Lucek

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Lucek

19-12-2018, 19:08

Soluwa na Wielickiej, take nazwe proponuje
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 02:12

wolff pisze:Dobra, widzę , że "g" z tego będzie
jej, pedałek jak spokorniał, boi sie nawet słowa gówno wypowiedzieć zeby nie podpaść :) czai sie gdzies po piwnicach i wpierdala własne gówno ze strachu, ależ lekcja pokory udzielona przez Lucjusza zadziałała :) kurwo pedale jak z tobą skończe bedziesz błagał by byc mym podnuzkiem

frajerzyna pęka aż miło, a to dopiero poczatek :)
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2018, 08:43

Hatefire pisze:To forume coraz bardziej przypomina dom wariatów. I to nie taki fajny jak z "Lotu nad kukułczym gniazdem" gdzie porządku pilnuje godna zaufania siostra Ratched, tylko taki gdzie personel podkrada leki pacjentom :-D
na żadnym normalnym forum, gdzie teoretycznie piszą dorośli i dojrzali fani muzyki, taki temat zwyczajnie nie miałby racji bytu. nawet w dziale takim jak "o wszystkim i niczym" :) a tutaj napuchło to już do 9 stron i końca nie widać

ja się już wycinkami nie zajmuje, bo nie chcę mieć później wypominane, że się panoszę i komuś wyjebałem jego mądrosci bez których świat internetu jest uboższy, ale na miejscu ola czy anala nie zastanawiałbym się nawet sekundy
Awatar użytkownika
Triceratops

20-12-2018, 08:50

Ja tam lubie popatrzec jak dorosli ludzie dyskutuja na temat roznicy zdan. Uwazam, ze moge sie od nich wiele nauczyc, za 2 miesiace 18 lat mi strzeli, wejde w dorosle zycie z gotowym bagazem doswiadczen.
woodpecker from space
BOLEK
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 08:51

Heretyk pisze:
Hatefire pisze:To forume coraz bardziej przypomina dom wariatów. I to nie taki fajny jak z "Lotu nad kukułczym gniazdem" gdzie porządku pilnuje godna zaufania siostra Ratched, tylko taki gdzie personel podkrada leki pacjentom :-D
na żadnym normalnym forum, gdzie teoretycznie piszą dorośli i dojrzali fani muzyki, taki temat zwyczajnie nie miałby racji bytu. nawet w dziale takim jak "o wszystkim i niczym" :) a tutaj napuchło to już do 9 stron i końca nie widać

ja się już wycinkami nie zajmuje, bo nie chcę mieć później wypominane, że się panoszę i komuś wyjebałem jego mądrosci bez których świat internetu jest uboższy, ale na miejscu ola czy anala nie zastanawiałbym się nawet sekundy
tak w skrytości ducha też pewnie wyskoczyłbyś na solo chyba że jesteś szanowny kol mokra cipa! '-)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2018, 08:55

Triceratops pisze:Ja tam lubie popatrzec jak dorosli ludzie dyskutuja na temat roznicy zdan. Uwazam, ze moge sie od nich wiele nauczyc, za 2 miesiace 18 lat mi strzeli, wejde w dorosle zycie z gotowym bagazem doswiadczen.

rozumiem :-) i właśnie dlatego ten temat musi zostać. bo wielu to lubi :-)
Awatar użytkownika
Ascetic

20-12-2018, 11:06

Heretyk pisze:

teoretycznie to słowo klucz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 17:07

Lucek pisze:
wolff pisze:Dobra, widzę , że "g" z tego będzie
jej, pedałek jak spokorniał, boi sie nawet słowa gówno wypowiedzieć zeby nie podpaść :) czai sie gdzies po piwnicach i wpierdala własne gówno ze strachu, ależ lekcja pokory udzielona przez Lucjusza zadziałała :) kurwo pedale jak z tobą skończe bedziesz błagał by byc mym podnuzkiem

frajerzyna pęka aż miło, a to dopiero poczatek :)
Powtarzasz moje słowa wydygana kurwo wszawa, propozycja jest nadal aktualna. Nie mam zamiaru dobijać i pastwić się nad spedalonym śmieciem wiem bowiem, że i tak nie wytargam cię z nory za tłuste kudły, ośmieszanie zaś takiego zjeba jak ty to żadna radocha raczej smutek, bo takie coś pełza po świecie. Masz czas do północy, jeśli nie zdecydujesz się i nie przyjedziesz jak pisaleś, by mi nakopać, uznam żeś tylko marny śmieć, cykor napinająca się w necie kurew. Żrej gówno brudzie.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

20-12-2018, 17:15

Panowie!
Proszę odłożyć zabawki i wyjść z piaskownicy.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
Triceratops

20-12-2018, 17:18

Ale po kiego huja ty wlazles do tej piaskownicy? Czy masz w zwyczaju wtargiwac na place zabaw i wyganiac dzieci z piaskownic? Co za dziwni kurwa ludzie dookola, wszystko im przeszkadza
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 17:20

Obstawiam, że lućka chuda dupa to taki wiraszka do pierwszego trzała z kolana w ryj kiedy to dosiada swojego konia polnego i spierdala krzycząc, że go biją a on się przecież boi, lućka, wszawy postrach z piekielnych odchłani.

ejże lućka, wyłaź spod szafy, przecięż cię widać. No dajże już spokój, wytrzyj dupę bo się ze strachu pośliniłeś i miej chociaż gram honoru, lućka co się boi.
Obiecuję, zawalczę jedną rzęsą i jednym palcem u nogi, o lućka nie zgrywaj się , przecież cię widać. Przepełzłeś spod szafy i siedzisz pod nocnikiem, widać ci kudły. Dlaczego się tak trzęsiesz, zakręciłeś kaloryfer?
Nawet przed świętami nie zostawili cię w spokoju tylko dokuczają?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

20-12-2018, 17:28

To forume coraz bardziej przypomina dom wariatów.
I jeszcze za to placimy. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 17:39

Hop, hop lucek schowałeś się jak ostatnio w torebce po budyniu? Wyłaź, i tak cie widać. Co z ta obietnicą bo znowu jakbyś zamilkł, zgasł. Osowiały taki jesteś i przerażony ale przecież ty się nie boisz i wpadniesz, prawda?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 17:44

no cześć ścierwo, dwa dni cie nie było, ja tęsknie a ty sie boisz ?
widać jak miękniesz frajerku, przyznaj ze miałaś załamanie nerwowe, he he jebany instruktożyna aerobiku, instruktorzyna frajerzyna ze strachu ma kłopoty z rozumieniem czytanego tekstu, jakie to śmieszne :D
Lucek pisze:z niczego sie nie wycofuje, nie próbuj manipulować tania wystrachana kurewko
proponować cokolwiek to ty kurwa mozesz swojej starej
prosze jak frajerzynie zmiękła rura a jazda z tobą kurwo jeszcze nawet sie nie zaczęła
jak powiedziałem parówo nic nie bedzie sie działo po twojej myśli, wszystko w swoim czasie
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 17:54

Nie mam , czasu trenuję zawzięcie by móc się przed tobą bronić, buhahahahah, tak.
Niepotrzebnie się przestraszyłeś, jeszcze będziesz miał czas się bać. Nie mogę się doczekać, w nagrodę dostaniesz słoik marynowanego gówna, wiem, że lubisz. No to kiedy to spotkanie bo coś nie jesteś skory by o tym pogadać, chyba się nie boisz, znowu.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 17:59

wolff pisze:Hop, hop lucek schowałeś się jak ostatnio w torebce po budyniu?
teksty na poziomie upośledzonego przedszkolaka, jesteś rzeczywiście az tak głupi, czy to po prostu nerwy ? mocno sie boisz tak ? wiesz ze nadciąga nieuchronne ? japierdole jakim ty jesteś zerem, otwórz sobie żyły śmieciu, nie jesteś człowiekiem, zakończ to
tfu!
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 18:03

Teksty skomentował lucek spierdolina i cykor siedzący pod szafą, posrany po szyję. Nie potrafisz niczego wymysleć, wszystko zbierasz ode mnie to tak jak z wpierdolami na dzielni, lucku. Nadciąga nieuchronnie strach którego cały czas czujesz, boisz się i dlatego jesteś taki nerwowy, często spotykane wśród napinaczy którym topnieje grunt pod nogami. Uwielbiam to, ale oczywiście będziesz miał szanse aby się wykazać. Obiecałem dać ci fory pimpku.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 18:14

kłamiesz jak małe dziecko, nie wstyd ci ? wpadłeś w panike i nie wiesz juz co robić :) dlatego posuwasz sie do kłamstwa i manipulacji, nie po raz pierwszy zresztą, jaka zenująca mameja i cipa męska, miejże godność kurwo, otwórz se żyły, po chuj takie coś jak ty żyje, oszczędz wstydu przynajmniej swym rodzicom ze takie cos na świat wydali
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 18:39

i co ? zatkało kakało ? dlaczego milczysz ? znowu sie boisz ślimoku ? tfu!

motto: wolfina umiera wiele razy
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2018, 18:55

Widocznie mam ciekawsze zajęcia niż lućka siedzący na forum trzęsąc wszarzem ze strachu.
Przyecież wszystko wyjaśnione, jesteś frajerem i się boisz siedząc pod szafą, czekam na termin, tchórzu.
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ