oj Lucjanie Lucjanie . widzę że jednak dobrze że na Wolffa stawiałem . Kulturą i zapewne inteligencją to Ty nie grzeszysz ,Lucek pisze:to nie jest po to by słuchać, to sie dopina do chuja i sie chodzi po miescie takursus pisze:szanowny kolega słucha wszystkich tych płyt?AdrianSmith pisze: zebrałem w jednym miejscu ok. 20 ooo sztuk płyt . Ładnie się to wszystko prezentuje
tak się stało że nie muszę niczego do chuja dopinać , Mam piękną i kochającą mnie żonę ( gdyby nie kochała to już dawno by mnie zostawiła ) dwoje wspaniałych dzieciaków , Córka z sukcesami spełnia się w sporcie a syn za chwilę pełnoletni ma juz na swoją przyszłość nie głupie plany , Firma przynosi mi przyzwoite dochody ( bo to co miałbym do chuja dopiąć to kupiłem , za darmo nie dostałem ) Nie chcę tu jakieś nowej śmiesznej internetowej wojenki rozpoczynać i miałem nie reagować na Twój beznadziejny post , ale - właśnie ale natury sie nie da oszukać , Jak ktos mnie obraża ( zupełnie niepotrzebnie ) chociaż odpiszę , TYLE