A to chujki, wypisuje się z ich newslettera!pączek pisze:Taki numer? Też chciałem Obliteration. Wałek znaczyknaar pisze:Chciałem kupić Obliteration, ale podnieśli cenę, aby po zniżce była prawie jak dawniej.smooker pisze:Agonia - czarny piątek -20% na wszystko, tylko 23.11.
Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Promocje poniżej pasa!
- Dragazes
- w mackach Zła
Bez tej promocji to za ile można było kupić?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Cd za 45zl było
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Spróbuj na dodax.pl, wyjdzie Cię taniej (przesyłka w cenie).smooker pisze:Southern Lord niestety przyciął na przesyłce, za zamówienie na 36€ przesyłka wyszła mi 26€... W zeszłym roku zamawiałem za 32€ i przesyłka była 10€. Czyli raczej odpuszczam, idę do Hellthrashera po Infernal Coil.
Poza tym w Hellthrasher już chyba tego nie ma. Leży w Mystic, ale drożej.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- smooker
- w mackach Zła
A dzięki, wziąłem jednak jeszcze 2 płyty (chyba ostatnie IC :P) i wyszło spoko.
-
- weteran forumowych bitew
Jest dokładnie jak przewidziałem powyżej. Handlowa zagrywka najwyższej próby ;)Bless this tongue pisze:Co najlepsze to pewnie nowa cena już zostanie :D
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Po prostu przedłużają Black Friday tyle że już bez zniżki :)Bless this tongue pisze:Jest dokładnie jak przewidziałem powyżej. Handlowa zagrywka najwyższej próby ;)Bless this tongue pisze:Co najlepsze to pewnie nowa cena już zostanie :D
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj w Everydayhate ostre cięcie cen. Parę grindcore'ów zamówiłem. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- w mackach Zła
O, zaraz obadam, miesiąc temu jak zrobił promocję to kupiłem 25 CD za 310 zł z przesyłką i w ten sposób EveryDayHate został mistrzem świata :DPlagueis pisze:Dzisiaj w Everydayhate ostre cięcie cen. Parę grindcore'ów zamówiłem. :)
-
- rasowy masterfulowicz
Sprawdzony ten dodax, można zamawiać? ;)Ołówkiiiii pisze:Spróbuj na dodax.pl, wyjdzie Cię taniej (przesyłka w cenie).smooker pisze:Southern Lord niestety przyciął na przesyłce, za zamówienie na 36€ przesyłka wyszła mi 26€... W zeszłym roku zamawiałem za 32€ i przesyłka była 10€. Czyli raczej odpuszczam, idę do Hellthrashera po Infernal Coil.
.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Też tak miałem, choć cyferki nieco mniejsze. :DRaf pisze:O, zaraz obadam, miesiąc temu jak zrobił promocję to kupiłem 25 CD za 310 zł z przesyłką i w ten sposób EveryDayHate został mistrzem świata :DPlagueis pisze:Dzisiaj w Everydayhate ostre cięcie cen. Parę grindcore'ów zamówiłem. :)
Sprawdzony i bardzo tutaj lubiany. ;)streetcleaner pisze:
Sprawdzony ten dodax, można zamawiać? ;)
-
- rasowy masterfulowicz
https://www.psychosonda.pl/sklepy/dodax" onclick="window.open(this.href);return false;
Maja sporo rzeczy gdzie indziej niedostępnych, w dodatku w bardzo niskiej cenie. Jest to trochę podejrzane, powyżej trochę więcej głosów...
Maja sporo rzeczy gdzie indziej niedostępnych, w dodatku w bardzo niskiej cenie. Jest to trochę podejrzane, powyżej trochę więcej głosów...
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Weź daj spokój. Pół forum od roku płyty tam kupuje, a Ty wyszukujesz opinie na jakichś januszowych stronach. Owszem, może zdarzyć się jakieś opóźnienie, albo brak dostępności, ale ogólnie dobry sklep.streetcleaner pisze:https://www.psychosonda.pl/sklepy/dodax
CD możesz brać spokojnie. Winyle nie wiem.
Płyty wysyłają listem nierejestrowanym (bąbelkowa koperta), więc jak mieszkasz w slamsach z rozwalonymi skrzynkami, to nie płacz jak nie dojdzie.
Ja zamawiałem ponad 50 płyt CD, wszystkie przyszły, żadnych uszkodzeń. Jednej płyty tylko nie mieli i oddali mi kasę.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Jak już pisałem gdzieś wcześniej, dwa razy zdarzyło mi się czekać parę miesięcy na płyty, ale to trudno dostępne pozycje, więc problemu nie robiłem. Raz się zdarzyło, że nie mogli wysłać płyty i błyskawicznie zwrócili pieniądze. Nie wiem skąd te negatywne opinie.
BTW
We wtorek złożyłem u nich zamówienie na 7 pozycji, 4 już zostały wysłane. :)
BTW
We wtorek złożyłem u nich zamówienie na 7 pozycji, 4 już zostały wysłane. :)
- Harlequin
Mi koszula Rush nie sprowadzili :( a i ze 2 płyty nie dotarły.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze gdy nie mieli sklepu na Polskę, to kupowałem od nich na Amazonie od 2012. W historii widzę, że 35CD od nich przygarnąłem. Czasami mieli też używane, np pierwsze wydanie Disgrace - Grey Misery mieli na niecałe 6 funtów, czy Illdisposed - Four Depressive Seasons w wydaniu Nuclear Blast'94 za niecałego funta.
- Mol
- zahartowany metalizator
moim zdaniem niektorzy po prostu nie rozumieja jak dzialaja takie molochy jak dodax :)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W dodax kupuję chętnie i często. Mają o 15-20 zł tańsze płyty niż w polskich sklepach. W dodatku nie trzeba płacić za wysyłkę. A że czasami trzeba poczekać? To chyba nie problem. Ostatnio płyty od nich przychodzą mi w ciągu tygodnia.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
No dobra, dzięki za opinie, już myślałem że nie będę musiał zamawiać ;-)
-
Mi zwrócili kasę za nieotrzymane płyty, po czym je otrzymałem. Ostatnio też zamawiałem jedną płytę, nie sfinalizowałem płatności, a za dosłownie cztery dni płyta była u mnie w skrzynce xDHarlequin pisze:Mi koszula Rush nie sprowadzili :( a i ze 2 płyty nie dotarły.
Jednym słowem mają tam niezły burdel.