Zajebista bajail cattivo pisze:Kolejne źródło inspiracji.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
- ultravox
A mnie się podoba. Niezły.Castor pisze:[youtube][/youtube]
mocno poniżej oczekiwań
-
- zaczyna szaleć
https://dorzeczy.pl/kraj/91250/A-mogl-p ... ienia.html" onclick="window.open(this.href);return false; Holocausto będzie męczennikiem
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie może być. Na tle ostatnich, napompowanych aż do przesady, ten zaskakuje swoim ascetycznym podejściem. :-)ultravox pisze:A mnie się podoba. Niezły.Castor pisze:[youtube][/youtube]
mocno poniżej oczekiwań
all the monsters will break your heart
- Erkropka
- rozkręca się
To jedyny klip Behemocz, który jest dla mnie okej.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Klip dałem radę obejrzeć ale muzykę wyciszyłem po dwóch minutach.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Trochę to szokujące ale praktycznie w ogole nie było dyskusji o tej płycie, ze 2-3 posty w temacie i tyle (no chyba że pokitraliście jakieś elaboraty po now-playach).
Yare Yare Daze
- TheDude
^ Przesłuchałem ostatni album prawie dwa razy. O prawie dwa razy za dużo.
Ja przesłuchałem raz w okolicach premiery. Przewidywalne koniunkturalne nie wiadomo co. Muzyka dla osobników którzy pragną "poczuć się metalowcami", a może nawet obcować z szatanem . Produkt. Średnio udany. Nic ponadto.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Te antykatolickie pozy, wymalowane ryje i groźne miny w teledyskach mrocznych rycerzy są skrajnie żałosne, kurwa dorośli ludzie robią z siebie debili.
Jebać żuli.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Co jest żałosnego i debilnego w zarabianiu kupy pieniędzy? Koszą masę hajsu w dużo zabawniejszy sposób, niż to robi większość forumowiczów czy ludzi w ogóle. Wygryw w chuj.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
No i co z tego? Czy ich muzyka jest od tego lepsza? Szlachetniejsza? I o czym piszemy? O zawartości ich płyt, czy stanie konta? Ponadprzeciętne "biznesy" kręcą Zenek, ojciec dyrektor, czy też pierwsza lepsza kurew bez pośrednika.
- hcpig
- nicram
Sam materiał na płycie, jeżeli chodzi o gitary i perkusję, nie jest zły, ale w porównaniu z The Satanist wypada mocno przeciętnie. Jak już pisałem w okolicach premiery - Adam przesadził z ilością ozdobników. Przez co cala płyta jawi się nieco groteskowo i śmiesznie.
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że to jest cała beczka śmiechu. Świadomy cyrkowy koncept.

- nicram
Imidż jak imidż. Od jakiegoś czasu jebie skrajną chujnią, ale staram się od tego odciąć i oceniać samą muzykę. :-)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Muzycznie można kilka pozycji ocenić b. pozytywnie cała zaś reszta wali plastikiem, niestety.
Jebać żuli.
Zaiste karkołomne wyzwanie.nicram pisze:Imidż jak imidż. Od jakiegoś czasu jebie skrajną chujnią, ale staram się od tego odciąć i oceniać samą muzykę. :-)
- vicek
Płyta była by o wiele lepsza gdyby utwory posiadały inna strukturę niż zwrotka /refren/zwrotka /refren /motyw który kończy utwór.
Brakuje rozwinięcia i refrenu na końcu (Skoro Ner postawił na prostotę i rock and roll)
Brakuje rozwinięcia i refrenu na końcu (Skoro Ner postawił na prostotę i rock and roll)
-
- postuje jak opętany!
W przypadku tego zespołu muzyka to temat poboczny jest od paru ładnych lat :)hcpig pisze:Znowu pierdolicie o tematach pobocznych. Gdzie tu muzyka?