Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zahartowany metalizator
-
Re: Dowcipy v. n'ta
w ogóle to jest jakiś totalny absurd. 1100 zł kurwa jego mać? i za to ktoś ma przeżyć? nawet by się nie ośmieszali i spuścili kurtynę milczenia
- Sybir
Lepiej - za 1100 PLN brutto. Rekomenduję samodzielne odkładanie hajsu na złotą jesień, jeśli ktoś z Was do tej pory łudził się, że otrzyma godziwą, państwową emeryturę.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
nie no, to jasne, ale pierdolona "kancelaria premiera" powinna płonąć ze wstydu, a nie chwalić się takimi "dokonaniami"
- Sybir
¯\_(ツ)_/¯Heretyk pisze:powinna płonąć
Zważywszy na to, co się dzieje w najwspanialszej ze wspólnot, może to całkiem niedługo nastąpić ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Sybir świetny awatar!!! Al rządzi :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Niby tak, ale trzeba brać pod uwagę, że minimalną emeryturę to mają tacy, którzy prawie nie wpłacali składek i rolnicy, którzy wpłacją jeszcze mniej niż w ZUS.Heretyk pisze:w ogóle to jest jakiś totalny absurd. 1100 zł kurwa jego mać? i za to ktoś ma przeżyć? nawet by się nie ośmieszali i spuścili kurtynę milczenia
Żeby mieli więcej, reszta musi się zrzucić.
Tylko wtedy ci będą mieli więcej, bo im damy, czyli po 1300, a reszta po 1600,
bo nie starczy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- vicek
[youtube][/youtube]
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Triceratops
Znam takich co cale zycie przepierdzieli a teraz wezma te 1100. Szczerze mowiach chuj mnie obchodzi czy przezyja ale wkurwia mnie to, ze i tak dostana za nic.Heretyk pisze:w ogóle to jest jakiś totalny absurd. 1100 zł kurwa jego mać? i za to ktoś ma przeżyć? nawet by się nie ośmieszali i spuścili kurtynę milczenia
woodpecker from space
- Sybir
Kto za bajtla nie oglądał UHF, ten nie przegrał życia - tak naprawdę nigdy go nie uzyskał :DHatefire pisze:Sybir świetny awatar!!! Al rządzi :-)
- Lukass
Dodajmy - amerykańskiego środowiska akademickiego. Zresztą niedawno była w USA piękna prowokacja w zakresie różnych feminizmów i dżenderów. W Europie jest wciąż trochę lepiej, i większość ma w dupie te wszystkie obrazy, wydumany rasizm i inne tego typu rzeczy.moonfire pisze: Może tak, ale gdzieś słyszałem postulaty "miękkiej" czy "feministycznej" matematyki, która odejdzie od logiki, bo ta jest domeną białych heteroseksualnych mężczyzn. Co najgorsze, te bezmózgie produkty współczesnej humanistyki - socjologii, kulturoznawstwa czy antropologii kulturowej - są traktowane jak najbardziej serio przez większość środowiska akademickiego, które nawet nie pierdnie, aby nikogo nie obrazić, chyba że białego heteroseksualnego mężczyznę właśnie.
Popieram, cudo!Hatefire pisze:Sybir świetny awatar!!! Al rządzi :-)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- moonfire
Widziałem to na Wojnie Idei. Nieźle im się udało.Lukass pisze:Dodajmy - amerykańskiego środowiska akademickiego. Zresztą niedawno była w USA piękna prowokacja w zakresie różnych feminizmów i dżenderów. W Europie jest wciąż trochę lepiej, i większość ma w dupie te wszystkie obrazy, wydumany rasizm i inne tego typu rzeczy.moonfire pisze: Może tak, ale gdzieś słyszałem postulaty "miękkiej" czy "feministycznej" matematyki, która odejdzie od logiki, bo ta jest domeną białych heteroseksualnych mężczyzn. Co najgorsze, te bezmózgie produkty współczesnej humanistyki - socjologii, kulturoznawstwa czy antropologii kulturowej - są traktowane jak najbardziej serio przez większość środowiska akademickiego, które nawet nie pierdnie, aby nikogo nie obrazić, chyba że białego heteroseksualnego mężczyznę właśnie.
- Nerwowy
Niestety, ale polski system emerytalny w obecnym kształcie zmierza do koncepcji typu wszystkim po równo, czyli gówno. Chyba, że posłom, górnikom, rolnikom czy policjantom, to wtedy kilkukrotnie więcej.Triceratops pisze:Znam takich co cale zycie przepierdzieli a teraz wezma te 1100. Szczerze mowiach chuj mnie obchodzi czy przezyja ale wkurwia mnie to, ze i tak dostana za nic.Heretyk pisze:w ogóle to jest jakiś totalny absurd. 1100 zł kurwa jego mać? i za to ktoś ma przeżyć? nawet by się nie ośmieszali i spuścili kurtynę milczenia
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- uglak
dodaj do tej jeszcze wojskowych, nauczycieli, kolejarzy, prokuratorów i sedziow - sporo mamy tych uprzywilejowanych ;-)
Guilty of being right
- trup
A ja bym chciał żeby wszyscy byli uprzywilejowani. Niech zarabiają i dostają w postaci emerytury jak najwięcej. Poza politykami.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
ja takich nie znam, ale nie wątpię, że istnieją i też mnie to irytuje. natomiast moja matka harowała uczciwie całe życie, płaciła te jebane składki, przeszła na emeryturę i dostaje obecnie jakieś 1800 na rękę. cóż, można powiedzieć, że to i tak nieźle, ale mnie się jakoś nóż w kieszeni otwieraTriceratops pisze:Znam takich co cale zycie przepierdzieli a teraz wezma te 1100. Szczerze mowiach chuj mnie obchodzi czy przezyja ale wkurwia mnie to, ze i tak dostana za nic.Heretyk pisze:w ogóle to jest jakiś totalny absurd. 1100 zł kurwa jego mać? i za to ktoś ma przeżyć? nawet by się nie ośmieszali i spuścili kurtynę milczenia
- uglak
-