Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Lucek
pyskówke z tematu o Kacie skasowalem ja, takiego dna z metrem mułu nie widziałem na tym forum od dawna, wymiencie sie mlekowąsy numerami na priwie, bo tu nie jest miejsce na waszą dziecinadę. Jak nie zrozumie jeden z drugim to bedzie wasza ostatnia niedziela na forum.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Lucek
- weteran forumowych bitew
co ja moge zrobić jak upośled powtarza cały czas jedno i to samo choć został wyjaśniony wielokrotnie... takiej namolnej marzącej sie kurwy jeszcze chyba nie widziałem, też myśle ze jest to męczące i jest tu za ciasno dla nas dwóch.Dlatego proponuje zrobienie ankiety kto ma wypierdalać z forum ja albo on, wskazana w głosowaniu osoba zamyka ryj, wypierdala i nie wraca po żadaną inną postacią.Zwracam sie do Moderatora o założenie takiego tematu, ja nie wiem jak sie zakłada :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Triceratops
Chyba sie uspokoili. Ma ktos zrzuty z dyskusji w temacie KAT? Z tego co wnioskuje bylo co czytac a niestety przegapilem. Jako wytrawny milosnik dobrej literatury z checia ja przeczytam.
woodpecker from space
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kasowanie postów na forach to jest nonsens
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
Na merytorycznych forach takich szukaj. Tez uwazam, ze kasowanie to apsurt
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wiedziałem, najpierw się tania kurwa napinała a teraz siedzi u starej pod halką i wali boby w rajtki.
Trzeba się było cwelu zamknąć i nie prowokować kopami, teraz się boisz wymyślając w tej swojej zjebanej genetycznie bani dyrdymały.
WIdzisz kurwo z ryjem jak kineskop, takie wydygane syfy z dupy jak ty nie częstuje się nawet gilem bo szkoda się fatygować.
Taki byłeś pewny a teraz spierdalasz niczym poobiedni bąk na wietrze, typowy lamus którego wszyscy gnoją.
Zdychaj frajerze trawiony przez gównojady, równać to się możesz ewentualnie z wyleniałym platfusem spod monopolu.
Miałem rację, szkoda czasu na śmiecia i cykora, lucek którego wszyscy biją, żal.
Z mojej strony to tyle, koleś coś tam pierdział po tematach szybko jednak wycofał się rakiem bełkocząc pod wąsem, myślę , że kilku userów pamięta temat i przyzna mi rację.
Więc lućka zamknij więcej dupsko i pal podeszwy się umyć w kałuży bo znowu wyłapiesz od szkolniaków za brzydki zapach.
Trzeba się było cwelu zamknąć i nie prowokować kopami, teraz się boisz wymyślając w tej swojej zjebanej genetycznie bani dyrdymały.
WIdzisz kurwo z ryjem jak kineskop, takie wydygane syfy z dupy jak ty nie częstuje się nawet gilem bo szkoda się fatygować.
Taki byłeś pewny a teraz spierdalasz niczym poobiedni bąk na wietrze, typowy lamus którego wszyscy gnoją.
Zdychaj frajerze trawiony przez gównojady, równać to się możesz ewentualnie z wyleniałym platfusem spod monopolu.
Miałem rację, szkoda czasu na śmiecia i cykora, lucek którego wszyscy biją, żal.
Z mojej strony to tyle, koleś coś tam pierdział po tematach szybko jednak wycofał się rakiem bełkocząc pod wąsem, myślę , że kilku userów pamięta temat i przyzna mi rację.
Więc lućka zamknij więcej dupsko i pal podeszwy się umyć w kałuży bo znowu wyłapiesz od szkolniaków za brzydki zapach.
Jebać żuli.
- Lucek
gdzie sie podziewałaś wolfino ? niech zgadne, sziedziałaś cały czas przyczajona pod biurkiem ze swoim laptopikiem, w kałuży własnego moczu, drżysz cała z zimna i ze strachu, boisz sie nawet wyjść do łazienki żeby sie umyć, reagujesz nerwowo na każdy szmer, cały czas myślisz ze zza rogu wyjdzie wielki wspaniały silny Lucjusz i cie rospierdoli, tak właśnie bedzie.Wiem ze ze starchu ssiesz cały czas własny kciuk i powtarzasz nerwowo hodliwe osiedlowe hasełka o cwelach i frajerach żeby mieć kolegów.Tak to właśnie jest, mała wiecznie wydygana suka po raz kolejny nie wytrzymała presji :D powiedz wolfino w jakim clubie mozna cie spotkać, chciałbym zobaczyć jak tańczysz, moze wpadne z kolegami i damy ci coś zarobić, wyłapiesz jak zwykle troche liści i char a jak bedziesz grzeczna to moze pozwole ci polizać moje obuwie, powiedz wolfino w jakim clubie lubisz potańczyć ?
- Lucek
lol, mała kłamliwa prostytutka naprawde odleciała i łże prosto w oczy :) jaki desperat zeby sie do takiej taniej manipulacji posuwać, prubuje sie zasłaniać wykasowanymi postami :) cipa jeszcze sie na userów powołuje, czuje strach :D ostatnio wolfina próbowała sie zasłaniać własnymi rodzicami i wypominała mi wulgarność, dobre kurwa, ciekawe co bedzie dalej :Dwolff pisze:Z mojej strony to tyle, koleś coś tam pierdział po tematach szybko jednak wycofał się rakiem bełkocząc pod wąsem, myślę , że kilku userów pamięta temat i przyzna mi rację.
- Triceratops
Mam nadzieje, ze zaden nadgorliwy nie wpadnie tu kasowac wulgaryzmy w temacie o Lucjanie ;)
Ja czytam z wypiekami, mlodnieje w oczach
Ja czytam z wypiekami, mlodnieje w oczach
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzisz lućka cweluchu, tylko że to ty przybiegłeś migiem by płakać, obstawiam, że logujesz się co chwilę w niepewności wertując forum. Mnie się nie spieszyło, poczekałem, pozwoliłem ci się bać za karę, choć ty chyba to tego stanu przyzwyczajony 24/h co lućka?
Proponowałem, że dam ci szansę byś mnie szybciej rozjebał i będę walczył, tfu, oczywiście bronił się zaciekle jedną ręką i jedną nogą ale ty mimo tego pękałeś. Biedna lućka co się boi, żyjąc w strachu notorycznie klekocząc jajami sra czerstwe teksty swoją dupą, ma bowiem potem okazję by wykazać się przed funflami w jadłodajni jaki jest straszliwy wiraszka, ten nasz lućka.
Obstawiam, że w realu żarłbyś dymiące klocki i napierdalał czerepem w głazy byle tylko rozśmieszyć swych oprawców by dali ci spokój i byś mógł w spokoju zjeść bigos ze słoika nim znowu ktoś cię przywoła i dostaniesz nowe niewykonalne zadanie. Zadanie dla super lućki co się boi.
Pozostawiam cię więc zgniecionego i wyszydzonego, chciałem też powiedzieć byś się już przestał bać choć wiem, że to w twoim przypadku niewykonalne, lucka co się boi.
Proponowałem, że dam ci szansę byś mnie szybciej rozjebał i będę walczył, tfu, oczywiście bronił się zaciekle jedną ręką i jedną nogą ale ty mimo tego pękałeś. Biedna lućka co się boi, żyjąc w strachu notorycznie klekocząc jajami sra czerstwe teksty swoją dupą, ma bowiem potem okazję by wykazać się przed funflami w jadłodajni jaki jest straszliwy wiraszka, ten nasz lućka.
Obstawiam, że w realu żarłbyś dymiące klocki i napierdalał czerepem w głazy byle tylko rozśmieszyć swych oprawców by dali ci spokój i byś mógł w spokoju zjeść bigos ze słoika nim znowu ktoś cię przywoła i dostaniesz nowe niewykonalne zadanie. Zadanie dla super lućki co się boi.
Pozostawiam cię więc zgniecionego i wyszydzonego, chciałem też powiedzieć byś się już przestał bać choć wiem, że to w twoim przypadku niewykonalne, lucka co się boi.
Jebać żuli.
-
O ja pierdole, ale stulejarnia. Wilczek, Lucek ile wy macie lat?
- Lucek
najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta wolfina to nie jest ten wolf/flow co kiedyś, jebany niedorozwój podszywa sie tylko, tamten koleś był o wiele bardziej kumaty no i przedewszystkim nie był taki wydygany.Wyobrazcie sobie tylko co to musi być za osobowość ze podszywa sie pod jakiegoś anonimowego gościa z forum :)