Gównoburza 2018
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Gównoburza 2018
No coz, ja nie wiem nawet gdzie jest Wielicka, choc pierwszy dostalem tam zaproszenie.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
To było wtedy kiedy podawałeś się za policjanta ze znajomościami?
Wszyscy strasznie podnieceni tą ulicą a chyba tylko raz wspominałem ją z nazwy. Niektórym byle pierdnięciem można dogodzić heh.
Wszyscy strasznie podnieceni tą ulicą a chyba tylko raz wspominałem ją z nazwy. Niektórym byle pierdnięciem można dogodzić heh.
Jebać żuli.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- nagrobek
- zahartowany metalizator
jest pod nazwa „wegegate”
- pr0metheus
witam po przerwie noworocznej. piekny temat i moj glos na czache. przednia dyskusja,a najlepsze ze zapalnikiem tej awantury bylo zdjecie sprzed ponad dekady:)
a tutaj nie bardzo pamietam o co chodzi....nagrobek pisze:jest pod nazwa „wegegate”
niech to miejsce niebawem zniknie
- nagrobek
w skrocie. nastapila jakas spina na temat zwierzat, Karkasonne wrzucił foto sesje z ucietym lbem jelenia za co Bambi podjebal go do animalsów (Karkasa momentalnie zalała fala hejtu z ich strony:) po czym Karkas w ramach zemsty ujawnil dane osobowe i adres bambiego na forum. wesoło było.
- pr0metheus
a , no to oczywiscie pamietam. ale myslalem ze to nie w tym roku.
karkas tez posrednio bral udzial w wycieciu forum. ale juz gdzies widzialem jego posta ze po chwili refleksji sie pokajał wiec sie juz na niego nie gniewam:)
karkas tez posrednio bral udzial w wycieciu forum. ale juz gdzies widzialem jego posta ze po chwili refleksji sie pokajał wiec sie juz na niego nie gniewam:)
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
Ale to jakoś pośrednio wyniknęło, bo chyba chodziło mu o to o to, że Bambi taki wielki obrońca zwierząt a sam pracuje robiąc pizzę z salami czy szynką ;)nagrobek pisze:w skrocie. nastapila jakas spina na temat zwierzat, Karkasonne wrzucił foto sesje z ucietym lbem jelenia za co Bambi podjebal go do animalsów (Karkasa momentalnie zalała fala hejtu z ich strony:) po czym Karkas w ramach zemsty ujawnil dane osobowe i adres bambiego na forum. wesoło było.
- nagrobek
czyli jak zwykle, od jakiejs glupoty z dupy do awantury i wyszlo jak wyszlo:))Raf pisze:Ale to jakoś pośrednio wyniknęło, bo chyba chodziło mu o to o to, że Bambi taki wielki obrońca zwierząt a sam pracuje robiąc pizzę z salami czy szynką ;)nagrobek pisze:w skrocie. nastapila jakas spina na temat zwierzat, Karkasonne wrzucił foto sesje z ucietym lbem jelenia za co Bambi podjebal go do animalsów (Karkasa momentalnie zalała fala hejtu z ich strony:) po czym Karkas w ramach zemsty ujawnil dane osobowe i adres bambiego na forum. wesoło było.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Karkas i jego uzewnętrznianie się, a potem narzekanie że jednak napisał o sobie zbyt wiele i koniecznie trzeba wszystko skasować, to też był dobry motyw ubiegłego roku
- Medard
Właśnie jeszcze o tym motywie z kupowaniem płyt myślałem i o drugim z pacjentami w zakładzie. Też coś tam komuś nie pasowało.yossarian84 pisze:Karkas i jego uzewnętrznianie się, a potem narzekanie że jednak napisał o sobie zbyt wiele i koniecznie trzeba wszystko skasować, to też był dobry motyw ubiegłego roku
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ozob
Only mp3 na kompie jest real. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- TheDude
^ FLAC też jest całkiem real ;)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
moje oba aktywne głosy oddałem na wege-avanti (gdyby mi nie zablokowano kolejnego a do 4tego bym nie zapomniał hasła, to bym oddał cztery ). ci bardziej dociekliwi zapytają - łaj ? oczywiście mógłbym im napisać, „nie twoja sprawa”, „ciekawość to pierwszy stopień do …,” albo „wolfowo-lutkowe: wypierdalaj cfelu und paruwo”, a że jestem starszym kulturalnym Panem to napiszę: "bo widok Karkasa z ujebanym łbem truchła w lesie wrył się w moją pamięć". ma kolega potencjał. jakby Fajbusiewicz dalej gościł w rządowej to by w jakiejś perspektywie też i Karkasa ugościł. bo to się tak zaczyna... chomiczek, kotek, wędróweczki po laskach, jakieś truchełko, STUDENTKA, SAMOTNA MATKA, DWIE SAMOTNE MATKI …
lys på slutten av lys