POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
w sumie kapusniak to bym zjadl... musze dopisac biala kapuste do listy zakupow.
Guilty of being right
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
https://dorzeczy.pl/kraj/92836/Nie-zyje ... 9-lat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

[youtube][/youtube]
dobre podsumowanie ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Hatefire

Za niedługo się dowie, że Polska jest krajem gdzie mieszka najwięcej muzułmanów na świecie :-D

Edit: Hitler był Polakiem :-D

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
Pan Jerzy zawsze na propsie. niewielu takich wielkich Polaków zostało.. może jeszcze Michnik. szacunek.Sgt. Barnes pisze:
[youtube][/youtube]
dobre podsumowanie ;-)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
rychło w czas ktoś to w końcu zauważył i zabrał głos, same "wyniki" to jeszcze nic ważne z jaką częstotliwościa głosiło takie rewelacje np tvn przy okazji każdych wyborów
rychło w czas ktoś to w końcu zauważył i zabrał głos, same "wyniki" to jeszcze nic ważne z jaką częstotliwościa głosiło takie rewelacje np tvn przy okazji każdych wyborów
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak tylko Biedroń ogłosił, że pragnie zlikwidować kopalnie węgla kamiennego od razu podejrzewałem go o konkretne źródła finansowania i proszę teraz przyznał się, że płacą mu Niemcy :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Po prostu szczery z niego wesołek.Pacjent pisze:Jak tylko Biedroń ogłosił, że pragnie zlikwidować kopalnie węgla kamiennego od razu podejrzewałem go o konkretne źródła finansowania i proszę teraz przyznał się, że płacą mu Niemcy :)
- TheDude
Lepsza kasa od Niemców niż pakowanie sakwy Rydzykowi :)
Poseł Liroy to taki bardziej kogucik widzę jest. Z tego co słyszałem jest jedną z niewielu wartościowych osób w tym cyrku. Prawda to? Czy kłamliwa plotka?Lucek pisze:[youtube][/youtube]
-
Słaby żart.TheDude pisze:Lepsza kasa od Niemców niż pakowanie sakwy Rydzykowi :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic

taki obraz wasz. nie nasz. pseudo-"prawico". na dmowską modłę ulepioną.
ps. ciekawe, czy w oświadczeniu odniósł się do kwestii regularnych wizyt w umiarkowanie zaprzyjaźnionych ambasadach?
lys på slutten av lys
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaloba- ... en/cc2bvsf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Paranoja.
- Prodi
- postuje jak opętany!
To jeden z polityków "starej daty", którzy reprezentowali jakiś poziom (Chrzanowski, Zych, Olszewski, Moczulski, Szmajdziński i kilku innych) i mimo różnic politycznych dało się ich przynajmniej posłuchać. Jak kurwa widzę obecnie tych wszystkich Budków, Tarczyńskich, Bosaków czy innych Lirojów to mi węgiel w piwnicy kiełkuje. Zaorać.Jimmy Boyle pisze:https://dorzeczy.pl/kraj/92836/Nie-zyje ... 9-lat.html
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nieofic ... ni/lgg56fw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bym postulował trzy tygodnie. Premier to się chyba w lodówce przewraca.
-
- rasowy masterfulowicz
Grzegorz Braun został oficjalnie zarejestrowany jako kandydat w Gdańsku - będzie ciekawie.
http://www.ukladgdanski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ukladgdanski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Celem życia nie jest przeżycie.
- Sgt. Barnes
Na piątek miałem zorganizowaną imprezę na 250 osób, podpisane umowy na gastro i muzę, poleciały zaliczki itp. wszystko było od miesiąca fertig na tip top.535 pisze:https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nieofic ... ni/lgg56fw
A tu taki chuj, już widzę, z jaką powagą podejdą to tego wydarzenia zainteresowani. I posiadacze biletów oraz organizatorzy różnych wydarzeń kulturalnych, koncertów itp.
Będzie kupa radości.
- uglak
Oprocz katastrofy Tupolewa (odwolanego Crowbara do tej pory mi żal) ktos w ogole zwracal uwage na te wszystkie zaloby narodowe?
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
Jeśli pracujesz w sektorze publicznym to musisz być czujny - zawsze istnieje ryzyko, że ktoś się dopierdoli i trochę gówna w ciebie poleci - wróg klasowy i pozaszkolny nie śpi ;-)uglak pisze:Oprocz katastrofy Tupolewa (odwolanego Crowbara do tej pory mi żal) ktos w ogole zwracal uwage na te wszystkie zaloby narodowe?