Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Ktoś tam pisał, że z Moonspellem mu się kojarzy, coś w tym jest. Mój kumpel podszedł do tego jeszcze bardziej, bo nazwał ten nowy album Moonspell na sterydach. Fajna płyta im wyszła. Końcówka utworu "We Are the Next 1000 Years" jest kurwa przepiękna. Trzasnę sobie winyla.
support music, not rumors
- Hellion
- w mackach Zła
Ja pisałem o Moonspell. W Bartzabel jak wchodzi czysty wokal "Come unto me Bartzabel" to momentalnie widzę Fernando Ribeiro za mikrofonem.
Płyta mi się podoba, logiczna kontynuacja Satanisty, jeszcze więcej rockowych elementów, bardzo dobrze się tego słucha i bez skrupułów można włączyć repeat.
Na plus oczywiście wydanie, żaden jebany ecopack jak ostatnio tylko normalny Jewel za 35 zł. Git.
Płyta mi się podoba, logiczna kontynuacja Satanisty, jeszcze więcej rockowych elementów, bardzo dobrze się tego słucha i bez skrupułów można włączyć repeat.
Na plus oczywiście wydanie, żaden jebany ecopack jak ostatnio tylko normalny Jewel za 35 zł. Git.
- Rattlehead
Ja tam Moonspell w wielu fragmentach słyszę, ale ten o którym wspominasz to ewidentnie. Pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi do głowy.
- vicek
A mi ten wokal kojarzy się z Danzing a muzyka z Furią.Hellion pisze:Ja pisałem o Moonspell. W Bartzabel jak wchodzi czysty wokal "Come unto me Bartzabel" to momentalnie widzę Fernando Ribeiro za mikrofonem.
-
DANZ(ING) DEBIL \o/
- vicek
Nie bo Danzing
- Hellion
- w mackach Zła
Vicek, DANZIG bez n po i:-)
- vicek
lol ja jebie ... będziecie poprawiać jak napiszę lejdi pank ?
- Hellion
- w mackach Zła
No mnie to wali ale chyba o to chodziło koledze byrgh
-
Lady Pank
-
Z mojej strony to tylko takie sympatyczne skojarzenie z Einsturzende Neubauten, a vicek się tu bierze i denerwuje.Hellion pisze:No mnie to wali ale chyba o to chodziło koledze byrgh
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na huj ci cudze opinie jak mozesz miec swoja. Ja jestem nieszczepiony, wiec nie wchodzi mi to za huja, z ktorego to powodu nie za badzo ubolewamhcpig pisze:Najebaliście pięć stron ordynarnych bluzgów zamiast wyrażać opinię o nowym wyrobie naczelnego produktu eksportowego. Jak tak dalej pójdzie to w celu wyrobienia opinii trzeba będzie samemu posłuchać albumu.
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
o dzięki, bo z nadmiaru wolnego czasu chciałem tę płytkę sprawdzić, a teraz już wiem, że nie warto. masz dobrego browara u mnie. kolejnegoRattlehead pisze:Ktoś tam pisał, że z Moonspellem mu się kojarzy, coś w tym jest. Mój kumpel podszedł do tego jeszcze bardziej, bo nazwał ten nowy album Moonspell na sterydach. Fajna płyta im wyszła. Końcówka utworu "We Are the Next 1000 Years" jest kurwa przepiękna. Trzasnę sobie winyla.
- nicram
Ja tam uważam, że nie warto sobie głowy zawracać opiniami innych. Pamiętaj, że Twój gust jest najtwojszy. :-)Heretyk pisze:o dzięki, bo z nadmiaru wolnego czasu chciałem tę płytkę sprawdzić, a teraz już wiem, że nie warto. masz dobrego browara u mnie. kolejnegoRattlehead pisze:Ktoś tam pisał, że z Moonspellem mu się kojarzy, coś w tym jest. Mój kumpel podszedł do tego jeszcze bardziej, bo nazwał ten nowy album Moonspell na sterydach. Fajna płyta im wyszła. Końcówka utworu "We Are the Next 1000 Years" jest kurwa przepiękna. Trzasnę sobie winyla.
all the monsters will break your heart
-
jasne, przecież jak prawie zawsze, żartuję sobie. ale pierdolę jakiegoś behemota, mam dużo innych, lepszych rzeczy do słuchania
- Rattlehead
Nie ma sprawy, człowiek dla alkoholu jest w stanie zrobić dużo. ;-)Heretyk pisze:o dzięki, bo z nadmiaru wolnego czasu chciałem tę płytkę sprawdzić, a teraz już wiem, że nie warto. masz dobrego browara u mnie. kolejnegoRattlehead pisze:Ktoś tam pisał, że z Moonspellem mu się kojarzy, coś w tym jest. Mój kumpel podszedł do tego jeszcze bardziej, bo nazwał ten nowy album Moonspell na sterydach. Fajna płyta im wyszła. Końcówka utworu "We Are the Next 1000 Years" jest kurwa przepiękna. Trzasnę sobie winyla.
-
- Triceratops
-
nie wiadomo w sumie czy się śmiać czy płakać :)
- trup
no ale przecież to nie jest autorski tekst Ghost, Używał go i Acheron i kilku innych artystów...
"Our Father, Who art in Hell, Hallowed be Thy Name; Thy kingdom
come; Thy will be done on earth as it is in Hell; Give us this
day our daily light; Send forth Thy spirit & renew the face of
the earth; Deliver us unto luxury; Deliver us unto the
plenteousness of Thy house; Let us walk as in the day; Eat fat
meats & drink sweet wines; Let us fornicate; And, that our hearts
may be prepared for it, Inflame them with the fire of Thy live,
Lord Satan."
"Our Father, Who art in Hell, Hallowed be Thy Name; Thy kingdom
come; Thy will be done on earth as it is in Hell; Give us this
day our daily light; Send forth Thy spirit & renew the face of
the earth; Deliver us unto luxury; Deliver us unto the
plenteousness of Thy house; Let us walk as in the day; Eat fat
meats & drink sweet wines; Let us fornicate; And, that our hearts
may be prepared for it, Inflame them with the fire of Thy live,
Lord Satan."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)