KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KAT
Myślę że jakieś 30 PLN więcej mogliby za koncert ogarnąć. Nie śmierdzi. W sumie zanim by się ludziom przejadło, to na początku pewnie 120 za bilet mogliby zaśpiewać, plus dochody z okolicznościowego merchu. Nostalgia świetnie się sprzedaje. Potem spokojnie mogliby rozejść się każdy w swoją stronę :-)uglak pisze:czy tak znowu duzo wiecej niz Roman robi ze swoim Katem? nie wydaje mi sie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Potrzebujecie takiego reunion? Bo ja kompletnie nie. Jak mam oglądać debilne miny Luczyka, to wolę sobie puścić Somewhere in Poland. Kat z Romanem mi w zupełności wystarcza.Hatefire pisze:Nawet nie muszą się lubić, tylko potraktować sprawę czysto merkantylnie. Kurde zagrali by trasę pod tytułem Kat w klasycznym składzie, to moniaków sporo by wpadło.hcpig pisze:Naprawdę, jaka mocna musi być zawiść i niechęć że się nie mogą dogadać z Romkiem i ogłosić wielki reunion jak w milionach analogicznych przypadków.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
A Loth siedzi za zestawem i jara fajkę za fajka535 pisze:Widzę ten reunion. Widzę jak Romek zrzuca Piotrkowi ten debilny kapelutek, a Piotr łapie Romana za resztki rozjebanego mopa. Potem oklaski i kurtyna...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- moonfire
- zahartowany metalizator
Działania Luczyka z Katem odbieram osobiście jako rozpaczliwe wołanie o resztkę zainteresowania i trochę piniędzy, aby wystarczyło na rachunki.
Nowy numer to generyczny heavy, rodem z podręcznika "Jak nauczyć się grać HM w weekend". Słyszałem gorsze kawałki, ale ten jest wyjątkowo niezapadający w pamięć.
Nowy numer to generyczny heavy, rodem z podręcznika "Jak nauczyć się grać HM w weekend". Słyszałem gorsze kawałki, ale ten jest wyjątkowo niezapadający w pamięć.
- 10,5
- postuje jak opętany!
I grają na co najmniej dwa basy, bo Haris to się wszędzie wpieprzy.maciek z klanu pisze:A Loth siedzi za zestawem i jara fajkę za fajka535 pisze:Widzę ten reunion. Widzę jak Romek zrzuca Piotrkowi ten debilny kapelutek, a Piotr łapie Romana za resztki rozjebanego mopa. Potem oklaski i kurtyna...
Nono.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jedno jednak trzeba Romkowi oddać, że przynajmniej nie miota gównem z katapulty w stronę adwersarza, a przynajmniej nie tak niesmacznie ostentacyjnie jak Luczykchuj.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Oferma
- weteran forumowych bitew
https://www.facebook.com/KAT-Historia-274613126298732/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie tylko kol. Piotr. Wrzuciłem tu, chociaz nadaje sie bardziej do Onkologii. Fanpej prowadzony przez pozbawionego przednich zębów, spasłego starego chuja, który najwyraźniej w Luczu Piotryku sie podkochuje, bo wszedzie gdzie moze to sie kłóci, ze dopiero teraz jego ulubiony zespół gra muzyke, ktróej chce mu się słuchac (xDDDD). Najbardziej mi sie podoba któryś wpis, pod którym pan Joachimczak (bo tak redaktor ów się zwie) kłóci sie o to, jak było w Kacie z... Krzysztofem kurwa Osetem xD
Nie tylko kol. Piotr. Wrzuciłem tu, chociaz nadaje sie bardziej do Onkologii. Fanpej prowadzony przez pozbawionego przednich zębów, spasłego starego chuja, który najwyraźniej w Luczu Piotryku sie podkochuje, bo wszedzie gdzie moze to sie kłóci, ze dopiero teraz jego ulubiony zespół gra muzyke, ktróej chce mu się słuchac (xDDDD). Najbardziej mi sie podoba któryś wpis, pod którym pan Joachimczak (bo tak redaktor ów się zwie) kłóci sie o to, jak było w Kacie z... Krzysztofem kurwa Osetem xD
How entranced we are by the fire
- COFFIN
A może sobie tam pierdolić. Nikt poważny i tak tego nie będzie słuchał. Gdyby nie charyzma, wokal i teksty Romana pan gytarzysta grałby dzisiaj w jakiejś Budce Frajera. Do czego jak widać i słychać niewiele też obecnie brakuje.Drone pisze:^ Kol. Piotr L. wyraził zdanie odrębne, o ile pamiętam :)
'Come the Blessed Madness'