Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Dowcipy v. n'ta
Skoro tak twierdzisz to kiepski z Ciebie psychoanalityk.
I nie, nawet nie zwróciłem uwagi na to, kto to opublikował. Bądź choć raz w życiu obiektywny.
I nie, nawet nie zwróciłem uwagi na to, kto to opublikował. Bądź choć raz w życiu obiektywny.
Ty natomiast, jeżeli już wpadłeś w modne ostatnio tutaj oceny, nie jesteś ani inteligentny , ani zabawny i jak mniemam, ani na trzeźwo, ani po spożyciu. Więc sam rozumiesz. Nie bardzo masz czym szermować. Ciesz się zatem swoją kanciapą, tylko bądź chociaż poważny i nie nazywaj jej mieszkaniem. Gratuluję.byrgh pisze:Jak piłeś to bywałeś zabawniejszy. Delirka Ci nie sprzyja.
-
A mi w dalszym ciągu bardzo przykro z powodu Twojego detoksu. Pracuj nad sobą. Trzymam kciuki i życzę jak najlepiej.
Pojęcia nie mam o czym do mnie pierdolisz. Tak przy okazji. Piszesz o mnie książkę, czy pracę magisterską?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
moze tez brac jak Siemoniak 500+ - z najwyzszym obrzydzeniem, ale bierze, bo 500 stowek nie smierdzi.trup pisze:byrgh pisze:
Rozumiem że Ty byś wziął bez mrugnięcia okiem, nakupil cebuli i masła, nazarl się, beknął, pierdnął, i mruczal z zadowoleniem.
Oczywiście można tak. Bo to przecież pieniądze z podatków. Państwo tyle lat zabieralo a teraz jak oddają to frajerstwo nie wziąć.
Ale jednak to ani nie dowcip ani nie onkologia... Niektórzy mają zasady i trochę dumy (nie mylić z butą)
Guilty of being right
- maciek z klanu
Dają to się bierze proste
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- maciek z klanu
Czyli jak to jest? Bo ponoć jestem głupi i bym wzial, chyba że może bym nie wziął?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
trup pisze:
Ale nie o Tobie mowa a o problemie.... No i chyba najzabawniejsze dla Ciebie jest to, że to Wyborcza napisała.
Bo gdyby np Od Rzeczy albo inne Uwarzam Żę... to byłoby dobrze.
kurwa...nie chcę wbijać między wódkę a zakąskę, ale który to już raz. to zero jedynkowe, popierdolone "myślenie". albo wyborcza, albo gazeta polska. inne opcje po prostu nie istnieją
a do rzeczy całkiem niezła gazetka. wcale nie tak pro pisowska jak się lemingom wydaje
- Triceratops
Spora czesc ludzi z DoRzeczy jest u pisiorow na cenzurowanym, Warzecha, Ziemkiewicz itp. Ale peowskie lemingi tak jak mowisz, mysla w kategoriach 0-1
woodpecker from space
-
Ziemkiewicz ostatnio zaczął dość konkretnie jechać po pis. zresztą to zawsze był dość logiczny kolo. Warzecha różnie. nie zawsze się z nim zgadzam, ale trudno mu odmówić pewnej przenikliwości oraz inteligencji
- pr0metheus
Nie czytam gazet, ale książki historyczne pod patronatem „do rzeczy” zazwyczaj są bardzo dobre
niech to miejsce niebawem zniknie
Nie bardzo się interesuję w/w tytułami, w ogóle żadnymi, ale Ziemkiewicz sprawiał zawsze wrażenie kolesia proszącego się o klapsa. Warzecha porzucił swoich faworytów sprzed trzech lat? Naprawdę? Co też takiego zaszło?
- Triceratops
To prawda. Pisalem kiedy, ze Do Rzeczy jest najbardziej wywazone z tego wszystkiego ale tutaj albo wajcha w lewo albo w prawo na maksa. Kto nie z nami ten przeciwko nam.pr0metheus pisze:Nie czytam gazet, ale książki historyczne pod patronatem „do rzeczy” zazwyczaj są bardzo dobre
woodpecker from space
-
Mobilizacja Feministyczna pisze:Dziewuchy! W tym tygodniu rekrutacja do przedszkoli. Wiele naszych koleżanek kobiet, które zrezygnowały z aborcji staje przed dylematem do którego przedszkola oddać dziecko? Polecamy najlepsze przedszkole publiczne w mieście „Tęczowe Figle”! Tak, to jest reklama!
Certyfikowane przedszkolanki i certyfikowani przedszkolanie nauczą wasze dzieci:
▶️ Radości i przyjemności z dotykania własnego ciała, masturbacji w okresie wczesnego dzieciństwa
▶️ Odkrywania własnego ciała i własnych narządów płciowych
▶️ Uzyskania świadomości, tożsamości płciowej
▶️ Rozmowy o przyjemnych i nieprzyjemnych odczuciach dotyczących własnego ciała
▶️ Wyrażania własnych potrzeb, życzeń i granic, na przykład w kontekście „zabawy w lekarza”
▶️ Pozytywnego nastawienie w stosunku do własnego ciała i jego wszystkich funkcji = pozytywny obraz własnego ciała
▶️ Ciekawości dotycząca własnego ciała i ciał innych osób
Program przedszkola jest oparty na standardach Światowej Organizacji Zdrowia
https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/use ... lnisch.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
#LGBT #KartaLGBT #dzieci #gender
-

:D Dobre
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
no.Heretyk pisze:Ziemkiewicz ostatnio zaczął dość konkretnie jechać po pis. zresztą to zawsze był dość logiczny kolo.

Ziemkiewicz zawsze był bucem.

: D
rzułf
-
Zawsze go lubiłem, a jeszcze bardziej jego dykteryjki.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
[youtube][/youtube]