Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: Lucek
xD xDOferma pisze:
- Dragazes
- w mackach Zła
A czy ten cały wolf i Lucek to nie jest jedna osoba, która gada sama ze sobą?
Wnoszę o sprawdzenie adresów ajpi!!
Wnoszę o sprawdzenie adresów ajpi!!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Czy ja ciebie pytam cweluchu w jakim klubie ciągniesz pod stołem? Jebnij się w ten brudny łeb i skocz z samolotu na beton, a twoją ankietę mam w chuju więc możesz ją rozpisywać, pozwalam. Ważne , że jesteś posrany od kilku dni jak typowy brud, więc zdychaj kurwo w mękach.Lucek pisze:powiedz tylko do jakiego clubu chadzasz potańczyć a bedzie uzdrowiona dusza twoja, w dalszym ciagu nie odpowiedziałaś, ty rozumiesz w ogóle co sie do ciebie mówi niedorozwoju ?
Jebać żuli.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Mam propozycję: albo ustawiają się w końcu na to solo, albo ban dla jednego i drugiego. Co na to moderacja?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Moderacja - nic. Banować może tylko administracja, "modsi" mogą co najwyżej powycinać to i owo, ale wolę, jeśli potencjalne materiały są przez użytkowników oznaczane.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lucek
Pytanie do Moderatorów, tudzież Administracji, jak to jest ze jakieś śmieszne bluzgi kłują was tak w oczy ze az muszą być usuwane, natomiast "temat" załozony w celu plucia na konkretnego użytkownika już nie i jest w porządku ? podwójna moralność ? co to są za standardy ?
Apeluje o usunięcie tematu, lub zmiane nazwy na wolfina, proponowałem konkretne rozwiązanie, głosowanie kto ma wypierdalać, ze jebany wycior armatni nie posiada żadnych zdolności honorowych ? coż ja poradze ? zasmakował w chuju Lucjusza i bedzie wracał jak bumerang, chcecie na to dalej patrzeć ? bo ja nie.
@Oferma
widać mocno musiały dotknąć cie słowa które kierowałem do wolfiny skoro postanowiłeś przyprawić mi taką gębe :D
@Headcrab
moze sam sie ustawiaj z wolfiną, niech będą to na przykład zapasy w kisielu, była by to odpowiednia dla was formuła
Apeluje o usunięcie tematu, lub zmiane nazwy na wolfina, proponowałem konkretne rozwiązanie, głosowanie kto ma wypierdalać, ze jebany wycior armatni nie posiada żadnych zdolności honorowych ? coż ja poradze ? zasmakował w chuju Lucjusza i bedzie wracał jak bumerang, chcecie na to dalej patrzeć ? bo ja nie.
@Oferma
widać mocno musiały dotknąć cie słowa które kierowałem do wolfiny skoro postanowiłeś przyprawić mi taką gębe :D
@Headcrab
moze sam sie ustawiaj z wolfiną, niech będą to na przykład zapasy w kisielu, była by to odpowiednia dla was formuła
Ostatnio zmieniony 28-11-2018, 18:19 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maciek jako grubas nie powinien sie w ogole odzywac, bo podejrzewam ze zebralby w pedzel nawet od zabiedzonego karkasa z luszczyca.BOLEK pisze:Maciek zbierasz? jeszcze drzwi możesz otworzyć od chatymaciek z klanu pisze:Maciek śmieciarz nigdzie się nie wpierdala tylko komentuje to co widzi misiu :*Lucek pisze:o maciuś wpierdala sie miedzy wodke a zakąske zeby wypłakać swe żale, jak to śmieciarz ...
woodpecker from space
- maciek z klanu
Nawet z moją choroba i krótkimi nóżkami bym go dojechał jak dziwke i zaslinil za dużym językiem. DOWNALITY. Zjedz cosTriceratops pisze: Maciek jako grubas nie powinien sie w ogole odzywac, bo podejrzewam ze zebralby w pedzel nawet od zabiedzonego karkasa z luszczyca.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
Nie wierze, to technicznie niemozliwe. Umarlbys na zawal przy probie pierwszego ciosu
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Panowie co się tu nie odpierdala? Tak na szybko jakby ktoś był miły zrelacjonować. MMA Fame Masterful Edition?
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
https://www.cda.pl/video/1853760" onclick="window.open(this.href);return false;Triceratops pisze:Nie wierze, to technicznie niemozliwe.
ten szczypiorek też pewnie tak myślał
-
Anthropophagus pisze:Panowie co się tu nie odpierdala? Tak na szybko jakby ktoś był miły zrelacjonować. MMA Fame Masterful Edition?
Tak na szybko, to w pewnym temacie - wybacz, nie pamiętam w którym - wywiązała się ciekawa, trwająca przez trzy lub cztery strony przemiła pogawędka pomiędzy tymi dwoma uzytkownikami. W pewnym momencie temperatura podczas kulturalnej wymiany poglądów znacząco wzrosła, przez co język stał się bardziej wykwintny a porównania bardziej obrazowe i coraz to mniej subtelne. Nie niepokojeni przez nikogo, a wręcz dopingowani przez pozostałych obserwatorów, którzy zawsze chętnie poczytają jak za starych czasów przepięknego słownego szlamu, doprowadzili do cudownego finału. Aby wytłumaczyć sobie szczególnie drażliwe kwestie, niedopowiedzenia które na pewno wystąpiły podczas tej internetowej batalii, oraz opacznie zrozumiane zdania które w ferworze walki słownej przeniosła klawiatura, Wollf postanowił zmierzyć się z Luckiem gdzieś w bliżej nieokreślonej okolicy. Aby dać szansę Luckowi obiecał że będzie walczyć jedną ręką i jedną nogą, natomiast Lucek wiedziony litością nie chce rozsmarować Wolfa jak roztopione masło i wzbrania się przed spotkaniem. Na razie jesteśmy świadkami ważenia przed walką, są groźnie brzmiące zapowiedzi, grożenie pięścią, butem, a nawet kutasem. Ciąg dalszy niechybnie nastąpi.
A tak przy okazji, to w którym temacie się to zaczęło?
- maciek z klanu
To nieważne w jakim temacie :))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lucek
i po chuj sie tak gęsto wypowiadać skoro nie śledziło sie dokładnie przebiegu sytuacji ?
nie wolfina postanowiła sie ze mną zmierzać, tylko ja pierwszy poinformowałem ze złoże mu wizyte
jebany cyrk, gratuluje podejmowania tematu, moze jest jeszcze ktoś kto nie wie o co chodzi a chciałby sie wypowiedzieć ?
nie wolfina postanowiła sie ze mną zmierzać, tylko ja pierwszy poinformowałem ze złoże mu wizyte
jebany cyrk, gratuluje podejmowania tematu, moze jest jeszcze ktoś kto nie wie o co chodzi a chciałby sie wypowiedzieć ?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Dzięki Nasum za jak zawsze elegancką relację :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
Lucek pisze:i po chuj sie tak gęsto wypowiadać skoro nie śledziło sie dokładnie przebiegu sytuacji ?
Aha. Wybacz zatem.