Zanies do warsztatu wulkanizacyjnego, wywaza ci ja na maszynie i bedzie gitNasum pisze:No to teraz z innej beczki.
Chciałem sobie zapodać jakąś płytę do odtwarzacza. Znalazłem, wyciagam, wkładam i płyta normalnie odpala, ale jak ściszę głos to słyszę jak wali w tym odtwarzaczu - takie wrrrrrrrrrrrrrrrrr, jakby dygotała, no nie wiem jak to lepiej określić. Jako że łatwo wpadam w furię, to odłozyłem ją na bok, ale serce się kroi kiedy patrzę jaki to tytuł. Pierwsze dwa kawałki tak warczy, przy trzecim sie uspokaja i jest cicho,. Do tej pory nie miałem z nią żadnego kłopotu, przechowuje płyty jak bozia kazała, chucham i dmucham - mogła się jakoś odkształcić? Tak po prostu z samości? Albo problem lezy w odtwarzaczu? Chociaż trzeba nadmienić, że wszystkie płyty odtwarzają się normalnie, bez dodatkowych odgłosów..... Ktoś się już spotkał z czyms takim?
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
woodpecker from space
-
Dobry pomysł. Niechybnie zabiorę się do jego realizacji.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
A co to za kapela? Może jakiś harsh noise i tak ma być.
- Gunman
Mam tak samo na kilku płytach ale myślałem że jestem pojebany i wstydziłem się tu o tym napisać. Jest na to rada, słuchaj głośniej i tyle.
- Triceratops
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Black Friday - zmarnowalem troche czasu przegladajac promocje i nic ciekawego nie ma. mam kilka rzeczy nie tylko dla siebie do upolowania. pare nawet znalazlem np. przecena z 1299zl na 999zl. w innych sklepach 999zl bez promocji. powinni to nazywac Black Frajer.
Guilty of being right
- Medard
Polska wersja tego dnia, czyli Black Cebula. Niewiele konkretnych promocji, dużo krzyku w mediach. Chyba przygotowanie pod kolejne lata.uglak pisze:Black Friday - zmarnowalem troche czasu przegladajac promocje i nic ciekawego nie ma. mam kilka rzeczy nie tylko dla siebie do upolowania. pare nawet znalazlem np. przecena z 1299zl na 999zl. w innych sklepach 999zl bez promocji. powinni to nazywac Black Frajer.
W sklepach ozdoby świąteczne.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
- Oferma
Krzysztof Krawczyk w stołówce zakładowej. To mnie wkurwia wybitnie. Tego doświadczam teraz.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Medard
Gra teraz na stołówkach? Czy to dj, taką muzę zapodaje?Oferma pisze:Krzysztof Krawczyk w stołówce zakładowej. To mnie wkurwia wybitnie. Tego doświadczam teraz.
- Oferma
DJ Kucharz Nie Oszukasz napierdala zza konsoli.
How entranced we are by the fire
- Gunman
Też mnie to wkurwia. To czego potrzebuje ma normalne ceny a to co kupiłem np. miesiąc temu można kupić 30% taniej.uglak pisze:Black Friday - zmarnowalem troche czasu przegladajac promocje i nic ciekawego nie ma. mam kilka rzeczy nie tylko dla siebie do upolowania. pare nawet znalazlem np. przecena z 1299zl na 999zl. w innych sklepach 999zl bez promocji. powinni to nazywac Black Frajer.
- uglak
normalne ceny wroca dopiero w styczniu. chociaz ja ostatecznie te skorzane pady do sluchawek kupilem za 71zl z przesylka.
Guilty of being right
- smooker
- w mackach Zła
Właśnie mój odtwarzacz CD przestał czytać płyty... czyżby to był RIP po 22 latach?
['] Wpisujcie miasta :'(
Oddam do czyszczenia, może pomoże.
['] Wpisujcie miasta :'(
Oddam do czyszczenia, może pomoże.
-
Smutek odebrał mi mowę, nie wiem jak Cię pocieszyć......
-
Wkurwiają mnie wszechobecne bootlegi.. Chciałem kupić Aenima Tool na placku,ale wystarczy zobaczyć na discogs jak sprawa wygląda z ich płytami,więcej bootlegów niż oficjalnych wydawnictw.Jak to możliwe,że tak zajebisty zespół jest wydawany przez jakiś spierdolony label
- Medard
Dziwne, bo przecież sprzedali miliony płyt. Ale kilka lat temu wydano wznowienia winyli promo pierwszych płyt Toola, a do tego są jeszcze bootlegi / piraty tych promo. A wydania normalne są trudno dostępne.PureHate pisze:Wkurwiają mnie wszechobecne bootlegi.. Chciałem kupić Aenima Tool na placku,ale wystarczy zobaczyć na discogs jak sprawa wygląda z ich płytami,więcej bootlegów niż oficjalnych wydawnictw.Jak to możliwe,że tak zajebisty zespół jest wydawany przez jakiś spierdolony label
-
Śnieg, śnieżynki, śnieżek... zaszczany z psimi kupami. Psiarstwo to w znacznej części aspołeczny element pochodzenia wiejskiego. Inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć ich akceptacji dla zwierzęcych odchodów w miejskiej przestrzeni publicznej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SODOMOUSE
trza spuścić portki, defekować na trawniki jak w Dniu Świra...Pacjent pisze:Śnieg, śnieżynki, śnieżek... zaszczany z psimi kupami. Psiarstwo to w znacznej części aspołeczny element pochodzenia wiejskiego. Inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć ich akceptacji dla zwierzęcych odchodów w miejskiej przestrzeni publicznej.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
W to im graj! Lepiej pakować im te kupy na czapki i włosy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.