Słyszałem cztery całkowicie skończone numery (z tekstem). Chłopcy wydają to samodzielnie, ale detali nie znam jak to ostatecznie będzie dystrybuowane. Machina ruszyła więc będzie teraz więcej informacji w tej kwestii ze strony kapeli. Wiem, że dzisiaj mieli jeszcze jechać do miksującego (Pyrlandia), aby dokonać drobnej kosmetyki w nagraniach. Po przesłuchaniu tych czterech numerów mogę napisać, że muza jest inna niż na BC, ale teksty są jak zwykle mocne. Jeden numer z tych numerów "wali" Bastardem :-)
Płyta jest całkowicie nagrana, więc nic nie powinno wpłynąć na zmianę terminu wydania.
KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: KAT
Były muzyk koncertowy i techniczny kapeli z lat 90-tych, Mleczaj, wypowiedział się na forum kapeli o nadchodzącym krążku:
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wymyśliłem. Może to jakaś gwara lokalna? Prędzej Romka slowotworstwo. Kto to wie... Im dłużej o tym myślę tym mocniej ropa cieknie mi z ucha... ;-)Nasum pisze:Wymyśliłeś, czy faktycznie jest taka geneza tego słowa? Podejrzewam, że nie jest używany normalnie, a jest to kolejna odsłona wyobraźni Romana i płód jego tekstów.trup pisze:Upiór i Popiół = Popiór! :DNasum pisze:Czy ktoś mi zdradzi co się kryje za znaczeniem słowa "popiór" ?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Gall
Wy dywagacje prowadzicie, a tutaj mamy udokumentowany ostateczny upadek. Tego nie da się skomentować.Father Picard pisze:https://www.facebook.com/10001021177431 ... on_generic
nowe wcielenie Luczyka ....
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie osądzajcie tak łatwo. Ciekawe czy nie odbiłoby Wam gdybyście kogoś bardzo nienawidzili tak jak Luczyk Kostrzewskiego, a jednocześnie zdawali sobie sprawę, że bez niego nie istniejecie na muzycznej scenie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Luczyk neo- komboj. Co za zjeb.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
swoja droga Harrisa juz chyba nie ma w zespole skoro ich najnowszy hit byl zagrany w skladzie: Piotr Luczyk, Qbek Weigel, Maciek Lipina, Mariusz Korczyński (" onclick="window.open(this.href);return false;)
Guilty of being right
- Anzhelmoo
Najlepsza to jest miniaturka tego filmu z logiem KAT, gdzie A zastępuje choinka. To się nie dzieje naprawdę!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Oferma
Tam leci szalony slalom za Luczykowym widzimisię, wiec bym się nie zdziwił, ale z drugiej mańki bas mógł na tej chałturze akurat nie być potrzebny
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Anzhelmoo
" onclick="window.open(this.href);return false;
:)
:)
-
PureHate
https://terazmuzyka.pl/aktualnosci/czyt ... itala.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- mi666l
- starszy świeżak
niepotrzebnie kolędy grałPureHate pisze:https://terazmuzyka.pl/aktualnosci/czyt ... itala.html
- Anzhelmoo
Tak się kończy zadzieranie z Romanem - czołowym przedstawicielem Czarnej Magii w Polsce!

- Sova
- rasowy masterfulowicz
http://www.kat-rk.pl/mp3/osle.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
strona im się wiesza ;)

strona im się wiesza ;)