INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Einherjer
- zaczyna szaleć
Plytka kopie dupe - i liryki jak sie momentami uda wylapac tez niezle ([i]...bastard son of the jewish whore...[/i] itp.).
Faktycznie, zalatuje Mardukiem, samo Terrorfront jednak dla mnie brzmi lepiej, wole ich niz Marduka (ale czy plytka ta jest lepsza od PDM? - chyba nie..., "wojenny" klimat tamtej bardziej mi odpowiada, ale nowsze produkcje Marduka to juz przy niej odpadaja bez watpliwosci).
Z drugiej strony jednakze nie nazwalbym jej najlepsza plytka BM tego roku - klimat jest tu nijaki, tylko czysty rozpierdol, osobiscie wole bardziej klimatyczne granie, anizeli taki rozkurw (dobre to to raz na jakis czas i nic wiecej).
Faktycznie, zalatuje Mardukiem, samo Terrorfront jednak dla mnie brzmi lepiej, wole ich niz Marduka (ale czy plytka ta jest lepsza od PDM? - chyba nie..., "wojenny" klimat tamtej bardziej mi odpowiada, ale nowsze produkcje Marduka to juz przy niej odpadaja bez watpliwosci).
Z drugiej strony jednakze nie nazwalbym jej najlepsza plytka BM tego roku - klimat jest tu nijaki, tylko czysty rozpierdol, osobiscie wole bardziej klimatyczne granie, anizeli taki rozkurw (dobre to to raz na jakis czas i nic wiecej).
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- BadBlood
[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Przykladowo Funeral mist Salvation [/quote]
ależ wiewióra, nie pytam o rzeczy oczywiste, skoro mi się "Devilry" podoba, to wiadomo, że i "Salvation" słuchałem
Koldbrann Nekrotisk Inkvisition [/quote]
Mówisz warto?
czy Watain [/quote]
aye aye, captain, "Rabid Death's Curse" wymiata okropecznie
, a z nowszych chocby Kriegmaschine czy Hell militia [/quote]
To pierwsze już wkróce.
no chyba ze miales na mysli jej reedycje z 2005 wraz z Havoc [/quote]
nie, miałem na myśli oryginalne wydawnictwo, którego jestem szczęśliwym posiadaczem ;P
Przykladowo Funeral mist Salvation [/quote]
ależ wiewióra, nie pytam o rzeczy oczywiste, skoro mi się "Devilry" podoba, to wiadomo, że i "Salvation" słuchałem
Koldbrann Nekrotisk Inkvisition [/quote]
Mówisz warto?
czy Watain [/quote]
aye aye, captain, "Rabid Death's Curse" wymiata okropecznie
, a z nowszych chocby Kriegmaschine czy Hell militia [/quote]
To pierwsze już wkróce.
no chyba ze miales na mysli jej reedycje z 2005 wraz z Havoc [/quote]
nie, miałem na myśli oryginalne wydawnictwo, którego jestem szczęśliwym posiadaczem ;P
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- BadBlood
[quote][i]Wysłane przez Pi[/i]
jako grzeszny i mega w dodatku nie wypada robic sobie siary;) [/quote]
ehehehe, wiesz, ja już jestem trochę za stary na to, żeby sobie cokolwiek z "siary" robić - to raz, i przede wszystkim za stary na to, żeby się rzucać na każde skrzeczące gówno, bo się wokół tego trochę hałasu zrobiło - to dwa
A trzy - wiewióra zapomniał o Disiplin.
jako grzeszny i mega w dodatku nie wypada robic sobie siary;) [/quote]
ehehehe, wiesz, ja już jestem trochę za stary na to, żeby sobie cokolwiek z "siary" robić - to raz, i przede wszystkim za stary na to, żeby się rzucać na każde skrzeczące gówno, bo się wokół tego trochę hałasu zrobiło - to dwa

Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Zabawna recenzja:
http://www.lordsofmetal.nl/showreview.p ... 94&lang=en
http://www.lordsofmetal.nl/showreview.p ... 94&lang=en
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
- Nunfucker
- rozkręca się
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Maniek z bagien[/i]
Widzę, że nie załapaliście do czego przede wszystkim w tej recenzji piję. [/quote]
Pewnie chodzi o Al-Quaede itd...? Myślę,że koleś piszący ten tekst nie do końca kuma ideę antychrześcijańskich liryk...Albo może teksty Infernal War obrażają jego uczucia religijne
Widzę, że nie załapaliście do czego przede wszystkim w tej recenzji piję. [/quote]
Pewnie chodzi o Al-Quaede itd...? Myślę,że koleś piszący ten tekst nie do końca kuma ideę antychrześcijańskich liryk...Albo może teksty Infernal War obrażają jego uczucia religijne