Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
^ Ojoj. Kiedyś się na to gówno naciąłem. Po ok. 30 minutach zgasiłem i do tej pory chcę się pozbyć tego wspomnienia :)
- devastator77
Pozwolę sobie nie zgodzić się z kolegą.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- weteran forumowych bitew
Zdecydowanie jeden z najlepszych Bogartów,Robinson rozdaje.Harlequin pisze:
Przy całym moim uwielbieniu do Boogiego, to ten film tak jak kiedys mi się wydawał przegadany tak i teraz mam takie wrażenie.
-
- w mackach Zła
Dokładnie, Kołysanka bardzo fajna.devastator77 pisze:Pozwolę sobie nie zgodzić się z kolegą.
-
- postuje jak opętany!

+ Zagubiona Autostrada. Trafiłam wczoraj przypadkowo na jakiś Lynchowy seans, więc było odświeżanie. Niestety ku mojemu rozczarowaniu nie puścili Mulholland Drive : /
- Ubzdur
- w mackach Zła
Mulholland najlepsza rzecz od Lyncha, zaraz po 1. Sezonie Twin Peaks. Ja ostatnio oglądałem „co wiesz o swoim dziadku” czego się trochę wstydzę.
-
- postuje jak opętany!
Oczywiście, że najlepsza rzecz, dlatego mojego rozczarowanie sięgnęło zenitu.
Co do miałkiej komedii, którą oglądałeś, to uwierz zawsze mogło być gorzej. Przynajmniej mogłeś popatrzyć na Aubrey Plazę, choć w tym przypadku jest to mizerna osłoda.
Co do miałkiej komedii, którą oglądałeś, to uwierz zawsze mogło być gorzej. Przynajmniej mogłeś popatrzyć na Aubrey Plazę, choć w tym przypadku jest to mizerna osłoda.
- Ubzdur
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Oh nie, przepraszam. Nie leżało to w moich intencjach. Przysięgam!
-
- w mackach Zła
Ale, że na prawdę czy próbujesz kogoś wpuścić na minę? Przeczytałem kiedyś opis i sobie odpuściłem. Ja wiele razy mogę oglądać takie na wskroś nieoryginalne filmy, ale jednak jakiś poziom musi zostać zachowany.yossarian84 pisze:
zajebisty
W niedzielę był trochę luzu więc:

Świetny pod każdym względem.
Następnie:

Taki thrillerek co to niby się domyślasz o co chodzi, później następuje zwrot akcji i zaczynasz wątpić. Oglądało się całkiem przyjemnie, ale drugiego dna tutaj nie ma. Kino rozrywkowe.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

może i gość gada z rybami ale i tak było to lepsze (troche) od Czarnej Pantery
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
No co by nie mówić gość gadający z rybami jest bardziej wiarygodny niż czarni tworzący zaawansowaną cywilizację.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- smooker
- w mackach Zła
Nie taka chyba zaawansowana, skoro cały czas z dzidami biegają.Nerwowy pisze:No co by nie mówić gość gadający z rybami jest bardziej wiarygodny niż czarni tworzący zaawansowaną cywilizację.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pewnie taka tradycja :Psmooker pisze:Nie taka chyba zaawansowana, skoro cały czas z dzidami biegają.Nerwowy pisze:No co by nie mówić gość gadający z rybami jest bardziej wiarygodny niż czarni tworzący zaawansowaną cywilizację.
akurat leci powtórka BBT na Comedy Central i jest odcinek gdzie Raj się pyta Leonarda gdzie Aquaman robi kupe, jak wyglada sedes i gdzie spływa klocek ? :P
w sumie to dobre pytanie bo w filmie jest poruszony temat że ludzie zaśmiecają oceany
mam nadzieje że w kolejnym filmie ta tajemnica zostanie wyjaśniona :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Block69
CALIBRE (2018) - takie thrillery lubię. Można śmiało polecić
HALLOWEEN (2018) - początek niezły, a dalej zaczyna się festiwal debilizmów
UNDIR TRENU (2017) - Islandia jak zawsze bardzo daje radę. Bywa wesoło, ale to rasowy dramat
POROROCA (2017) - niezły dramat, jednak dosyć przewidywalny i zdecydowanie za bardzo rozciągnięty
HALLOWEEN (2018) - początek niezły, a dalej zaczyna się festiwal debilizmów
UNDIR TRENU (2017) - Islandia jak zawsze bardzo daje radę. Bywa wesoło, ale to rasowy dramat
POROROCA (2017) - niezły dramat, jednak dosyć przewidywalny i zdecydowanie za bardzo rozciągnięty
PENIS METAL
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie, fajny jest, ale trzeba lubić to modne ostatnio kręcenie filmów z sentymentu do lat 80-tych. dla mnie poziom wystarczający :-)Nostromo pisze:Ale, że na prawdę czy próbujesz kogoś wpuścić na minę? Przeczytałem kiedyś opis i sobie odpuściłem. Ja wiele razy mogę oglądać takie na wskroś nieoryginalne filmy, ale jednak jakiś poziom musi zostać zachowany.yossarian84 pisze:
zajebisty
[/quote]Nostromo pisze:
Taki thrillerek co to niby się domyślasz o co chodzi, później następuje zwrot akcji i zaczynasz wątpić. Oglądało się całkiem przyjemnie, ale drugiego dna tutaj nie ma. Kino rozrywkowe.
no, przyjemne to było. Kendrick mnie śmieszy :-)
-
- w mackach Zła
no, przyjemne to było. Kendrick mnie śmieszy :-)[/quote]yossarian84 pisze:nie, fajny jest, ale trzeba lubić to modne ostatnio kręcenie filmów z sentymentu do lat 80-tych. dla mnie poziom wystarczający :-)Nostromo pisze:Ale, że na prawdę czy próbujesz kogoś wpuścić na minę? Przeczytałem kiedyś opis i sobie odpuściłem. Ja wiele razy mogę oglądać takie na wskroś nieoryginalne filmy, ale jednak jakiś poziom musi zostać zachowany.yossarian84 pisze:
zajebisty
Nostromo pisze:
To obadam sobie w weekend. Ostatnio z horrorów nie ma w czym wybierać. Wymagania mi się mocno obniżyły, a mimo to nadal nie ma w czym wybierać.
Co do Kendrick to ona z tym swoim wyglądem pasowałaby mi na jakąś psychopatkę. Mógłbym się nawet nie spodziewać, że to ona stoi za jakąś intrygą i zabiła 3 osoby w jakiś wysublimowany sposób. Ogólnie jednak jest mi obojętna i niczym specjalnym się nie wyróżnia.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii

Wysmienity! Niby Horror/Thriller, ale zabawny, a zarazem z klimatem, pomysłem, bez głupich jump scarów. Akcja toczy się w dobrym tempie, sporo rytualizmów... mnie się bardzo podobał
- Gunman
- weteran forumowych bitew

Za dzieciaka były ciary i nadal są.