Nie bądź taki tajemniczy. Cóż to takiego?Sybir pisze:Jeszcze nie, Panie Kolego. Miałem trochę innych wydatków, poza tym czaję się na coś - w moim odczuciu - mocno klawego.535 pisze:No właśnie herr Doktor. Zakupiłeś coś ciekawego z odpowiednim pierdolnięciem?Sybir pisze:A mnie nie. Nikt nie waży się włączyć w mojej przytomności radia. W każdym razie, nie na głośniki.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Świat zwierząt obfituje w szereg zachowań, które u ludzi są patologią i marginesem np. gwałt zbiorowy zakończony zabiciem ofiary czy zjadanie partnerów podczas kopulacji. Znane są także różnice w funkcjonowaniu tych samych układów - rozrodczego i nerwowego, w tym struktur mózgowych u ludzi i zwierząt. Czym innym są także zachowania homoseksualne od ich preferowania u zwierząt. Preferowanie zachowań homoseksualnych u ssaków zaobserwowano jedynie u baranów i jednego gatunku małp.nicram pisze: Ty, ale zdajesz sobie sprawę, że owady słabo się liczą? :-) Tak już to gdzieś słyszałem, że człowiek jest wyjątkowy a zwierzęta to tylko maszyny. Człowiek jest po prostu tylko kolejnym ssakiem. Deal with it. I nie tylko człowiek ma psychikę. Tak, można przenosić analogię ze świata zwierząt na człowieka. Uwierz mi na słowo. Nie byłoby rozwoju nauki gdyby coś takiego nie miało miejsca.
i dobrze, bo w III Rzeszy było najwięcej homo- i biseksualistów u władzy w historii, nie bez powodu bodajże w 1941 r. zliberalizowali prawodawstwo dot. homoseksualizmu. Powszechne wtedy na świecie, a odziedziczone po Republice Weimarskiej.nicram pisze:No no, zajeżdża mi to Goebbelsem, a nie niech będzie tylko Kaczyńskim. Czyli co, homoseksualiści to samo zło? Trzeba ich zamknąć, czy od razu dokonać zniszczenia? Gadałeś kiedyś z jakimś pedziem? Czy wewnętrzny imperatyw nie pozwala? :-)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
To jest niezłe. Dobrze, że mój dzieciak ogląda/ł bajki w klimacie "sex, violence, gore".Pacjent pisze: Przyczyny męskiego (o żeńskim kiedy indziej) homoseksualizmu to w kolejności od najczęstszych (w nawiasach podałem ważniejszych autorów badań):
9. Skłonności do fantazjowania, w tym uwielbianie „Cukierkowych” bajek (Nicolosi)
-
Coroczny amerykański Gay Day organizowany jest w Disneylandzie, a chłopcy realizują tam marzenia z dzieciństwa przebierając się za Królewnę Śnieżkę czy Kopciuszka.Wasyl pisze:To jest niezłe. Dobrze, że mój dzieciak ogląda/ł bajki w klimacie "sex, violence, gore".Pacjent pisze: Przyczyny męskiego (o żeńskim kiedy indziej) homoseksualizmu to w kolejności od najczęstszych (w nawiasach podałem ważniejszych autorów badań):
9. Skłonności do fantazjowania, w tym uwielbianie „Cukierkowych” bajek (Nicolosi)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
to też jest niezłe:-)Wasyl pisze:To jest niezłe. Dobrze, że mój dzieciak ogląda/ł bajki w klimacie "sex, violence, gore".Pacjent pisze: Przyczyny męskiego (o żeńskim kiedy indziej) homoseksualizmu to w kolejności od najczęstszych (w nawiasach podałem ważniejszych autorów badań):
▽
15. Nienawiść do kobiet
w szczególności u kolesia, który chorobliwie nienawidzi kobiet/ nie szanuje ich, czego dał wielokrotnie przykład na MMF ;-) a teraz jeszcze jak to u niego, wie wszystko, a nawet jest w stanie przewidzieć przyszłość ;-) wie np., że jego klon nie wstąpi na balu maturalnym w sukience z dorobionym biustem ;_) on wie! bo wychowuje go w duchu Dmowskiego i wartości wszelakich, karmiąc schabowym i pierogami oraz oglądając z latoroślą na YT występy Pana B. - kandydata na prezydenta Gdańska ;_) może nawet zabiera go na takowe prelekcje ;-)
ja pierdole. jest tu jakiś większy rak-nieborak? bo nie widzę kandydata na dzbana MMF ;-)
lys på slutten av lys
- Ascetic
a jakby ktoś chciał potwierdzenia mojej teorii, że koleś zabawia się w agitkę, zresztą bezrefleksyjną, to tutaj jest źródło skąd czerpie swoje mądrości. bo wiadomo, że sam tego nie wymyślił ;-)
https://www.salon24.pl/u/poldek34/7131, ... nowe-fakty" onclick="window.open(this.href);return false;
swoją drogą troszkę źle się stało, że trzeba podkręcać ruch na tej stronie. choć jak to czasem bywa można się tam raz na jakiś czas doczytać niegłupich rzeczy.
no to jakby wszystko jasne po co koleszka tutaj siedzi. trup wyluzował. ten się przelogowywuje pomiędzy fejsikiem, wykopem, twiterem i forum dla modelarzy i ciśnie ile wlezie ;-)
droga moderacjo, drodzy administratorzy. można coś zrobić z tą wolnością słowa, którą tak gardzi?
ps. albo otwórzta mu jakiś topic dla monarchistów-szowinistów ;-) niech skorzysta z tej wolności słowa ;-)
https://www.salon24.pl/u/poldek34/7131, ... nowe-fakty" onclick="window.open(this.href);return false;
swoją drogą troszkę źle się stało, że trzeba podkręcać ruch na tej stronie. choć jak to czasem bywa można się tam raz na jakiś czas doczytać niegłupich rzeczy.
no to jakby wszystko jasne po co koleszka tutaj siedzi. trup wyluzował. ten się przelogowywuje pomiędzy fejsikiem, wykopem, twiterem i forum dla modelarzy i ciśnie ile wlezie ;-)
droga moderacjo, drodzy administratorzy. można coś zrobić z tą wolnością słowa, którą tak gardzi?
ps. albo otwórzta mu jakiś topic dla monarchistów-szowinistów ;-) niech skorzysta z tej wolności słowa ;-)
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 20:53 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
Masz coś merytorycznego do powiedzenia oprócz tych bzdur? "chorobliwie nienawidzi kobiet/ nie szanuje ich" :) Jesteś feministką czy utknąłeś parę lat temu w darkroomie i stamtąd piszesz?Ascetic pisze:w szczególności u kolesia, który chorobliwie nienawidzi kobiet/ nie szanuje ich, czego dał wielokrotnie przykład na MMF ;-) a teraz jeszcze jak to u niego, wie wszystko, a nawet jest w stanie przewidzieć przyszłość ;-) wie np., że jego klon nie wstąpi na balu maturalnym w sukience z dorobionym biustem ;_) on wie! bo wychowuje go w duchu Dmowskiego i wartości wszelakich, karmiąc schabowym i pierogami oraz oglądając z latoroślą na YT występy Pana B. - kandydata na prezydenta Gdańska ;_) może nawet zabiera go na takowe prelekcje ;-)
ja pierdole. jest tu jakiś większy rak-nieborak? bo nie widzę kandydata na dzbana MMF ;-)
PS. Dmowski korzystał z usług prostytutek. Unikałbym wychowywania dziecka w tym duchu :)
Uprawiaj swoją homoagitkę nieco sprawniej. Jako źródła ww. wyników badań podałem również wielu autorów z liberalnego światka nauki.Ascetic pisze:a jakby ktoś chciał potwierdzenia mojej teorii, że koleś zabawia się w agitkę, zresztą bezrefleksyjną, to tutaj jest źródło skąd czerpie swoje mądrości. bo wiadomo, że sam tego nie wymyślił ;-)
Co za dzban...
PS. Oczywiście żadnych kontrargumentów. Czysty hejt, wrzask, inwektywy, kłamstwa.
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 21:09 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Dane przytoczone przez kol Pacjenta, to są czyste spekulacje nieoparte w żaden wymierny sposób w badaniach na dużych grupach. Są za to np. prace udowadniające, że na podstawie cech fizycznych samej twarzy można rozpoznać komputerowo orientację seksualną w ok. 90% procent u mężczyzn i w ok. 85% u kobiet (próbka 35 000 osób). Wynika to z pewnych cech geometrycznych, które związane są w pewien sposób z gospodarką hormonalną, co w pył rozbija rojenia o tym, że homoseksualizm może być np. indukowany społecznie czy środowiskowo.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
trochę śmiechłem z tymi autorami ;-) salon24 i liberalny światek. co się tam w tej twojej głowie dzieje to nawet stefek nie wie.Pacjent pisze: Uprawiaj swoją homoagitkę nieco sprawniej. Jako źródła ww. wyników badań podałem również wielu autorów z liberalnego światka nauki.
.
rozumiem, że byś chciał poSSać. bo nie od dziś wiadomo, że najwięcej o gejach mówią ci co mają mokre sny o nich. ale, ale ... nic z tego. za brzydki jesteś ;-) no i tak jakby intelektualnie słaby też. tu też nie nadrobisz ;-)
czytamy dalej ;-) nie ja jeden ;-) mądrości pacjenta* .
* świetni nick. gratulacje ;-)
lys på slutten av lys
-
Podam tylko przykład, bo oglądam mecz i nie mam czasu: Van Wyk i Geist wykazali, że męski homoseksualizm współwystępuje z gorszymi relacjami z ojcem w okresie nastoletnim - próba 7669 osób. Podobne badania duńskie na próbie 866 homoseksualistów (De Bruyn i Hakvoort), a tutecki na 1262 (Eskin). Małe próby? Szukać większych?
PS. Nick z myślą o zjebach by mieli jakiś argument na pocieszenie.
Izdebski czy Lew-Starowicz zaiste Salon24 :)Ascetic pisze: trochę śmiechłem z tymi autorami ;-) salon24 i liberalny światek. co się tam w tej twojej głowie dzieje to nawet stefek nie wie.
rozumiem, że byś chciał poSSać. bo nie od dziś wiadomo, że najwięcej o gejach mówią ci co mają mokre sny o nich. ale, ale ... nic z tego. za brzydki jesteś ;-) no i tak jakby intelektualnie słaby też. tu też nie nadrobisz ;-)
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Coś w tym jest.Właśnie uświadomiłem sobie że trzech gejów których znam osobiście łączy jedna wspólna cecha.Taka kocia morda i kaprawe,świdrowate oczka.Drone pisze: Są za to np. prace udowadniające, że na podstawie cech fizycznych samej twarzy można rozpoznać komputerowo orientację seksualną w ok. 90% procent u mężczyzn i w ok. 85% u kobiet (próbka 35 000 osób). Wynika to z pewnych cech geometrycznych, które związane są w pewien sposób z gospodarką hormonalną.
- Hatefire
Na marginesie nie ma czegoś takiego jak "gen homoseksualizmu", to raczej kombinacja genetyki, epigenetyki, kwestii hormonów w przypadku ciąży. Na marginesie istnieją ewolucyjne hipotezy, co do faktu utrzymywania się pewnej ilości homoseksualnych osobników w ramach populacji. Jest grupa rodzinna homo sapiens. Pojawia się męski osobnik homoseksualny, czyli w grupie rodzinnej pojawia się kolejny dostarczyciel żywności, zarazem niezainteresowany rozrodem. Z jednej strony będzie wykazywał mniejszą agresję wobec potomstwa innych samców, z drugiej strony nie będzie wdawał się w rywalizację o samice. Mamy zatem w grupie samca, z całymi z tego wynikającymi korzyściami, a z częściowo zniwelowanymi wadami. Jeśli będzie traktował niektóre dzieci lepiej, to będą to dzieci krewniaków, sióstr czy braci, zyskają "dobrego wujka", czyli pewna tendencja będzie utrwalać się w populacji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
wracając do meritum sprawy, bo szkoda mi czasu na odwracanie kota ogonem w czym się lubujesz, że już ci nadam cechy ludzkie ;-) intrygujące jest zainteresowanie zagadnieniem homoseksualizmu ;-) jakiś problem z tym masz? zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tymPacjent pisze:Podam tylko przykład, bo oglądam mecz i nie mam czasu: Van Wyk i Geist wykazali, że męski homoseksualizm współwystępuje z gorszymi relacjami z ojcem w okresie nastoletnim - próba 7669 osób. Podobne badania duńskie na próbie 866 homoseksualistów (De Bruyn i Hakvoort), a tutecki na 1262 (Eskin). Małe próby? Szukać większych?
Izdebski czy Lew-Starowicz zaiste Salon24 :)Ascetic pisze: trochę śmiechłem z tymi autorami ;-) salon24 i liberalny światek. co się tam w tej twojej głowie dzieje to nawet stefek nie wie.
lys på slutten av lys
Nie chcę zaogniać ale ja też nie bardzo rozumiem życie w ciągłym mentalnym oblężeniu ze szturmówką za szafą i pistoletem pod poduszką. Zresztą już kiedyś o tym pisałem.Ascetic pisze: jakiś problem z tym masz? zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tym
- Drone
Oczywiście jeszcze jest tak, że jest część osób, których orientacja nie jest do końca określona, są na granicy, co też wynika z biologii, i u takich jednostek jakiś czynnik środowiskowy czy przeżycie traumatyczne może rzeczywiście przeważyć szalę na rzecz tylko i wyłącznie stosunków homoseksualnych (ale może też skutkować pewnymi zachowaniami czy tendencjami w innych dziedzinach życia.Hatefire pisze:Na marginesie nie ma czegoś takiego jak "gen homoseksualizmu", to raczej kombinacja genetyki, epigenetyki, kwestii hormonów w przypadku ciąży. Na marginesie istnieją ewolucyjne hipotezy, co do faktu utrzymywania się pewnej ilości homoseksualnych osobników w ramach populacji. Jest grupa rodzinna homo sapiens. Pojawia się męski osobnik homoseksualny, czyli w grupie rodzinnej pojawia się kolejny dostarczyciel żywności, zarazem niezainteresowany rozrodem. Z jednej strony będzie wykazywał mniejszą agresję wobec potomstwa innych samców, z drugiej strony nie będzie wdawał się w rywalizację o samice. Mamy zatem w grupie samca, z całymi z tego wynikającymi korzyściami, a z częściowo zniwelowanymi wadami. Jeśli będzie traktował niektóre dzieci lepiej, to będą to dzieci krewniaków, sióstr czy braci, zyskają "dobrego wujka", czyli pewna tendencja będzie utrwalać się w populacji.
Podstawowym błędem jest przyjmowanie ostrego podziału norma/zaburzenie i szeregowanie ludzi wg tego. Rzeczywistość jest znacznie bardziej płynna i w zasadzie oczywiste jest, że każdy ma w sobie potencjał homoseksualny, który może się objawić w określonych okolicznościach (np. w izolacji, w więzieniu, w klasztorze itp.)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
Z tą opieką, to bym nie przesadzał, że tak wspomagają rodzinę bezinteresownie, często żyją z partnerami odizolowani od reszty rodziny hetero. Już nie piszę, że czasami taka niby opieka może oznaczać pedofilię, bo pedofil może być hetero.Hatefire pisze:Na marginesie nie ma czegoś takiego jak "gen homoseksualizmu", to raczej kombinacja genetyki, epigenetyki, kwestii hormonów w przypadku ciąży. Na marginesie istnieją ewolucyjne hipotezy, co do faktu utrzymywania się pewnej ilości homoseksualnych osobników w ramach populacji. Jest grupa rodzinna homo sapiens. Pojawia się męski osobnik homoseksualny, czyli w grupie rodzinnej pojawia się kolejny dostarczyciel żywności, zarazem niezainteresowany rozrodem. Z jednej strony będzie wykazywał mniejszą agresję wobec potomstwa innych samców, z drugiej strony nie będzie wdawał się w rywalizację o samice. Mamy zatem w grupie samca, z całymi z tego wynikającymi korzyściami, a z częściowo zniwelowanymi wadami. Jeśli będzie traktował niektóre dzieci lepiej, to będą to dzieci krewniaków, sióstr czy braci, zyskają "dobrego wujka", czyli pewna tendencja będzie utrwalać się w populacji.
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 21:46 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
No dokładnie. Postrzeganie tych kwestii na prostej skali -1 homoseksualizm 0 biseksualizm 1 heteroseksualizm nic poza tym, to jakaś bzdura. Co więcej nie trzeba więzienia, frontu czy innych ekstremalnych warunków, żeby osoba z doświadczeniem czy doświadczeniami homoseksualnymi, postrzegała siebie i funkcjonowała jako heteroseksualista i w drugą stronę. Wtłaczanie trudnych problemów w łatwe schematy, to pułapka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
tutaj nic nie zaognisz ;-) najwyżej będzie kolejny triger i tylko szybciej postawię diagnozę. stop. właściwie to ja ją mam. na ukończeniu ;-) jeszcze mnie tylko interesuje w tym złożonym i rozproszonym świecie* naszego pacjenta jak się ma sprawa z: fundacjami, kobietami z tatuażami i ewentualnie psami trzymanymi w bloku ;-)535 pisze:Nie chcę zaogniać ale ja też nie bardzo rozumiem życie w ciągłym mentalnym oblężeniu ze szturmówką za szafą i pistoletem pod poduszką. Zresztą już kiedyś o tym pisałem.Ascetic pisze: jakiś problem z tym masz? zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tym
* ten wątek też rozwinę, tylko się muszę skonsultować, bo złożony jest to przypadek ;-)
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 21:47 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie włazić innym do wyra, słuchać metalu i napierdalać ciężary. Oto recepta na szczęście.
Jebać żuli.
- Hatefire
Medard pisze:Z tą opieką, to bym nie przesadzał, że tak wspomagają rodzinę bezinteresownie, często żyją z partnerami odizolowani od reszty rodziny hetero
Śmiem twierdzić, że ta izolacja, to jednak wynik presji społecznej i potępienia przez rodzinę
Medard pisze:Już nie piszę, że czasami taka niby opieka może oznaczać pedofilię.
No, ale również można przytoczyć mnóstwo przykładów gdzie heteroseksualny, biologiczny ojciec wchodzi córce pod kołdrę jak tylko wyrosną jej cycki.
Przekładając z przykładu sawanny na współczesne i przy założeniu nie przemocowych stosunków w rodzinie. Wujek co jest "starym kawalerem", a tak naprawdę lubi facetów. Nie ma własnej rodziny i jak trzeba dołożyć na dodatkowe korepetycje czy wyjazd na uniwerek zagranicę z wolnych środków dołoży siostrzenicy czy bratankowi z własnej kasy. W warunkach pierwotnych oznaczało to, że dziecku siostry czy brata podrzuci słodką bulwę czy dobry kawałek mięsa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy