Tylko że ten wilczek odpowiada na twoje zaczepki i chce się skonfrontować w realu czym go szumnie straszyłes. A teraz jak pizda się migasz.Lucek pisze:najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta wolfina to nie jest ten wolf/flow co kiedyś, jebany niedorozwój podszywa sie tylko, tamten koleś był o wiele bardziej kumaty no i przedewszystkim nie był taki wydygany.Wyobrazcie sobie tylko co to musi być za osobowość ze podszywa sie pod jakiegoś anonimowego gościa z forum :)
Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Lucek
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zahartowany metalizator
A jak mi kiedyś grożono "konfrontacją", po czym przypisano te słowa mnie, pytano potem wielokrotnie, ile mam lat, że chcę rozwiązywać problemy z internetu na żywo ;)maciek z klanu pisze:Tylko że ten wilczek odpowiada na twoje zaczepki i chce się skonfrontować w realu czym go szumnie straszyłes. A teraz jak pizda się migasz.Lucek pisze:najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta wolfina to nie jest ten wolf/flow co kiedyś, jebany niedorozwój podszywa sie tylko, tamten koleś był o wiele bardziej kumaty no i przedewszystkim nie był taki wydygany.Wyobrazcie sobie tylko co to musi być za osobowość ze podszywa sie pod jakiegoś anonimowego gościa z forum :)
Problem w tym, że jaki jest Lucek każdy widzi, jest wyrazistą odpowiedzią na spięte poślady śmiertelnie poważnych, to ten wolff to osobnik z pamięcią krowiej muchy i przyswajaniem czytanego tekstu Maćka z Klanu, a nadto rzuca się jak wesz na grzebieniu, bo nie ma za grosz poczucia humoru ;)
Ostatnio zmieniony 27-11-2018, 21:51 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
jebane dałny, no nie?maciek z klanu pisze:Tylko że ten wilczek odpowiada na twoje zaczepki i chce się skonfrontować w realu czym go szumnie straszyłes. A teraz jak pizda się migasz.Lucek pisze:najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta wolfina to nie jest ten wolf/flow co kiedyś, jebany niedorozwój podszywa sie tylko, tamten koleś był o wiele bardziej kumaty no i przedewszystkim nie był taki wydygany.Wyobrazcie sobie tylko co to musi być za osobowość ze podszywa sie pod jakiegoś anonimowego gościa z forum :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Spolegliwy to ty możesz być w towarzystwie chłopaków spod Biedronki. Od nadmiaru trąbek spinasz zbyt mocno pośladki, co z twoim czerstwym poczuciem humoru, wyparował? Czyżbyś przeistoczył się w krowią muchę lub wszę plątającą się po grzebieniu?
A może "dżeziku za dużo" inteligenciku z Ułan Bator?
A może "dżeziku za dużo" inteligenciku z Ułan Bator?
Jebać żuli.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
odnieś sie do ankiety wolfino, nie udawaj bardziej upośledzonej aniżeli jesteś w rzeczywistości, powinno być ci to na ręke, wszak powoływałaś sie na użytkowników kilka postów wyżej, no co ? znowu dygasz ? wycofujesz sie ? znowu schowałaś sie pod biurkiem i drżysz ?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ależ byrdzio, niepotrzebnie dąsasz się i smucisz, przecież to żarcik tej samej klasy co twoje suchary. Znowu skaczesz jak wsza po grzebieniu spinając dupkę? Gdzie zniknął uśmiech, gdzie jazz gdzie twoje suchary? Wracaj bo zachowujesz się jak jakiś spolegliwy garbus.
Bardzo dygam lućka, bardzo.
Starasz się by jednak wyjść z tej sytuacji z twarzą, to normalne. Jesteś zdenerwowany i przestraszony, zrobiłeś z siebie cykora i frajera. Mówię tutaj, na forum, bo obstawiam, że w realu to od urodzenia. Grunt ucieka spod nóg a ty się powtarzasz, miotasz i, co ważne, coraz bardziej boisz. Wiesz, że strach to główny powód przegranej w szarpaninach, lućka?
Nie becz lućka, skoro stchórzyłeś i wycofałeś się z tego co obiecywałeś to po prostu będziesz nosił piętno skurwiałego frajera, to przykre :)
Bardzo dygam lućka, bardzo.
Starasz się by jednak wyjść z tej sytuacji z twarzą, to normalne. Jesteś zdenerwowany i przestraszony, zrobiłeś z siebie cykora i frajera. Mówię tutaj, na forum, bo obstawiam, że w realu to od urodzenia. Grunt ucieka spod nóg a ty się powtarzasz, miotasz i, co ważne, coraz bardziej boisz. Wiesz, że strach to główny powód przegranej w szarpaninach, lućka?
Nie becz lućka, skoro stchórzyłeś i wycofałeś się z tego co obiecywałeś to po prostu będziesz nosił piętno skurwiałego frajera, to przykre :)
Jebać żuli.
- Lucek
wiedziałem ze obliczu jakiejkolwiek konfrontacji wydygasz i bedziesz próbowała wykręcić sie sianem, mały tchórzliwy pedałku po raz kolejny wolisz ugiąć kark i przyjąć kolejnego chuja w gardziel aniżeli zachować sie jak człowiek, a więc drżyj mała prostytutko, zapewne od początku naszej zabawnej konwersacji jak każdy tchórz umarłaś już wiele razy.Chyba już nikt nie ma wątpliwości kim jest wolfina.
Motto: wolfina umiera wiele razy.
Motto: wolfina umiera wiele razy.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzisz przecwelony brudasie, cały czas piszę w kontekście konfrontacji tyle, że ty śmieciu odwracasz kota ogonem i płaczesz jak przystało na cykora.
Chciałeś coś ode mnie a teraz się kurwo boisz, mamrotałeś o zbutowaniu a teraz pojękujesz. Więc wypierdalaj grabić liście lub dorabiać pod latarnią. Nigdy się nie spotkałem z takim skrajnym upadkiem, obstawiam żeś pedał i lubisz kilka dzid w anusie, lućka.
Bardzo bym chciał usłyszeć to motto osobiście, wiem, wiem boisz się lućka.
Chciałeś coś ode mnie a teraz się kurwo boisz, mamrotałeś o zbutowaniu a teraz pojękujesz. Więc wypierdalaj grabić liście lub dorabiać pod latarnią. Nigdy się nie spotkałem z takim skrajnym upadkiem, obstawiam żeś pedał i lubisz kilka dzid w anusie, lućka.
Bardzo bym chciał usłyszeć to motto osobiście, wiem, wiem boisz się lućka.
Jebać żuli.
-
Triceratops pisze:Mam nadzieje, ze zaden nadgorliwy nie wpadnie tu kasowac wulgaryzmy w temacie o Lucjanie ;)
Ja czytam z wypiekami, mlodnieje w oczach
czytaj sobie na zdrowie. ja bym nigdy nie odżałował tych kilku straconych minut
- maciek z klanu
Maciek śmieciarz nigdzie się nie wpierdala tylko komentuje to co widzi misiu :*Lucek pisze:o maciuś wpierdala sie miedzy wodke a zakąske zeby wypłakać swe żale, jak to śmieciarz ...
-
Maciek zbierasz? jeszcze drzwi możesz otworzyć od chatymaciek z klanu pisze:Maciek śmieciarz nigdzie się nie wpierdala tylko komentuje to co widzi misiu :*Lucek pisze:o maciuś wpierdala sie miedzy wodke a zakąske zeby wypłakać swe żale, jak to śmieciarz ...
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Rumburak
Bardzo fajny temat. Ciekawa dyskusja. Dawno nic mnie tak nie zainteresowało. Jeśli będzie ankieta to biorę stronę Lucka, jajcarz z niego i dobry duch forum. Jak robi sobie przerwę od ubliżania innym to o muzyce też coś ciekawego napisze. Wolff ciągle kołek w dupie i internetowe napinki. Triceps był już zbity na Wielickiej? Kto normalny bierze na poważnie jakieś internetowe pogróżki odnośnie skopania dupy i umawia się jednostronnie na bitkę. Chyba tylko ten kto wie doskonale że nikt nie będzie się fatygował żeby go w tą dupę kopnąć.
- maciek z klanu
Kilkanaście lat temu za czasów dość dużej ilości grania online w meczach kilka razy mieliśmy sytuację że chłopaki jechali pół Polski się napierdalac solo, bo sobie wrzucali w necie. Teraz chyba lekko inne czasy
- Oferma
A ja bym chetnie zobaczył jak sie napierdalają, bo poziom wypowiedzi pt. "będe pisał jak mi sie wydaje, że poważni zawodnicy się do siebie zwracaja, to na pewno sie takim stanę" zdradza, że mogłaby to być spektakularna potyczka pomiedzy grubawym pryszczatym bucem w fedorze, a chudziną po trzeciej serii z hantlami starszego brata.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!