KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KAT
Dla mnie obie ok.zawlekacz pisze:Oddech ma zajebistą okładkę, oczywiście tę na winylu z Pronitu
bo to z kasety Poltonu to niekoniecznie
Czy to nie chodzi o te okładki, babami, które wyglądają jak z disco polo?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
A propos "Róż miłości..." w okresie premiery, odbyło się jakże urocze spotkanie w radio rmf z niejakim panem Ryłkiem. Pan Romek nieco zmęczony był chyba późną porą nadawania audycji. ;)
support music, not rumors
- maciek z klanu
Japierdole to się grafik narobił :)))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Upiór i Popiół = Popiór! :DNasum pisze:Czy ktoś mi zdradzi co się kryje za znaczeniem słowa "popiór" ?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Oooo... Sova Kata wydajesz? no proszę....Sova pisze:Zapraszamy na występy promujące naszą najnowszą płytę która ukaże się 1 marca 2019 r. na płytach CD i LP.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Nasum
Wymyśliłeś, czy faktycznie jest taka geneza tego słowa? Podejrzewam, że nie jest używany normalnie, a jest to kolejna odsłona wyobraźni Romana i płód jego tekstów.trup pisze:Upiór i Popiół = Popiór! :DNasum pisze:Czy ktoś mi zdradzi co się kryje za znaczeniem słowa "popiór" ?
- nicram
Byłoby zajebiście.trup pisze:Oooo... Sova Kata wydajesz? no proszę....Sova pisze:Zapraszamy na występy promujące naszą najnowszą płytę która ukaże się 1 marca 2019 r. na płytach CD i LP.
all the monsters will break your heart
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Grafika nie napawa optymizmem, ale jest utrzymana w charakterystycznym dla nich stylu. I poniekąd obrazuje ich stosunek do muzyki - wszystko na pół gwizdka i nie do końca profesjonalnie. Mówimy o zespole, który poprawnie materiałów prasowych nie potrafi zredagować stylistycznie! Muzycznie bardzo lubię i nie mam problemu ze słuchaniem szlagierów w wykonaniu Kata & RK. Ale bardzo irytuje mnie ta aura januszostwa otaczająca zespół. Przecież małe kapelki z demem na koncie mają finanse, by ogarnąć aspekt wizualny/promocyjny i profesjonalnie zaprezentować swój produkt. Mało tego - zazwyczaj ta oprawa jest bardziej zawodowa, niż sama muzyka zespołów - ale to temat na inną dyskusję :)
Niemniej na album bardzo czekam. Tylko niech on wygląda w taki sposób, by nie było wstydu podejść do kasy :)
Niemniej na album bardzo czekam. Tylko niech on wygląda w taki sposób, by nie było wstydu podejść do kasy :)
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Father Picard
- świeżak
" onclick="window.open(this.href);return false;
nowe wcielenie Luczyka ....
nowe wcielenie Luczyka ....
- Medard
Januszostwo Kata to prawdopodobnie główny powód, dla którego są szeroko popularni. Pielęgnują to w sposób dojrzały. Również Kat Luczyka.Anzhelmoo pisze:Grafika nie napawa optymizmem, ale jest utrzymana w charakterystycznym dla nich stylu. I poniekąd obrazuje ich stosunek do muzyki - wszystko na pół gwizdka i nie do końca profesjonalnie. Mówimy o zespole, który poprawnie materiałów prasowych nie potrafi zredagować stylistycznie! Muzycznie bardzo lubię i nie mam problemu ze słuchaniem szlagierów w wykonaniu Kata & RK. Ale bardzo irytuje mnie ta aura januszostwa otaczająca zespół. Przecież małe kapelki z demem na koncie mają finanse, by ogarnąć aspekt wizualny/promocyjny i profesjonalnie zaprezentować swój produkt. Mało tego - zazwyczaj ta oprawa jest bardziej zawodowa, niż sama muzyka zespołów - ale to temat na inną dyskusję :)
Nie piszę o muzyce, bo to wiadomo,
że do jednych trafia, a do innych już nie.
Po za tym od dawna wiadomo, że sama muzyka gwiazdą nie czyni.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Upiorny pop albo oskubany kurczak.Nasum pisze:Czy ktoś mi zdradzi co się kryje za znaczeniem słowa "popiór" ?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
To chyba od tyłu róipopNasum pisze:Czy ktoś mi zdradzi co się kryje za znaczeniem słowa "popiór" ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo