o to ty masz caro535 pisze:Co z tobą Bodzio? W polonezie z przodu mam dwie lampy. Lewo i prawo. O takie, o.
Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Cytat dnia!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Fanatyk
Napisałeś coś bardzo głupiego, a zaraz staniesz się ekspertem od pisania głupot. No bo powiedz mi coś. Czy zrobiłeś kiedyś coś poza schematem? Nigdy! Nigdy nie miałeś odwagi żeby to zrobić! I nigdy nie będziesz mieć. Wiesz dlaczego? Bo to poza twoją komfortową strefą. Jesteś zapakowany we wzmocnione polipropylenowe pudło. Jesteś mięsem armatnim mielony dzień w dzień - życie i praca... Kasa wolna! Nie? Nie mam racji? W takim razie mnie popraw. Ty, na przykład... czy jesteś w stanie oddać swojego smratfona pierwszej napotkanej osobie? Albo sformatować swój dysk twardy, właśnie teraz? Tchórzu? A wiesz dlaczego tego nie zrobisz? Bo dla ciebie to jest równoznaczne z samobójstwem. Nie istniejesz bez tego wszystkiego. A taki jest wniosek... jesteś systemowym parobkiem i będziesz musiał się mocno535 pisze: Mam rozumieć, że mi grozisz? Czy chcesz mi lampy w polonezie przemyć?
postarać, żeby udowodnić że jest inaczej i wypierdalaj równać do tłumu
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja ostatnio nadpisywałem dysk i rzuciłem pracęFanatyk pisze:Napisałeś coś bardzo głupiego, a zaraz staniesz się ekspertem od pisania głupot. No bo powiedz mi coś. Czy zrobiłeś kiedyś coś poza schematem? Nigdy! Nigdy nie miałeś odwagi żeby to zrobić! I nigdy nie będziesz mieć. Wiesz dlaczego? Bo to poza twoją komfortową strefą. Jesteś zapakowany we wzmocnione polipropylenowe pudło. Jesteś mięsem armatnim mielony dzień w dzień - życie i praca... Kasa wolna! Nie? Nie mam racji? W takim razie mnie popraw. Ty, na przykład... czy jesteś w stanie oddać swojego smratfona pierwszej napotkanej osobie? Albo sformatować swój dysk twardy, właśnie teraz? Tchórzu? A wiesz dlaczego tego nie zrobisz? Bo dla ciebie to jest równoznaczne z samobójstwem. Nie istniejesz bez tego wszystkiego. A taki jest wniosek... jesteś systemowym parobkiem i będziesz musiał się mocno535 pisze: Mam rozumieć, że mi grozisz? Czy chcesz mi lampy w polonezie przemyć?
postarać, żeby udowodnić że jest inaczej i wypierdalaj równać do tłumu
czy jestem Wybrańcem, ziomeczku?
czy żyjemy w matrixie? :o
Te fantasta, przestań wdychać to świństwo, bo ci ewidentnie szkodzi, a całe życie przed tobą. Zdrowie będzie niezbędne, gdy opiekunowie wypierdolą za drzwi ciepłej kwatery. Czy będziesz wtedy w stanie oddać bezboleśnie mocz, gdy pęcherz przymarznie do osiedlowej ławki? Nie sądzę. Ciężko odnieść się do tego bełkotu, gdyż piszesz do swoich schematycznych wyobrażeń, a może nawet do własnego odbicia w lustrze. Dej se spokój, albo miej na tyle odwagi, żeby się sformatować i spuścić w sraczu, gdyż tam jest twoje docelowe miejsce. Natomiast gdybyś jednak chciał dorobić kilka złotych do denaturatu, który prawdopodobnie jest twym ulubionym trunkiem, to propozycja fuchy jest aktualna. Dostarczenie wilgotnej szmatki i papierowego ręcznika do przetarcia na sucho biorę na siebie.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Podrzuć V, po HT i Pudlach powinien jak najszybciej obadać, zacny to kapel.535 pisze:[youtube][/youtube]
Jebać żuli.
- Fanatyk
535 pisze:Te fantasta, przestań wdychać to świństwo, bo ci ewidentnie szkodzi, a całe życie przed tobą. Zdrowie będzie niezbędne, gdy opiekunowie wypierdolą za drzwi ciepłej kwatery. Czy będziesz wtedy w stanie oddać bezboleśnie mocz, gdy pęcherz przymarznie do osiedlowej ławki? Nie sądzę. Ciężko odnieść się do tego bełkotu, gdyż piszesz do swoich schematycznych wyobrażeń, a może nawet do własnego odbicia w lustrze. Dej se spokój, albo miej na tyle odwagi, żeby się sformatować i spuścić w sraczu, gdyż tam jest twoje docelowe miejsce. Natomiast gdybyś jednak chciał dorobić kilka złotych do denaturatu, który prawdopodobnie jest twym ulubionym trunkiem, to propozycja fuchy jest aktualna. Dostarczenie wilgotnej szmatki i papierowego ręcznika do przetarcia na sucho biorę na siebie.
Tak, tak. Daleko jest mi do ciebie... Powiedz mi czy zrobiłeś coś nowego? Coś interesującego w swoim życiu? Do tej pory widze same gówno które zapodajesz w temacie i nic innego. Masz ręce, głowę i tyłek, czyż nie? A co takiego stworzyłeś oprócz bezwartościowego gówna!? Wychodzenie do kibla i w internet na masterful, do kibla i w internet na masterful, kibel i w internet na masterful. I pieniądze, bo pieniądze to.....Bóg haha... Jedyna uniwersalna religia to pieniądz. Pieniądz to twój Bóg. Wszyscy w niego wierzą, jest zródłem wszystkiego i od czasu do czasu tworzy cuda. Widzicie banknoty i dla was, to nie jest wyłącznie papier i farba. Jest to dla was ciało waszego Boga haha
Kurwa nie wierze
- Headcrab
- Kontakt:
A może byś tak powypierdalał ze swoim bełkotem?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Mylisz się fantastyk. Siedzę właśnie na kiblu i piszę do ciebie, ale ja nie o tym. Zastanawiałeś się kiedyś, że nie każdego zadowala standard noclegowni, przytuliska, czy kanału ciepłowniczego? Nie każdy jest hipisem swojego losu. Także skończ pierdolić i weź się do jakiejś uczciwej roboty, bo ja ci w czapkę nie wrzucę. To jest black metal, a nie koci łapci. No właśnie, skąd nadajesz? Od babci, mamy, jesteś napoleonem w Tworkach, czy zostajesz po lekcjach podlać kwiaty w sali komputerowej?
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
[youtube][/youtube]
- Fanatyk
Zebrałeś już wszystkie swoje strachy i wątpliwości żebym teraz mógł je wszystkie puścić z dymem, bo gadasz jak przymulasty przygłup który jest konsumentem końskiego gówna dawanego z góry. Zarobiłem na siebie. Wystarczy ryzykować, wszystko się zmienia. A black metal haha535 pisze:Mylisz się fantastyk. Siedzę właśnie na kiblu i piszę do ciebie, ale ja nie o tym. Zastanawiałeś się kiedyś, że nie każdego zadowala standard noclegowni, przytuliska, czy kanału ciepłowniczego? Nie każdy jest hipisem swojego losu. Także skończ pierdolić i weź się do jakiejś uczciwej roboty, bo ja ci w czapkę nie wrzucę. To jest black metal, a nie koci łapci. No właśnie, skąd nadajesz? Od babci, mamy, jesteś napoleonem w Tworkach, czy zostajesz po lekcjach podlać kwiaty w sali komputerowej?
To o co system dba najmniej, to jakiej muzyki słuchasz, jakie nosisz ubrania i jakiego jesteś wyznania, dopóki uczysz się w szkole, masz pracę itp... sam sobie założyłeś kajdany.
- Oferma
Oj weź już spierdalaj, ok?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Lucek
a może sam wypierdalaj gałganie ? jakie to śmieszne, generalnie kolega Fanatyk cały czas uparcie widzi tylko jedną strone medalu, inne głupki uparcie widzą cały czas strone odmienną podczas gdy tych stron jest co najmniej kilka, ale to właśnie kolega Fanatyk ma większość racji i generalnie większym obiektywizmem wykazuje sie :) także chuje wam na twarz i ciepły mocz na wasze popiskiwania, sorry.
- Lucek
być może ja wyjde sobie jutro z domu i pójde w nieznane, bede jadł pajęczyny i pił tylko mocne piwa, przemierzał pustkowia nie wiadomo po ki chuj, a wy dalej skamleć co by za parobasa troche porobić u zagramanicznego pana...
Czyli jednak pieniądz twym bogiem hahaha. Skąd niezrozumiałe dla mnie przekonanie że tylko ty? Poza tym jak już wylądujesz, to ustalmy że podpierdalanie matce drobnych z bieliźniarki to nie zarabianie, a wyrywaniem torebek staruszkom możesz pochwalić się koleżkom w izbie dziecka. Nie rób nam tu kurwy z logiki niezależny panie biznesmenie.Fanatyk pisze: Zarobiłem na siebie.
Lucjanie , a te mocne piwa to normalnie wynosisz pod kurtką, czy ktoś rozdaje?Lucek pisze:być może ja wyjde sobie jutro z domu i pójde w nieznane, bede jadł pajęczyny i pił tylko mocne piwa, przemierzał pustkowia nie wiadomo po ki chuj, a wy dalej skamleć co by za parobasa troche porobić u zagramanicznego pana...
- Oferma
Lucjan a weź mi pokaż palcem gdzie napisane, że mnie chociaż piczy włos obchodzi to co ty zrobisz czy koleżanka Fantastyk. Plastek chociaż książki czytał przy tym całym edżu...
How entranced we are by the fire
- Fanatyk
Pierdolisz jak dziecko haha każdy kiedyś był pod rządami rodziców to wtedy dowiedziałeś się co jeść, czego nie jeść, kiedy jeść, kiedy położyć się spać i kiedy wstać haha nigdy sam nie decydowałeś o tym co robić a czego nie robić. Rodzice byli twoją pierwszą władzą535 pisze:Czyli jednak pieniądz twym bogiem hahaha. Skąd niezrozumiałe dla mnie przekonanie że tylko ty? Poza tym jak już wylądujesz, to ustalmy że podpierdalanie matce drobnych z bieliźniarki to nie zarabianie, a wyrywaniem torebek staruszkom możesz pochwalić się koleżkom w izbie dziecka. Nie rób nam tu kurwy z logiki niezależny panie biznesmenie.Fanatyk pisze: Zarobiłem na siebie.
haha a teraz rodziców zastąpił ci system haha i w dodatku przydzielono ci rolę, z której nie wolno ci się wyłamać, aby nie stać się wyalienowaną społecznie patologią, dla tzw. normalnego świata rządzonego regułą wyścigu szczurów depczących własną godność. No ale rób oczywiście co chcesz, żyjąc według schematów haha