W sumie znając twoją profesję, to mu nie zazdroszczę :D. Dostałem kiedyś przesyłkę z kancelarii, to mało się nie posrałem. Na szczęście w środku były płyty ;).mj. pisze:32 zł z wysyłka więc majątek to nie jest. Ale niesamowicie zagotował mnie tym, że sprzedał komuś dalej rzecz, którą uczciwie wygrałem i za którą zapłaciłem. Nie odpuszczę mu tego. Jebać płytę i kasę, mam nauczkę.COFFIN pisze:Padał wielokrotnie zanim powstał ten temat;)mj. pisze:Prześledziłem ten temat na forum. Nick tego jegomościa nie padł.
A przyznam szczerze, że komentarzy na Allegro nie sprawdzałem.
czarna lista kontrahentów allegro / ebay / skapiec / olx etc
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- smooker
- w mackach Zła
Re: czarna lista kontrahentów allegro / ebay / skapiec / olx
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Tak, Hell-ion to kutas . Kiedyś tez się naciąłem. Stare dzieje
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
slabo szukasz:mj. pisze:Prześledziłem ten temat na forum. Nick tego jegomościa nie padł.
A przyznam szczerze, że komentarzy na Allegro nie sprawdzałem.
search.php?keywords=hell-ion" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
W temacie poświęconym „czarnej liście” nick nie padł.
Aczkolwiek widzę, że w innych anonimowy nie jest, a tam nie szukałem.
No nic, frycowe trzeba płacić.
Ale mam swój sposób i o ile jest wypłacalny odzyskam kasę.
Aczkolwiek widzę, że w innych anonimowy nie jest, a tam nie szukałem.
No nic, frycowe trzeba płacić.
Ale mam swój sposób i o ile jest wypłacalny odzyskam kasę.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W temacie Ukrainy (i Discogs) polecam też Atmosfearzine - można u gościa czasem niezłe perełki dostać za grosze, a zamówienia realizuje perfekcyjnie.COFFIN pisze:Koleś o nicku necro_fog dołącza. Zajebiście profesjonalnie zapakowana paczka. Niemiec z kolei wrzucił luzem płytę w za dużą kopertę bombelkową. Aż dziwne, że doszła cała.SODOMOUSE pisze:^ SH-69, Vargulf, egor_aka_vile spoko
Dokładnie, gość sprzedaje same licencje koreańskie itp. i jeszcze wciska, że "cena sklepowa 69 zł". :D Od dawna mam go na czarnej liście po pewnej akcji z "oryginalnym" debiutem Impaled Nazarene z rosyjskimi napisami we wkładce. :DCOFFIN pisze:Nic dziwnego, sprzedaje różne wynalazki jako normalne wydania. Te wspomniane Taake to też 'oryginały' z Bangladeszu, czy chuj wie jakiego bambusowa. Nawet nie chce mi się lukać na te jego aukcje z durnymi opisami.knaar pisze:Kilka tygodni temu pytałem go o szczegóły wydania pewnej płyty, wytwórnia itp. Odpowiedział bardzo wymijająco, a gdy jeszcze raz dopytałem konkretnie o to co mnie interesowało, to już się nie odzywał.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- COFFIN
To mnie najbardziej bawi:DPlagueis pisze:
"cena sklepowa 69 zł". :D
'Come the Blessed Madness'
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Andergrałd. ;)COFFIN pisze:To mnie najbardziej bawi:DPlagueis pisze:
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
dla mnie to też jest najbardziej absurdalne, płyta jest warta 69 zł, ale on będzie taki miły ,że ci ją sprzeda za 20 zł :)COFFIN pisze:To mnie najbardziej bawi:DPlagueis pisze:
Wiadomo, że Hell-ion to największy ściemniacz na allegro, i wiadomo, że sprzedaje piraty. Kiedyś nawet chciałem u niego kupić 1 płytę, bo nie robiło mi różnicy czy to będzie pirat czy oryginał, a koleś po aukcji pisze, że jeszcze mu muszę dopłacić dodatkowo do pudełka. Nawet mu nie odpisywałem, niech sobie te piraty w dupę wsadzi.
Swoją drogą wkurwiające jest to, że allegro nic z tym nie robi. Wielokrotnie zgłaszałem, że sprzedaje piraty i nic z tym nie robili. Może zrobimy jakieś grupowe zgłaszanie tego dzbana?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W sumie to nie są piraty, tylko wschodnie licencje i/lub re-edki wydawane w małych wytwórniach z Azji. Nie zmienia to jednak faktu, że, np. rosyjskie czy ukraińskie licencje mają wyraźne info, że mogą być sprzedawane wyłącznie na terytorium byłego ZSSR, więc sprzedawanie ich na Allegro jest łamaniem prawa autorskiego.
-
- postuje jak opętany!
Łatwiej mi było postawić pieczątkę niż wypisywać wszystko ręcznie :) Ale nie Ty jeden zwracasz na to uwagę :)smooker pisze:
W sumie znając twoją profesję, to mu nie zazdroszczę :D. Dostałem kiedyś przesyłkę z kancelarii, to mało się nie posrałem. Na szczęście w środku były płyty ;).
Mam nadzieję w tym przypadku to wykorzystać. Bo mnie szlag trafił - w mailu ani cześć ani pocałuj się w dupę, nie ma płyty, możesz spierdalać. No tak się kurwa nie robi.
- Medard
Jeszcze pozostaje otwarcie sporu na allegro.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
No ale przecież droga jest prosta - zgłaszasz kwestię i w Allego i tyle. To gość ma prblem, a nie Ty.mj. pisze:Łatwiej mi było postawić pieczątkę niż wypisywać wszystko ręcznie :) Ale nie Ty jeden zwracasz na to uwagę :)smooker pisze:
W sumie znając twoją profesję, to mu nie zazdroszczę :D. Dostałem kiedyś przesyłkę z kancelarii, to mało się nie posrałem. Na szczęście w środku były płyty ;).
Mam nadzieję w tym przypadku to wykorzystać. Bo mnie szlag trafił - w mailu ani cześć ani pocałuj się w dupę, nie ma płyty, możesz spierdalać. No tak się kurwa nie robi.
- Medard
Ktoś miał do czynienia na allegro z kkknut? Sporo sprzedaje, Ale słabo odpisuje na e-maile. Kumpel nie może z nim dogadać terminu odbioru odobistego płyty.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Coś kiedyś brałem i było spoko
- devastator77
- zahartowany metalizator
Z opisami u niego słabo,pisze,że stan bardzo dobry czy nawet idealny,a tu się okazuje,że płyta porysowana i to mocno,a wkładka nosi ślady zalania.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
Kiedyś kupiłem od niego parę cd bezpośrednio i było wszystko ok.Medard pisze:Ktoś miał do czynienia na allegro z kkknut? Sporo sprzedaje, Ale słabo odpisuje na e-maile. Kumpel nie może z nim dogadać terminu odbioru odobistego płyty.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
tez nie miałem z nim problemu. To chyba użytkownik tego forum./est pisze:Kiedyś kupiłem od niego parę cd bezpośrednio i było wszystko ok.Medard pisze:Ktoś miał do czynienia na allegro z kkknut? Sporo sprzedaje, Ale słabo odpisuje na e-maile. Kumpel nie może z nim dogadać terminu odbioru odobistego płyty.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Do czarnej listy Allegro dodaję faceta o ksywie "balista6".
Wylicytował kasety za prawie 4 stówki, niektóre przebijał jak szalony (np. split Behemoth/ Damnation za 70 PLN), po czym stwierdził, że krucho u niego z kasą i nie zapłaci. Przekładanie terminu płatności nic nie dało.
Temat zgłoszony do Allegro i z automatu na czarną listę.
Wylicytował kasety za prawie 4 stówki, niektóre przebijał jak szalony (np. split Behemoth/ Damnation za 70 PLN), po czym stwierdził, że krucho u niego z kasą i nie zapłaci. Przekładanie terminu płatności nic nie dało.
Temat zgłoszony do Allegro i z automatu na czarną listę.
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- soulsick
- zaczyna szaleć
Ten 'balista6' to dziwny zawodnik. Kupił u mnie kiedyś kilka kaset. Płacił raz szybko, innym razem po upomnieniu telefonicznym.
Kumpel też miał z nim jakieś przeboje.
Kumpel też miał z nim jakieś przeboje.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem czy to ten sam ale kiedyś kupowałem kasety od niego
do pewnego czasu wszystko było dobrze a potem zaczeły się cyrki i dziwne tłumaczenia wiec przestałem u niego brać
swoją drogą ostatnio i tak nie miał nic ciekawego :P
do pewnego czasu wszystko było dobrze a potem zaczeły się cyrki i dziwne tłumaczenia wiec przestałem u niego brać
swoją drogą ostatnio i tak nie miał nic ciekawego :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist