"temat" został założony przez podczłowieka w celu szkalowania mojej skromnej osoby, prosiłem chyba ze dwa tygodnie temu o jego usunięcie, lub zmiane nazwy, zgłosiłem to również formalnie, "temat" cały czas wisi i są jeszcze do mnie jakieś wonty ? gratulujeNajprzewielebniejszy pisze:od tego jest jeden podany temat, wyobraz sobie teraz kolejnych 30 zalozonych na salówki pomiedzy Toba a Sybirem, Nasumem a Molem, mna a Olem itp itd.
Żłobek.
Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Lucek
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ode mnie wymagasz bym był na bieżąco ze wszystkimi postami na forum, a sam przeoczyłeś to:Lucek pisze:"temat" został założony przez podczłowieka w celu szkalowania mojej skromnej osoby, prosiłem chyba ze dwa tygodnie temu o jego usunięcie, lub zmiane nazwy, zgłosiłem to również formalnie, "temat" cały czas wisi i są jeszcze do mnie jakieś wonty ? gratulujeNajprzewielebniejszy pisze:od tego jest jeden podany temat, wyobraz sobie teraz kolejnych 30 zalozonych na salówki pomiedzy Toba a Sybirem, Nasumem a Molem, mna a Olem itp itd.
Żłobek.
Najprzewielebniejszy pisze: Tak sie sklada, ze nie mam ani ochoty i ani czasu na przegrzebywanie sie przez wasze durne tematy, by znalezc jedyne sluszne rozwiazanie. Ja je znam i jesli nie przejdziecie do wskazanego tematu, to nasza reakcja bedzie jedna.
również gratuluje
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
tematów nie zakladaja ale zaraza wolfluckowa przeniosla sie na inne tematy o muzyce, spojrz chociaz na temat o Cannibal corpse.Triceratops pisze: Mysle, ze nikt inny nie bedzie nikomu zakladal oddzielnych tematow, wtedy to owszem mozna przedsiewziac jakies kroki. Ja bym zostawil i obserwowal rozwoj wypadkow,
Mam mało czasu i prosze o informacje od Szanownych Użyszkodników, czy bohaterzy tematu udzielają sie jakos sensownie w tematach o muzyce?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Ten temat powinien wylecieć od razu od śmieci - zakładanie tematów "o kimś" jest po prostu słabe i dziwię się, że nikomu z moderacji/administracji to nie przeszkadza. Jak nie macie czasu na porządki, to oddajcie tę funkcję komuś, kto zadeklaruje, że ma.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Lucek jest poetą. Dajcie mu spokój a temat w kosmos niech leci. Wielebny naciśnij przycisk.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Moj ulubiony temat, dodalem do ulubionych, zalozylem subskrypcje i powiadomienia na maila i sms. Pierwsze co robie rano to wale konia, pije kawele z masele i czytam z wypiekami.
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Nie kasować !!! Nie kasować !!!! Nie kasować !!!!
Napierdalać !!!!!
Napierdalać !!!!!
- Sybir
Muszę przyznać, że już jakiś czas temu nosiłem się z zamiarem scalenia tego wątku z tematem dla użytkowników posługujących się heavymetalowym słownictwem, ale "dyskusja" spuchła od postów tak, że bałem się, że znowu coś spierdolę i znowu przepadnie część forumowego dziedzictwa. Śmietnik z innych tematów po prostu wytnę w wolnej chwili, toteż upraszam o cierpliwość. Co do profilaktyki, to nie wiem, czy wilczkowi nie należy się przypadkiem urlop na czas świąt, bo ostatnio chyba za bardzo zajmują go grzeszne myśli względem kol. Lucka.
A tak naprawdę do pragnę zemsty za wpis wolffa w temacie Infernal Coil.
A tak naprawdę do pragnę zemsty za wpis wolffa w temacie Infernal Coil.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
To forume coraz bardziej przypomina dom wariatów. I to nie taki fajny jak z "Lotu nad kukułczym gniazdem" gdzie porządku pilnuje godna zaufania siostra Ratched, tylko taki gdzie personel podkrada leki pacjentom :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Panie Kolego, jakie leki? Only elektrowstrząsy are real.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dobra, widzę , że "g" z tego będzie, koleś coś tam straszył a teraz się wycofuje.
Dla mnie sprawa jest jasna, złożyłem propozycję by sobie wyjaśnić sprawę w realu ale skoro nie to temat zamknięty, przynajmniej dla mnie bo znudziła mnie jego forma.
Radzę następnym razem przemyśleć co się pisze bo napinacze często przeżywają zdziwienie.
Jeśli chodzi o temat, niech moderatorzy zdecydują co z nim.
Dla mnie sprawa jest jasna, złożyłem propozycję by sobie wyjaśnić sprawę w realu ale skoro nie to temat zamknięty, przynajmniej dla mnie bo znudziła mnie jego forma.
Radzę następnym razem przemyśleć co się pisze bo napinacze często przeżywają zdziwienie.
Jeśli chodzi o temat, niech moderatorzy zdecydują co z nim.
Jebać żuli.
- Lucek
z niczego sie nie wycofuje, nie próbuj manipulować tania wystrachana kurewko
proponować cokolwiek to ty kurwa mozesz swojej starej
prosze jak frajerzynie zmiękła rura a jazda z tobą kurwo jeszcze nawet sie nie zaczęła
jak powiedziałem parówo nic nie bedzie sie działo po twojej myśli, wszystko w swoim czasie
proponować cokolwiek to ty kurwa mozesz swojej starej
prosze jak frajerzynie zmiękła rura a jazda z tobą kurwo jeszcze nawet sie nie zaczęła
jak powiedziałem parówo nic nie bedzie sie działo po twojej myśli, wszystko w swoim czasie
Zachowujecie się chłopaki jak niegdyś pewien świętokrzyski rycerz stali, który groził wpierdolem także mojej skromnej osobie. Do dzisiaj nie wiem za co. Pomyślałem sobie wtedy, że jak go spotkam to wyśmieje się mu w twarz, ale potem stwierdziłem, że bez sensu. Dalibyście już spokój z tymi pogróżkami i prężeniem bicków.
- maciek z klanu
Lucek dzibaskq ale chcesz bić wilczka na żywo a potem dygasz. To słabe nie uważasz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Rumburak
Najprzewielebniejszy pisze:oba cwele idzcie sie smarowac gownem waszych chłopaków po gebach tutaj:
COFFIN pisze:viewtopic.php?f=19&t=14988
Z tym tematem jest jeden zasadniczy problem.Moim zdaniem leży on w jego nazwie,przecież nikt nie będzie zionął mową nienawiści oraz wystosowywał poważnych internetowych gróźb w temacie o nazwie "stulejarze".Bez jaj.Proponuję zmianę nazwy na...dajmy na to:
"Krwawa łaźnia na Wielickiej" czy "Bita gleba na Wielickiej".Problem z potyczkami w innych tematach wtedy sam się rozwiąże.