Czemu teraz już nie chcesz go odwiedzić?Lucek pisze:nie wolfina postanowiła sie ze mną zmierzać, tylko ja pierwszy poinformowałem ze złoże mu wizyte
Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Lucek
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cały czas czekam na wizytę przestraszonej lućki, jak obiecałem, będę bronił się zaciekle przed jego ciosami tylko jedną ręką i nogą.
Wielki był kozak ale odkąd przystałem by spełnił swoje pogróżki coś mu kule miękną.
Nie pamiętam takiego przypadku by nastroszony kukuryk tak szybko zmienił się w zmokniętą, trzęsącą się kurwę tfu, kurę miało być.
Tak właśnie kończą napinające się w necie trzęsidupy, pogarda.
Wielki był kozak ale odkąd przystałem by spełnił swoje pogróżki coś mu kule miękną.
Nie pamiętam takiego przypadku by nastroszony kukuryk tak szybko zmienił się w zmokniętą, trzęsącą się kurwę tfu, kurę miało być.
Tak właśnie kończą napinające się w necie trzęsidupy, pogarda.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zrobiłeś już z siebie cykora i frajera, teraz próbujesz być zabawny, żal mi cię lućka. Ponapinaj się jeszcze bo jutro znowu będziesz funkcjonował jako osiedlowe popychadło, pojemnik na nasienie i lalka-cel do rzucania weń śpikami.
Szkoda czasu na przestraszoną , wszawą kurwę. A więc lućka, pozwalam ci przestać się już bać.
Szkoda czasu na przestraszoną , wszawą kurwę. A więc lućka, pozwalam ci przestać się już bać.
Jebać żuli.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
jak już powiedziałem wcześniej pozwalam ci żyć póki co, ciesz sie tym, ale bądz czujna
dygasz nawet internetowej ankiety, co tu mówić o prawdziwej konfrontacji, jesteś tak odważny ze aż w ataku histerii i paniki założyłeś o mnie temat na forum internetowym, cały czas rozwierasz poslady i skamlesz, rób z siebie przedstawienie dalej, takiej ściery nie było jeszcze w historii tego forum.Wprawne oko psychologa od razu wychwytuje pewną przewodnią główną tendencje jaka cały czas pojawia sie w twoich postach, wyziera z nich, wyziera i zionie wręcz, jest to syndrom osoby wielokrotnie gwałconej oralnie, różnymi przedmiotami takimi jak np szczotka do prztykania kibli.Biedny monotematyczny pedałku, przestań już fantazjować o cwelach i frajerach, i jak złapał sie ktoś na tą przynęte ? masz juz kolegów ?
dzisiejszej nocy mozesz spać spokojnie, nie musisz schodzić do piwnicy
dzisiaj wychodze tylko na piwo.
dygasz nawet internetowej ankiety, co tu mówić o prawdziwej konfrontacji, jesteś tak odważny ze aż w ataku histerii i paniki założyłeś o mnie temat na forum internetowym, cały czas rozwierasz poslady i skamlesz, rób z siebie przedstawienie dalej, takiej ściery nie było jeszcze w historii tego forum.Wprawne oko psychologa od razu wychwytuje pewną przewodnią główną tendencje jaka cały czas pojawia sie w twoich postach, wyziera z nich, wyziera i zionie wręcz, jest to syndrom osoby wielokrotnie gwałconej oralnie, różnymi przedmiotami takimi jak np szczotka do prztykania kibli.Biedny monotematyczny pedałku, przestań już fantazjować o cwelach i frajerach, i jak złapał sie ktoś na tą przynęte ? masz juz kolegów ?
dzisiejszej nocy mozesz spać spokojnie, nie musisz schodzić do piwnicy
dzisiaj wychodze tylko na piwo.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Założyłem by udowodnić jak skurwiałym cwelem jesteś jebany, brudny podczłowieku. Powtarzasz po mnie bo nic innego nie potrafisz wymyslić, namiastko oślej dwójki. Oto dowód dlaczego z wszaruchów szydzą, lućka dygocząca dupa, napinacz internetowy i ofiara osiedlowego zboczeńca. Odwaga, nieprzejednanie i chęć wpierdolu, jebany brud.
Byłeś , jesteś i będziesz do końca swych marnych dni posraną ze strachu brudną kurwą, notorycznie poniżaną i ruchaną w ryj. Zdychaj śmieciu w latrynie, tam twoje miejsce.
Byłeś , jesteś i będziesz do końca swych marnych dni posraną ze strachu brudną kurwą, notorycznie poniżaną i ruchaną w ryj. Zdychaj śmieciu w latrynie, tam twoje miejsce.
Jebać żuli.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
A potem znowu będziesz krzyczał, że cię w parku tak przeciągli, że srasz i nie możesz się zatrzymać, marna parówo.
Tak kończy lućka tani kozaczek który chciał pierdnąć a zesrał się po pas, niemożliwe, że po świecie błąka się takie zjebane krańcowo coś. Uśmieszki zaś zostaw chłopakowi jak cię będzie chciał zapłodnić.
Tak kończy lućka tani kozaczek który chciał pierdnąć a zesrał się po pas, niemożliwe, że po świecie błąka się takie zjebane krańcowo coś. Uśmieszki zaś zostaw chłopakowi jak cię będzie chciał zapłodnić.
Jebać żuli.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Panowie błagam nie przestawajcie, odpuściłem dziś "Secret Concert" w ZetPeTe żeby emocjonować się tu razem z wami. Za 5 dni być może już w Jewropie nie będzie pejsbook'a i JewTube'a więc może szybko ogarnijmy jakiś patostream z donejtami dla Lucka i Wolff'a? Ktoś chętny się dorzuci do przedsięwzięcia?
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że lućka przybiega niczym głodny kundel napierdalając post pod postem, ileż on nocy zarwał by warować przy temacie, lućka ten cykor którego wszyscy biją.
Warowanie będąc ukrytym pod panelami musi być niewygodne, ot cały lućka, ten który się boi. Ale jakież poświecenie, hop, hop lućka nie kryj się, nie będę przecież bił parówy, wystarczy , że inni lućkę biją.
Warowanie będąc ukrytym pod panelami musi być niewygodne, ot cały lućka, ten który się boi. Ale jakież poświecenie, hop, hop lućka nie kryj się, nie będę przecież bił parówy, wystarczy , że inni lućkę biją.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Zdecydowanie najlepszy temat na forum
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Hatefire
W ogóle to będą się bić na gołe pięści, czy krakowskim zwyczajem z użyciem maczet? ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów