Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: Dowcipy v. n'ta
Jestem i ostrzegam wam małe chujki:odpierdolić mi się od Mai i to szybko.Inaczej odwiedzę was,natrzaskam po ryjach,wyjem wszystko z lodówki i powypijam wszystko z barku.
Chuja wiecie o kobietach.
Chuja wiecie o kobietach.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
Plastek pisze:Hmm, wiesz co, myślę, że wynika to po prostu z tego, że jesteś mną. Gdy przeczytałem kilka godzin temu jeden z twoich postów, to od razu pomyślałem: "Stary, dobry Plastek".byrgh pisze:
wracam po weekndzie i widze ze plastek znow namieszal wam w glowach, ze nikt nie wie kim jest. bdb:)
a wiesz plastku, ze tak naprawde nie jestes czlowiekiem, tylko internetowym programem,stworzonym przeze mnie?
zrobilem cie kilka lat temu, zebys swoja szydera i cietym jezykiem pogonil z forume tych zmanierowanych , nieomylnych pseudointelektualistow. oni wszyscy odeszli na fejsa z wyrazem niesmaku,ze "na forum jest chlew". misja dobiegla konca, niestety nie moglem Cie skasowac, poniewaz zyskales grono potakiwaczy i fanow twojego dzialania, ktorymi sprytnie nauczyles sie manipulowac.
byc moze tak gleboko sie wbiles w swiadomosc niektorych uzytkownikow, ze sami stracili swoja osobowosc i cos na ksztalt wirusa zamienili sie w Twoje sub konta, co zdazyles juz zauwazyc.
dlatego wyslalem Cie na islandie, ale od czasu do czasu bedziesz powracac by zamieszac tym niewielkim miejscem przestrzeni internetowej ;)
oczywiscie w ta historie nie uwierzysz, bo jest to czescia planu. hail satan
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rozkręca się
trup pisze:
już nie pierdolcie...niejeden by jej bobra przeczesał... Żadna takich kanapek z ogórkiem nie robi!
Przeczesałbym to bobra np. tej pani:
- Plastek
- Kontakt:
Fajnie napisane, podoba mi się:) Wnioski też dość zgodne z rzeczywistością.pr0metheus pisze:Plastek pisze:Hmm, wiesz co, myślę, że wynika to po prostu z tego, że jesteś mną. Gdy przeczytałem kilka godzin temu jeden z twoich postów, to od razu pomyślałem: "Stary, dobry Plastek".byrgh pisze:
wracam po weekndzie i widze ze plastek znow namieszal wam w glowach, ze nikt nie wie kim jest. bdb:)
a wiesz plastku, ze tak naprawde nie jestes czlowiekiem, tylko internetowym programem,stworzonym przeze mnie?
zrobilem cie kilka lat temu, zebys swoja szydera i cietym jezykiem pogonil z forume tych zmanierowanych , nieomylnych pseudointelektualistow. oni wszyscy odeszli na fejsa z wyrazem niesmaku,ze "na forum jest chlew". misja dobiegla konca, niestety nie moglem Cie skasowac, poniewaz zyskales grono potakiwaczy i fanow twojego dzialania, ktorymi sprytnie nauczyles sie manipulowac.
byc moze tak gleboko sie wbiles w swiadomosc niektorych uzytkownikow, ze sami stracili swoja osobowosc i cos na ksztalt wirusa zamienili sie w Twoje sub konta, co zdazyles juz zauwazyc.
dlatego wyslalem Cie na islandie, ale od czasu do czasu bedziesz powracac by zamieszac tym niewielkim miejscem przestrzeni internetowej ;)
oczywiscie w ta historie nie uwierzysz, bo jest to czescia planu. hail satan
Manipulacja to dla mnie jak masturbacja - często, gęsto, na mokro! Nie mogę bez tego żyć:)
EDIT: Doprecyzuję - bez masturbacji naturalnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
O w chuj. Bardzo mocny stuff.
O w chuj. Bardzo mocny stuff.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ggfh
- w mackach Zła
- TheDude
^ Ciekawy zwrot akcji :)
- devastator77
- TheDude
^ I to nie jeden !
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1902096 ... islam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Były parlamentarzysta antyislamskiej Partii Wolności ogłosił, że jest muzułmaninem. Przez lata Joram van Klaveren był prawą ręką Geerta Wildersa.
Były parlamentarzysta antyislamskiej Partii Wolności ogłosił, że jest muzułmaninem. Przez lata Joram van Klaveren był prawą ręką Geerta Wildersa.
-
[youtube][/youtube]
-
- TheDude
^ Bardzo ładnie !

- WaszJudasz
...i gdy tak mijaliśmy dziś świątynię, w której zgromadzony ludek odśpiewywał akurat hosanny, jedno spojrzenie na przykościelną gablotę uzmysłowiło nam, że black metal jest wszędzie:

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Przed kundlami? :)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Zajebista okładka na jakąś blackową taśmę. Wspieram.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- vicek
[youtube][/youtube]