Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: Księża
No i po to właśnie w demokracjach są różnego rodzaju "bezpieczniki" takie jak konstytucje czy trybunały żeby takie siłowe zmiany systemu prawnego maksymalnie utrudnić. U nas ta kwestia już odpadła zatem muzułmany przyjdą na gotowe i jeszcze 500+ dostaną :DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
https://www.dreuz.info/2018/09/20/suede ... en-somali/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dreuz.info/2018/09/20/suede ... en-somali/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Te prawne bezpieczniki, konstytucje, jak praktyka wskazuje można obejść albo zastąpić innymi, dobrymi dla pewnej grupy społecznej.
Jak będzie odpowiednia większość i naciski społeczne, to ustawy zostaną zmienione. Nie ma nic stałego.
Kto ma tego bronić, te chłopy w rajstopach?
Jak będzie odpowiednia większość i naciski społeczne, to ustawy zostaną zmienione. Nie ma nic stałego.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
Nas obronią chłopcy w bluzach Polski Walczącej i Żołnierzy Wyklętych. Chyba, że akurat będą zbyt zajęci drobną działalnością przestępczą.Medard pisze:
- Triceratops
-
zamknijmy to forum jednak
- Lukass
Zaraz tam drobną.Nerwowy pisze:Nas obronią chłopcy w bluzach Polski Walczącej i Żołnierzy Wyklętych. Chyba, że akurat będą zbyt zajęci drobną działalnością przestępczą.Medard pisze:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Gada po szwedzku, nie wiem skąd ten fakenews. Co nie zmenia faktu, że jest idiotką od Zielonych, co w języku polskim przekłada się na mocno czerwone poglądy.Triceratops pisze:No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
Co do Szwecji i zdobycia większości- to raczej jej nie zdobędą. Raz, że wielu imigrantów (nawet tych przyjeżdżających z Bliskiego Wschodu) tego nie chce i mocno przeciwko temu ruchowi, nazwimy go umownie, islamistycznemu, głosuje. Dwa, że proporcje głosów co wybory zmieniają się na korzyść szwedzkiej prawicy bądź też partii imigracyjno-sceptycznych, co przekuwa się tez na inny ton debaty publicznej i w końcu na zupełnie inne, bardziej zdroworozsądkowe, decyzje polityczne. Trzy, że Ci imigranci nie mają nawet podstaw, by coś zmieniać, skoro ich poziom wykształcenia jest, i jeszcze długo będzie, niski (fajnie obserwować, jak Szwedzi, pozornie otwarci, są jednak w głebi siebie rasistami). Po czwarte, to jednak dziwny naród i przebywając wśród nich od kilku lat nie zdziwiłybym się, gdyby nagle ustanowili prawo, które np. dość mocno ogranicza ruchy ekstremistyczne, a za takie mogą bardzo szybko uznać religię muzułmańską. Żeby nie być gołosłownym- partia centrowa, przed II wojną była głównym wspierającym eugenikę ugrupowaniem w Szwecji, teraz jest jednym z naczelnych orędowników imigracji tzw. maghrebowej, za co zresztą zbiera cięgi wsród wyborców.
Także ten- jest nadzieja, do kalifatu Szwecji droga jest daleka :)
- Nerwowy
To oczywiste.Heretyk pisze:zamknijmy to forum jednak
- Medard
Pelson pisze:Gada po szwedzku, nie wiem skąd ten fakenews. Co nie zmenia faktu, że jest idiotką od Zielonych, co w języku polskim przekłada się na mocno czerwone poglądy.Triceratops pisze:No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
Co do Szwecji i zdobycia większości- to raczej jej nie zdobędą. Raz, że wielu imigrantów (nawet tych przyjeżdżających z Bliskiego Wschodu) tego nie chce i mocno przeciwko temu ruchowi, nazwimy go umownie, islamistycznemu, głosuje. Dwa, że proporcje głosów co wybory zmieniają się na korzyść szwedzkiej prawicy bądź też partii imigracyjno-sceptycznych, co przekuwa się tez na inny ton debaty publicznej i w końcu na zupełnie inne, bardziej zdroworozsądkowe, decyzje polityczne. Trzy, że Ci imigranci nie mają nawet podstaw, by coś zmieniać, skoro ich poziom wykształcenia jest, i jeszcze długo będzie, niski (fajnie obserwować, jak Szwedzi, pozornie otwarci, są jednak w głebi siebie rasistami). Po czwarte, to jednak dziwny naród i przebywając wśród nich od kilku lat nie zdziwiłybym się, gdyby nagle ustanowili prawo, które np. dość mocno ogranicza ruchy ekstremistyczne, a za takie mogą bardzo szybko uznać religię muzułmańską. Żeby nie być gołosłownym- partia centrowa, przed II wojną była głównym wspierającym eugenikę ugrupowaniem w Szwecji, teraz jest jednym z naczelnych orędowników imigracji tzw. maghrebowej, za co zresztą zbiera cięgi wsród wyborców.
Także ten- jest nadzieja, do kalifatu Szwecji droga jest daleka :)
Germanie jak coś robią, to trzymają się planu. Więc jak zdelegalizują organizacje islamskie, zakażą budowy meczetów, to może dać to efekt. Zobaczymy.
Zrobi się wtedy miejsce dla scjentologów...... :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Proszę, tutaj na ciepło przykład działań władz we Francji, chociaż chłop już zimny:Nerwowy pisze:To oczywiste.Heretyk pisze:zamknijmy to forum jednak
https://www.wykop.pl/link/4586345/polic ... mietniony/
-
Dawałem to w nocy w Onkologii właśnie. No ale co Ty pleciesz, to jest jakieś zwykłe ideolo, to nie jest realny problem, realny problem w skali naszego świata to dresiarze (co naturalnie jako jedyni stanęliby w Twojej obronie, gdyby na drodze stanął Ci muslim; Francuzi nie mają dresiarzy i kraj faktycznie wygląda bezpieczniej) i baronowie pedofilii, czyli księża :) Na tamto nie ma dowodów :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/pri ... ziany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna będzie hipokryzja, jak zwykle w ich przypadku, gdy co drugi naczelny niewierny zagra tylko po to, by zgwałcić jakieś dziecko ;)
Fajna będzie hipokryzja, jak zwykle w ich przypadku, gdy co drugi naczelny niewierny zagra tylko po to, by zgwałcić jakieś dziecko ;)
- trup
https://www.facebook.com/Sekielski/vide ... 4073/?t=47
Jeszcze raz chcę podziękować odważnym ludziom, którzy wsparli mój film dokumentalny o pedofilach w polskim kościele. Daukszewicz Krzysztof @Stanisław Tym Barbara Nowacka Eliza Michalik Paulina Młynarska Kasia Kwiatkowska Karolina Korwin Piotrowska Krzysztof Skiba Piotr Szumlewicz Joanna Scheuring-Wielgus Tomasz Piątek Jarosław Kuźniar @Beata Edyta Tadla Marek Czyż Klaudia Jachira. Czapki z głów
Zbiórka cały czas trwa na patronite.pl/sekielski
Wpłaty bezpośrednie:
Kombinat Medialny Sp. z o.o.
nr konta: PL 16 1950 0001 2006 0339 0016 0002
tytuł przelewu: Darowizna na film dokumentalny
Kod SWIFT Idea Bank: IEEAPLPA
Jeszcze raz chcę podziękować odważnym ludziom, którzy wsparli mój film dokumentalny o pedofilach w polskim kościele. Daukszewicz Krzysztof @Stanisław Tym Barbara Nowacka Eliza Michalik Paulina Młynarska Kasia Kwiatkowska Karolina Korwin Piotrowska Krzysztof Skiba Piotr Szumlewicz Joanna Scheuring-Wielgus Tomasz Piątek Jarosław Kuźniar @Beata Edyta Tadla Marek Czyż Klaudia Jachira. Czapki z głów
Zbiórka cały czas trwa na patronite.pl/sekielski
Wpłaty bezpośrednie:
Kombinat Medialny Sp. z o.o.
nr konta: PL 16 1950 0001 2006 0339 0016 0002
tytuł przelewu: Darowizna na film dokumentalny
Kod SWIFT Idea Bank: IEEAPLPA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
https://wiadomosci.wp.pl/ksiadz-henryk- ... 739978881a
- Dopadł mnie, gdy szarpałam się z klamką. Dotykał piersi, powiedział, że pokaże mi, co to znaczy od tyłu. Wkładał ręce w majtki i próbował je zdjąć. Nie udało mu się. Pamiętam, że miałam spódniczkę na gumce, naciągnęłam majtki tak, że trzymałam je w zębach i odpychałam się rękoma. Byłam przerażona, nie rozumiałam, czego chce, co to znaczy "od tyłu". A on mówił: "Ja ci pokażę, jak się spuścić". Był obleśny. (...) Pamiętam, jak złapał mnie za buzię i próbował otworzyć usta. Pomyślałam, że jak mi wsadzi, to go ugryzę. Wtedy sąsiadka krzyknęła: "Kto tutaj tak tarabani" - dodała Borowiecka.
Jak powiedziała, dzieci uciekały, chowały się przed ks. Jankowskim. - Jankowski, który już się onanizował, pchnął mnie na ścianę i spuścił mi się na sukienkę. Pamiętam, że już w mieszkaniu chciałam ją wyprać, ale wymiotowałam. Mój brat Boguś przynosił mi wodę i powiedział: "Jak dorosnę, to go zabiję" - kontynuowała.
Twierdzi, że u rodziców nie znalazła pomocy i myślała o samobójstwie. Do dziś, jak powiedziała, wspomnienia wracają.

- Dopadł mnie, gdy szarpałam się z klamką. Dotykał piersi, powiedział, że pokaże mi, co to znaczy od tyłu. Wkładał ręce w majtki i próbował je zdjąć. Nie udało mu się. Pamiętam, że miałam spódniczkę na gumce, naciągnęłam majtki tak, że trzymałam je w zębach i odpychałam się rękoma. Byłam przerażona, nie rozumiałam, czego chce, co to znaczy "od tyłu". A on mówił: "Ja ci pokażę, jak się spuścić". Był obleśny. (...) Pamiętam, jak złapał mnie za buzię i próbował otworzyć usta. Pomyślałam, że jak mi wsadzi, to go ugryzę. Wtedy sąsiadka krzyknęła: "Kto tutaj tak tarabani" - dodała Borowiecka.
Jak powiedziała, dzieci uciekały, chowały się przed ks. Jankowskim. - Jankowski, który już się onanizował, pchnął mnie na ścianę i spuścił mi się na sukienkę. Pamiętam, że już w mieszkaniu chciałam ją wyprać, ale wymiotowałam. Mój brat Boguś przynosił mi wodę i powiedział: "Jak dorosnę, to go zabiję" - kontynuowała.
Twierdzi, że u rodziców nie znalazła pomocy i myślała o samobójstwie. Do dziś, jak powiedziała, wspomnienia wracają.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Nie wiem kim trzeba być, by szkalować osobę duchowną, bohatera narodowego w dodatku po śmierci. Ten naród to jedna wielka patologia.
- maciek z klanu
- TheDude

Spiritual gangsta :)
- COFFIN
Do tego hołota:535 pisze:Nie wiem kim trzeba być, by szkalować osobę duchowną, bohatera narodowego w dodatku po śmierci. Ten naród to jedna wielka patologia.
https://wiadomosci.wp.pl/pomnik-ks-jank ... 907634817a" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'