poruchane tylko w myślach :))
Nowa siódemka. Wyglada jak stara siodemka tylko upośledzona. Jak dla mnie - tragedia. Jedno z brzydszych aut klasy premium.

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tu se zajeżdżam na apartamentowy parking a tu ... 535 już jest:

lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
535
Dzisiaj przy okazji obejrzałem sobie to. Trochę jakby Porsche, trochę Laguny, coś z Clio kombi, ale szczerze mówiąc całkiem przyjemny wóz. Wydaje się, że znowu jakby większy. Choć dla mnie i tak nieco za mały. Jedyne 98000 złotych. Jeździłbym.

-
Bless this tongue
Jezdzi tu ktos Fiatem 500x, Toyota RAV4 III D4D albo Suzuki Vitara 1.6?
-
BOLEK
czeka mnie skok cywilizacyjny przesiadam się z manualna na automata
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Nie jeździłem ale coś tam wiem:Bless this tongue pisze:Jezdzi tu ktos Fiatem 500x, Toyota RAV4 III D4D albo Suzuki Vitara 1.6?
Fiat juz nie jest taki zły jak kiedyś, można dać szanse.
Toyota RAV4 - klasyka, będzie pan zadowolony,
Suzuki- najgorsza japońska marka, omijać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
535
Wiesz że kolejny etap to wózek inwalidzki.BOLEK pisze:czeka mnie skok cywilizacyjny przesiadam się z manualna na automata
-
BOLEK
doświadczyłeś już? więc mnie po przyjacielsku ostrzegasz535 pisze:Wiesz że kolejny etap to wózek inwalidzki.BOLEK pisze:czeka mnie skok cywilizacyjny przesiadam się z manualna na automata
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
pr0metheus
Wiadomo ze RAV 4 najlepszy, ale nie wiadomo o co kolega pyta
- ozob
Automat > manual.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- smooker
- w mackach Zła
Wiadomix.ozob pisze:Automat > manual.
-
Bless this tongue
Only_True_Believers pisze:Nie jeździłem ale coś tam wiem:Bless this tongue pisze:Jezdzi tu ktos Fiatem 500x, Toyota RAV4 III D4D albo Suzuki Vitara 1.6?
Fiat juz nie jest taki zły jak kiedyś, można dać szanse.
Toyota RAV4 - klasyka, będzie pan zadowolony,
Suzuki- najgorsza japońska marka, omijać.
pr0metheus pisze:Wiadomo ze RAV 4 najlepszy, ale nie wiadomo o co kolega pyta
Coz, niesmialo przymierzam sie do zakupu pierwszego samochodu i obecnie badam segment SUV/crossover. Wymienione modele zaczely wpadac na liste do sprawdzenia ;) Info w necie od groma, wiec koniec koncow i tak skonczy sie na jezdzie probnej, ale ilosc opinii i skrajnie ocenianych testow mnie przeraza :D
Obecnie mam ok 10 wozow do wstepnej weryfikacji i stwierdzilem ze spytam czy ktos z forum jezdzil/uzywal, moze cos zasugerowac..
- Only_True_Believers
Po prostu kup Toyote/mazde/honde i będziesz miał spokój ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ascetic
Toyota RAV4 - chyba trudno poza jazda testową coś więcej powiedzieć. wydaje mi się, że dopiero od kwietnia pierwsze będą zjeżdżać do salonów. to co wiem na pewno - jest spore zainteresowanie.
swoją drogą nienajgorzej jak na pierwszy samochód ;-)
swoją drogą nienajgorzej jak na pierwszy samochód ;-)
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Bless this tongue
Czyli to jednak prawda z tymi japonczykami, ze silniki nie do zarypania?Only_True_Believers pisze:Po prostu kup Toyote/mazde/honde i będziesz miał spokój ;)
-
pr0metheus
Nie ma już silnikow nie do zarypania :)
W rodzinie jest jedna Ravka , tylko 4 generacji. Pare razy jeździłem , bardzo dobry wóz. Żadnych kłopotów od kupna nie było (4rok użytkowania) Jeśli szukasz 3 generacji, musisz pamiętać ze to min 7-8 latek , wiec wiele zależy od tego jaki egzemplarz Ci się trafi
W rodzinie jest jedna Ravka , tylko 4 generacji. Pare razy jeździłem , bardzo dobry wóz. Żadnych kłopotów od kupna nie było (4rok użytkowania) Jeśli szukasz 3 generacji, musisz pamiętać ze to min 7-8 latek , wiec wiele zależy od tego jaki egzemplarz Ci się trafi
- Ascetic
a tak swoją drogą nie lepiej za te 150 tys cebulionów kupić jakieś 35 m2 w Siedlcach?
moim skromnym zdaniem najgorsza z możliwych inwestycji. taka prywatna. też bym polecał Rav-kę używaną. tyle, że spojrzałbym kto tym jeździł. bo z grubsza wiem, kto takie wózki bierze i mogą być z lekka zajechane.
chyba, że ktoś ma firmę i szuka kosztów (chociaż wiadomo, że hujki nawet tutaj przycięły możliwość obniżenia kosztów uzyskania przychodów). to wówczas ma to jakiś tam sens.
moim skromnym zdaniem najgorsza z możliwych inwestycji. taka prywatna. też bym polecał Rav-kę używaną. tyle, że spojrzałbym kto tym jeździł. bo z grubsza wiem, kto takie wózki bierze i mogą być z lekka zajechane.
chyba, że ktoś ma firmę i szuka kosztów (chociaż wiadomo, że hujki nawet tutaj przycięły możliwość obniżenia kosztów uzyskania przychodów). to wówczas ma to jakiś tam sens.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete