nie:) ale jest pite, używkologia....Jutro konklawe, d/s forum. Zapijany niebyt informatyczny, który zamiecie lub nie,COFFIN pisze:Czytałeś teksty Artrosis, czy co?:D
pewien status wirtualny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nie:) ale jest pite, używkologia....Jutro konklawe, d/s forum. Zapijany niebyt informatyczny, który zamiecie lub nie,COFFIN pisze:Czytałeś teksty Artrosis, czy co?:D
ja sobie zrobiłem prezent na urodziny i blachę kupiłemknaar pisze:W tym tygodniu listonosz przytargał. Na Immortala w wersji NB USA czekałem miesiąc, ale warto było poczekać, aby zdobyć eleganckie wydanie zamiast digisraka.
Właśnie, zaczyna mnie to już lekko wkurwiać. W hłameryce można wydawać płyty w plastiku jak bug przykazał, a u nas digi, czy inne ekosraki.knaar pisze:W tym tygodniu listonosz przytargał. Na Immortala w wersji NB USA czekałem miesiąc, ale warto było poczekać, aby zdobyć eleganckie wydanie zamiast digisraka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Doktorze, czy dobrze zauważyłem, że to eSka?Sybir pisze:Taka dostawa zza kałuży.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Oczywiście "gromadzenie" po to by słuchać. :)Sybir pisze:Słuchanie > gromadzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście prosteVan Drunen pisze:Oczywiście "gromadzenie" po to by słuchać. :)Sybir pisze:Słuchanie > gromadzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drone pisze:
A skusiłem się na ten box. Jestem bezkrytyczny wobec tego zespołu.