zajebisty, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Plagueis pisze:
Fajne to to, będzie oglądane. :)
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
rzułf
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

mocne :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bdb serial, niektóre motywy genialne. koniecznie muszę przeczytać książkę, żeby mieć szerszy obraz.Prodi pisze:O kurwa, miałem właśnie wrzucić bo dopiero co, w tydzień łyknęliśmy z żoną cały sezon. Czesze gorcek zacnie, z różnych względów. Amy Adams i Patricia Clarkson wymiatają.Heretyk pisze:
tylko jakim cudem Adams ma 44 lata, skoro wygląda tu na ok.30 ?? rozjebało mnie to xD
-
- weteran forumowych bitew
True Detective 3 poki co jak dla mnie najsłabszy sezon, brak tu nerwa (+ pare innych uwag, ale nie bede spoilerowal). Z drugiej strony pisze to czlowiek, ktoremu akurat drugi sezon zasmakowal jak malo co .
-

Przez pierwszą serię jakoś przebrnąłem siłą rozpędu. Drugi sezon mnie pozbawił złudzeń.
Nic specjalnego graniczącego ze zwykłą szmirą.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
prawidłowo ziomeczkuBless this tongue pisze:True Detective 3 poki co jak dla mnie najsłabszy sezon, brak tu nerwa (+ pare innych uwag, ale nie bede spoilerowal). Z drugiej strony pisze to czlowiek, ktoremu akurat drugi sezon zasmakowal jak malo co .
3 mocno wystartował, ale im dalej, tym gorzej. po 5 odcinku mnie zmulił na tyle, że na razie zrobiłem przerwe.
-
- mistrz forumowej ceremonii
zakończenie jest dość spierdolone i nie wiem, czy każdy sobie zdaje sprawę, że trzeba obejrzeć napisy końcowe, by się dowiedzieć o co tam naprawdę biega. ale serial spoko. a Amy? nie wiem czy wygląda na 30, czy na 40, ale to bez znaczenia. jest przepiękna po prostuyossarian84 pisze:bdb serial, niektóre motywy genialne. koniecznie muszę przeczytać książkę, żeby mieć szerszy obraz.Prodi pisze:O kurwa, miałem właśnie wrzucić bo dopiero co, w tydzień łyknęliśmy z żoną cały sezon. Czesze gorcek zacnie, z różnych względów. Amy Adams i Patricia Clarkson wymiatają.Heretyk pisze:
tylko jakim cudem Adams ma 44 lata, skoro wygląda tu na ok.30 ?? rozjebało mnie to xD
- devastator77
- zahartowany metalizator
Heretyku nie przesadzaj,żeby tak od razu piękna,dziewczyna jest po prostu ładna,ma też niezłą figurę jak na swoją czwórkę z przodu.
Trzeba też wiedzieć,że zanim wyjdzie (inne aktorki też) na plan filmowy to spędza dużo czasu przed lustrem w garderobie gdzie cała armia różnych specjalistów robi różne rzeczy z jej twarzą.
Często jest tak,że jak się jakaś aktorka pokarze bez tony makijażu to trudno ją rozpoznać.
Trzeba też wiedzieć,że zanim wyjdzie (inne aktorki też) na plan filmowy to spędza dużo czasu przed lustrem w garderobie gdzie cała armia różnych specjalistów robi różne rzeczy z jej twarzą.
Często jest tak,że jak się jakaś aktorka pokarze bez tony makijażu to trudno ją rozpoznać.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
jasna sprawa kolego sympatyczny. niemniej Adams od zawsze była moim mokrym snem i nie niszcz mi marzeń jeśli możesz. poza tym wydaje mi się, że nigdy nie przesadza jakoś z makijażem; wygląda dość naturalnie jak na moje oko
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

początek był obiecujący ale potem już tylko gorzej, troche przekombinowali
mimo wszystko lepsze to było od 2 sezonu

całkiem niezłe ale drugi sezon sobie daruje
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- devastator77
Nie miałem i nie ma zamiaru niszczyć twoich marzeń,ja też uważam,że wygląda bardzo dobrze,nie przesadza z tapetą na twarzy.Lubię ją też jako aktorkę:Heretyk pisze:jasna sprawa kolego sympatyczny. niemniej Adams od zawsze była moim mokrym snem i nie niszcz mi marzeń jeśli możesz. poza tym wydaje mi się, że nigdy nie przesadza jakoś z makijażem; wygląda dość naturalnie jak na moje oko
Dopóki piłka w grze
I wszystko lśni
W drodze
American Hustle
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
lecę z trzecim sezonem House of Cards i nadal nie mogę pojąć zachwytów. tzn to jest aktorsko na najwyższym poziomie, to samo jeśli chodzi o reżyserię i zdjęcia, ale jakoś mnie nie wciąga i tylko myślę, żeby się odcinek już skończył. w sumie dziwna sprawa
- dzik
Ja wiem czy taka dziwna? Niezły serial w sumie, ale bez przesady. Ochy i achy mocno przesadzone. Czasami się bardzo dłuży, a tak gdzieś po 3 sezonie postać Franka coraz bardziej irytuje. A ostatni sezon to już w ogóle kapa.Heretyk pisze:lecę z trzecim sezonem House of Cards i nadal nie mogę pojąć zachwytów. tzn to jest aktorsko na najwyższym poziomie, to samo jeśli chodzi o reżyserię i zdjęcia, ale jakoś mnie nie wciąga i tylko myślę, żeby się odcinek już skończył. w sumie dziwna sprawa
2 pierwsze odcinki trzeciego sezonu "True Detective" na plus. W końcu coś ciekawego, bo ostanio potwornie mordowałem się przy "La Peste" i "Nightflyers".
dobry kościół to kościół spalony
- uglak
ja uwazam, ze zdecydowanie wiecej niz niezly, ale jak przez 3 sezony nie zaskoczylo to juz nie zaskoczy. lepiej poszukac czegos innego.
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
Tru Detective S03 - jednak dla mnie spore rozczarowanie. Na ostatnim odcinku przysnąłem.
Czekam na Fargo.
Czekam na Fargo.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Fakt, zapowiadal sie co najmniej ciekawie (tak do 3go), ale koniec koncow oceniam go bardzo nisko. Zdecydowanie najslabszy z 3 sezonow, duzo wiecej w tym obyczajowej mielizny niz podskornego thrillera i patologii z poprzednich odslon.Sgt. Barnes pisze:Tru Detective S03 - jednak dla mnie spore rozczarowanie. Na ostatnim odcinku przysnąłem.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bless this tongue pisze:Fakt, zapowiadal sie co najmniej ciekawie (tak do 3go), ale koniec koncow oceniam go bardzo nisko. Zdecydowanie najslabszy z 3 sezonow, duzo wiecej w tym obyczajowej mielizny niz podskornego thrillera i patologii z poprzednich odslon.Sgt. Barnes pisze:Tru Detective S03 - jednak dla mnie spore rozczarowanie. Na ostatnim odcinku przysnąłem.
nie zdarzyło mi się, żeby ostatni finałowy odcinek obejrzeć po kilku dniach. kompletnie mnie nie ciągnęło i wczoraj złapałem 45 minut tego badziewia, aby już to mieć za sobą. zostało mi jeszcze dziś z 30 minut i aż mi się już nie chce. b. bardzo słabo, wręcz nie do obrony.
u mnie jeszcze irytacja grą aktorską. czarnoskóra i czarnoskóry bohater nie do przebrnięcia dla mnie. kobieta robi miny jak na insta-story, dziubek za dziubkiem, gość jest dla odmiany tak przywalony intelektualnie, że cały czas szuka wzrokiem swojej myśli.
nie polecam.
Poro
- uglak
cos faktycznie jest nie tak z tymi murzynkami.. co prawda detektywa jeszcze nie ogladalem, ale w nowym Star Trek glowna bohaterka-murzynka stworzyla tak przeszarzowana kreacje, ze slabo mi sie robi jak ja widze. nie wazne co sie dzieje to gra jakby jej przed chwila cala rodzine wymordowali...Ascetic pisze:czarnoskóra i czarnoskóry bohater nie do przebrnięcia dla mnie. kobieta robi miny jak na insta-story, dziubek za dziubkiem, gość jest dla odmiany tak przywalony intelektualnie, że cały czas szuka wzrokiem swojej myśli.
Guilty of being right
- dzik
Mnie się True Detective część 3 podobał, podobnie jak poprzednie. A finałowy odcinek znakomity.
dobry kościół to kościół spalony