Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Girls, girls, girls v.2
Z tymi dziarami to niezła jazda, ciekawe jak będzie wyglądała za 20 lat. Zdjęcie skrajnie biedne.
Jebać żuli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wolff pisze:Z tymi dziarami to niezła jazda, ciekawe jak będzie wyglądała za 20 lat. Zdjęcie skrajnie biedne.
i pewnie narkomanka jedna. są dane nałukowe na to. stódenci pedagogiki się łuczą o tym.
lys på slutten av lys
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Możliwe, jeśli ma ochotę niech się szprycuje a potem zdycha w rowie, ja jeno o dziarach.
Jebać żuli.
- Ascetic
brzydko tak o kobietach pisać.wolff pisze:Możliwe, jeśli ma ochotę niech się szprycuje a potem zdycha w rowie, ja jeno o dziarach.
pamiętajmy, że kobiety należy szanować.
może Lucjan zrobi z tym porządek.
Ostatnio zmieniony 05-01-2019, 21:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jak na babe to ma kawał łapy w bicu.
- Ascetic
to dobrze, źle, czy obojętne?Jimmy Boyle pisze:Jak na babe to ma kawał łapy w bicu.
lys på slutten av lys
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
Laska , która znajomością podziemia onieśmieliła by tu co drugiego bywalca forum. Wkleiłem fotę z czaszką z wiadomych względów i nie wiem na co zwracasz uwagę, ale dla mnie ma bardzo urodziweAscetic pisze:średnio urodziwa. jakaś taka niewyspana. ładnie wydziarana. i lubi lizać.

Ascetic pisze:stop. kurwa. kto jej robił te pazury ....

- Ascetic
tak tutaj się dużo lepiej prezentuje. bardzo ładna kobieta. poważnie.hungry_slave pisze:Laska , która znajomością podziemia onieśmieliła by tu co drugiego bywalca forum. Wkleiłem fotę z czaszką z wiadomych względów i nie wiem na co zwracasz uwagę, ale dla mnie ma bardzo urodziweAscetic pisze:średnio urodziwa. jakaś taka niewyspana. ładnie wydziarana. i lubi lizać.
Ascetic pisze:stop. kurwa. kto jej robił te pazury ....
choć te/ to ostatnie zdjęcie sugeruje, że jak pisze nasz jeden użytkownik z miasta Pan Cugowskiego wokalisty jednego, narkotyki nie zawsze spoko i skorelowane ich branie z tatułażami jest. tak się studenci uczą. ja mu wierzę. bo jak wytłumaczyć takie foto? chyba, że zdjęciem to pod helołin jest. chyba tak. należy je wytłumaczyć.
ps. dobrze, że co poniektórzy nie dostrzegli, że ma rozdwojony język. łojezu. to dopiero afera by była. jak z Batiuszką.
lys på slutten av lys
-
- rozkręca się
Pewnie całą noc tą czaszkę memlała.Ascetic pisze: jakaś taka niewyspana.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- Ascetic
czyli jeszcze do tego namniętna.il cattivo pisze:Zapewne całą noc tą czaszkę memlała.Ascetic pisze: jakaś taka niewyspana.
zostaje się człowiekowi oblizać smakiem, przepraszam obejść.
lys på slutten av lys
- Gall
- weteran forumowych bitew
Dziewczyna liże czaszki i ma na półce Only Death Is Real. Szanuję mocno.hungry_slave pisze:
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Na tym zdjęciu z tą rozjebaną łapą, to wynik nieudanej zabawy achtungami w sylwestra?
A tak poważnie - skoro laska zagięłaby i oniesmieliła swoją znajomością niejednego bywalca forum, to może zdradzona zostanie godność tej niewiasty, bo po zdjęciach to nie wiem z kim mam do czynienia?
A tak poważnie - skoro laska zagięłaby i oniesmieliła swoją znajomością niejednego bywalca forum, to może zdradzona zostanie godność tej niewiasty, bo po zdjęciach to nie wiem z kim mam do czynienia?
-
- postuje jak opętany!
Mothra :D:D:D
- Lucek
całkiem spoko obdziarguska, nie przypierdalał bym sie, grzywka ja dyskwalifikuje poniekąd ale chuj, pomyślałem ze moze jakaś w miare dziołcha przegląda to forum czasem, sie okazało ze to tylko jakieś okleiny, no chuj nie wnikam
-
Piękna dziewczyna.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Ładna tak,piękna przesada.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Triceratops
Tez mnie to zawsze zastanawia. No ale teraz sa techniki usuwania bajeczne. Tylko, ze potem trza bulic hajsy za glupote mlodosci. To jak ze zdrowiem.wolff pisze:Z tymi dziarami to niezła jazda, ciekawe jak będzie wyglądała za 20 lat. Zdjęcie skrajnie biedne.
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:Tez mnie to zawsze zastanawia. No ale teraz sa techniki usuwania bajeczne. Tylko, ze potem trza bulic hajsy za glupote mlodosci. To jak ze zdrowiem.wolff pisze:Z tymi dziarami to niezła jazda, ciekawe jak będzie wyglądała za 20 lat. Zdjęcie skrajnie biedne.
Mój kumpel zna w robocie kolesia który wywabiał sobie tatuaż - cóż, miłość wygasła więc imię też zaczęło jakoś na tym ramieniu uwierać. Kwota była nawet wyższa niż za tatuaż a samo wywabianie nie przyniosło oczekiwanego rezultatu. Tatuaż owszem, wyblakł, ale nadal straszy właściciela. Nie wiem ile takich operacji można przeprowadzić, ale jeśli będzie chciał usunąć na stałe, to czeka go jeszcze jeden spory wydatek.
-
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Niech tylko nie wpadnie w pułapkę botoksu i innych zabiegów podobno upiększających :)