Tego się nie boję. Jedyne czego się lękam, to że jak będę w Krakowie, Wolff wytrze se mną gluta. Ta wizja mnie przeraża.Ascetic pisze:te, dzik. my tu pogaduchy o filmidłach, jakichś hałasach, a ja mam poważne pytanie. nie boisz się? no wiesz. pif paf. na grzybach. czy w parku miejskim. nic a nic?dzik pisze:Ja aż tak surowo bym tego serialu nie oceniał. Oglądało mi się całkiem nieźle. Ale finał sezonu to jednak śmiech na sali.Heretyk pisze:
pierwszy sezon był jeszcze w miarę ok. drugi to już rozciągnięty, nudny, pretensjonalny kloc. no i ta pani grająca główną rolę. ja jebie, zero umiejętności, zero urody, czegokolwiek....
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
rozumiem Ciebie doskonale ;-) cała energia przeznaczona und kumulowana dla/(łamane na) na: Szanownego Lucjusza może SSpłynąć z siłą wodospadu na kogoś innego. ja też profilaktycznie nie wypuszczam się ze swojego iglo.
Poro
- dzik
Zwłaszcza, że bywam w Krakowie, tak więc rozumiesz mój niepokój...
-
- mistrz forumowej ceremonii

dobre. na pewno lepsze od przehajpowanego Orange is the new black
- Żułek

taki sobie ten sezon
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gumiak
- weteran forumowych bitew

W porządku sezon, bez obsrania i zachwytów. Niestety zakończenie daje nam jasno do zrozumienia, że dalej będą to ciągnąć, co moim zdaniem nie jest najlepszym pomysłem, ale przecież stacje mają to w dupie. Przynosi zyski - jebiemy tyle odcinków, aż przestanie.
-
- zaczyna szaleć
Better Call Saul sezon 4. Jakie to jest pięknie nakręcone i zajebiście zagrane. Nie ma słabej postaci. Jimmy, Kim, Howard, Mike, Gus, Nacho...
ZA-JE-BI-STY serial :)
A w kolejce - Punisher.
A w kolejce - Punisher.
-
nowy Ray Donovan taki zajebisty.najlepsze rozrywki.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- dzik
Właśnie się za niego zabieram.[V] pisze:nowy Ray Donovan taki zajebisty.najlepsze rozrywki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
się wie ziomeczku!hes pisze:Better Call Saul sezon 4. Jakie to jest pięknie nakręcone i zajebiście zagrane. Nie ma słabej postaci. Jimmy, Kim, Howard, Mike, Gus, Nacho...
.
i wyjebane na dzbanów, którzy mówią że łeeee nudne, nie szczelajo się jak w brejkin bed :((((
uświadamiam że ruszył nowy True Detective
-
trzeba bedzie sprawdzić tego Saula w takim razie
- nagrobek
po dwóch odc. nowego Detektywa stwierdzam ze jest bdb. zreszta po totalnej srace jaka była druga seria mogło być tylko lepiej.
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Podobny schemat jak w pierwszym sezonie ale nie ma tego mistycznego klimatu.
- nagrobek
fakt, ale pomimo tego całkiem nieźle się ogląda.zobaczymy jak będzie dalej.
- Żułek
oby tylko nie przekombinowali za bardzo z tymi wspomnieniami bo są aż 3 czasy akcjinagrobek pisze:po dwóch odc. nowego Detektywa stwierdzam ze jest bdb. zreszta po totalnej srace jaka była druga seria mogło być tylko lepiej.
ale jest cholernie obiecująco
w sumie mam póki co jeden zarzuć, Dorff ma głupi fryc :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- dzik
No bez przesady. Drugi sezon był słabszy i w zupełnie innym klimacie, ale totalną sraką to bym go jednak nie nazwał.nagrobek pisze:po dwóch odc. nowego Detektywa stwierdzam ze jest bdb. zreszta po totalnej srace jaka była druga seria mogło być tylko lepiej.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
+1 jeżeli ukazałby się jako osobny serial pod inną egidą to zamiast pomyj leciałyby pochwały.dzik pisze:No bez przesady. Drugi sezon był słabszy i w zupełnie innym klimacie, ale totalną sraką to bym go jednak nie nazwał.nagrobek pisze:po dwóch odc. nowego Detektywa stwierdzam ze jest bdb. zreszta po totalnej srace jaka była druga seria mogło być tylko lepiej.
nowy Luther spoko, ale jestem trochę bezkrytyczny w kwestii tej serii.
rzułf
- Żułek
podejrzewam że byłoby tyle pochwał żeby go skasowali :Pwonsz pisze:+1 jeżeli ukazałby się jako osobny serial pod inną egidą to zamiast pomyj leciałyby pochwały.dzik pisze:No bez przesady. Drugi sezon był słabszy i w zupełnie innym klimacie, ale totalną sraką to bym go jednak nie nazwał.nagrobek pisze:po dwóch odc. nowego Detektywa stwierdzam ze jest bdb. zreszta po totalnej srace jaka była druga seria mogło być tylko lepiej.
-
i jak? dla mnie bardzo okbyrgh pisze: