Fajne, trzyma poziom serii.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nie inaczej[V] pisze:wybitny.Ubzdur pisze:
Klimatyczny, ale najwyżej dobry
Uważam dokładnie tak samo.Heretyk pisze:
obok fenomenalnej jedynki nawet nie stał, aczkolwiek to i tak porządne, męskie kino
ja z nimi mam ten problem że albo nakręcą zajebisty film albo skrajne gównoPlagueis pisze:
Zajebisty! Coen'owie nie zawiedli, żonglerka konwencją na całego. Braciszkowie chyba świetnie się bawili przy nakręcaniu tych sześciu opowieści. ;)
tak z czystej ciekawości, które uważasz za zajebiste, a które za gówno?Żułek pisze:ja z nimi mam ten problem że albo nakręcą zajebisty film albo skrajne gównoPlagueis pisze:
Zajebisty! Coen'owie nie zawiedli, żonglerka konwencją na całego. Braciszkowie chyba świetnie się bawili przy nakręcaniu tych sześciu opowieści. ;)
no skrajnym gównem bedzie na bank Okrucieństwo nie do przyjęcia i Tajne przez poufne tak na szybkowonsz pisze:tak z czystej ciekawości, które uważasz za zajebiste, a które za gówno?Żułek pisze:ja z nimi mam ten problem że albo nakręcą zajebisty film albo skrajne gównoPlagueis pisze:
Zwłaszcza ostatnia, w której pojechali już całkowicie po bandzie. Świetna jest też pierwsza - scena eliminacji adwersarza w barze sprawiła, że się o mało nie udławiłem przy kolacji. :Dyossarian84 pisze: The Ballad of Buster Scruggs oglądałem wczoraj i jak zwykle nie zawiedli, dwie ostatnie historie najlepsze
Chyba niebawem obejrzę jeszcze raz, bo mam wrażenie, że warto nieco więcej uwagi poświęcić wymawianym kwestiom.WaszJudasz pisze:Prawda? Genialny obraz.
trzeba mieć zerowe pojęcie i gust żeby jakiś film Coenów nazwać skrajnym gównem. no ale o kim my rozmawiamy... o Żułku przecieżyossarian84 pisze:żaden ich film nie jest słaby
dla mnie wszystkie co najmniej dobre, a Fargo najlepsze
jedynie Inside Llewyn Davis jeszcze nie widziałem, ale to do nadrobienia na dniach
The Ballad of Buster Scruggs oglądałem wczoraj i jak zwykle nie zawiedli, dwie ostatnie historie najlepsze
inną kwestią są filmy, do których napisali scenariusz, a reżyserował ktoś inny
tu już bywało różnie, ale raczej w większości też ok
To dobrze, bo nie warto, gówno okrutne.Żułek pisze:(...)o To nie jest kraj dla starych ludzi nie pytaj bo go nie widziałem, tak jakoś wyszło :P
Co do to nie jest kraj... To akurat mocno przehypowany film. Nazwisko reżyserów robią robotę. Książka kilkanaście razy lepsza.byrgh pisze:To dobrze, bo nie warto, gówno okrutne.Żułek pisze:(...)o To nie jest kraj dla starych ludzi nie pytaj bo go nie widziałem, tak jakoś wyszło :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo