Od lat niezmiennie bawi i ta akcja w ubikacji z fujarą i zamkiem rozporka...czysty kult.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
bayzell pisze:
zawsze jak leci oglądam...wczoraj to chyba z czwarty raz - BARDZO DOBRY FILM !
I ja bardzo sobie cenię.pr0metheus pisze:bayzell pisze:
zawsze jak leci oglądam...wczoraj to chyba z czwarty raz - BARDZO DOBRY FILM !
zgadza sie
Bardzo dobre. A końcówka dosłownie trawi.byrgh pisze:
Z racji braku czasu nie oglądam juz tyle co kiedyś, więc mogę tylko wspomniec o paru filmach które w tym roku widziałem i wg mnie zasługują na wyróznienie:Raagoon pisze:Nikt się nie pokusił o zestawienie najlepszych filmów mijającego roku? Kilka takich i fajnie się uzupełniało braki w wolnym czasie.
Zajebiste w chuj to jest, największe zaskoczenie roku. Mocne kino, choć niepozorne, skoro przez 95% filmu oglądamy ryj głównego bohatera na zbliżeniu. Wciągnąłem się niesamowicie podczas seansu. Niektóre zwroty akcji oczywiście przewidywalne, ale nie umniejsza to nic świetnej narracji.[V] pisze:Chciałbym zobaczyć:
THE GUILTY (DEN SKYLDIGE) (2018)
No po takiej rekomendacji to postaram się zobaczyć jak najszybciej, thx ojcze święty.Self pisze:Zajebiste w chuj to jest, największe zaskoczenie roku. Mocne kino, choć niepozorne, skoro przez 95% filmu oglądamy ryj głównego bohatera na zbliżeniu. Wciągnąłem się niesamowicie podczas seansu. Niektóre zwroty akcji oczywiście przewidywalne, ale nie umniejsza to nic świetnej narracji.[V] pisze:Chciałbym zobaczyć:
THE GUILTY (DEN SKYLDIGE) (2018)