Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Elita wszak polskiego internetu :)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Szkoda, że nie ma już mhouse. Tam było cyrkowe wręcz napięcie jądra i mrok tak nieprzenikniony i piekielny, że ludzie głuche byli. Zajebiste płyty jebali a zachwycali się sraką, o której nikt dziś nie pamięta. A wspomniałem o tym bo fajnie by było zobaczyć jak tamte głowy by zareagowały na nowy Behemiont :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W przypadku tej kapeli nie chodzi tylko o muzykę, to jest swoisty pakiet. Do dźwięków więc dochodzą interesy Nergala, jego fryzura, pozy i mimika, wywiady, wielkość oraz kolor klocka i inne mniej istotne pierdoły zaprzątające głowę statecznego bru... tfu, fana/fanatyka metalu.
Wczoraj przesłuchałem dwa razy, końca nie było widać. Dzisiaj z metalu przerobiłem jedynkę Krypts, Sentenced i na deser debiut Pentagram i poważnie nie mam ochoty aby wracać do nowego Behemoth. Bardzo lubię pewien okres ich działalności ale to było kiedyś i nie przewiduję aby wróciło.
Adamowi życzę wszystkiego naj, jeśli zaś ma ochotę może brać nawet prysznic w butach, kożuchu z przypiętą do pleców lotnią.
Wczoraj przesłuchałem dwa razy, końca nie było widać. Dzisiaj z metalu przerobiłem jedynkę Krypts, Sentenced i na deser debiut Pentagram i poważnie nie mam ochoty aby wracać do nowego Behemoth. Bardzo lubię pewien okres ich działalności ale to było kiedyś i nie przewiduję aby wróciło.
Adamowi życzę wszystkiego naj, jeśli zaś ma ochotę może brać nawet prysznic w butach, kożuchu z przypiętą do pleców lotnią.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Część ludzi z mhouse tu jest :)) co do nowego behe to bardzo rockowa ta płyta jest. Dość fajnie się słucha. Na minus to brzmienie dla mnie. Jakieś takie suche, i Adaś z przodu za bardzoTheDude pisze:Szkoda, że nie ma już mhouse. Tam było cyrkowe wręcz napięcie jądra i mrok tak nieprzenikniony i piekielny, że ludzie głuche byli. Zajebiste płyty jebali a zachwycali się sraką, o której nikt dziś nie pamięta. A wspomniałem o tym bo fajnie by było zobaczyć jak tamte głowy by zareagowały na nowy Behemiont :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Co to mhouse, brzmi jak tytuł zjebanego amerykańskiego serialu o patologicznej rodzinie żyjącej z renty niepełnosprawnego dziadka?
- maciek z klanu
Nazwa zjebana. Jakiś czas funkcjonowało jako blackmetal.pl potem chyba admin zaczął się interesować filmami
-
A to nie było także takiego sklepu odzieżowego? ;)
- TheDude
Kiedyś to było takie forum. Specyficzne ale w drugą stronę niż masterful. Tylko teraz nie wiem już co jest śmieszne a co dziwne :)535 pisze:Co to mhouse, brzmi jak tytuł zjebanego amerykańskiego serialu o patologicznej rodzinie żyjącej z renty niepełnosprawnego dziadka?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Zajebiście mi się trollowało na mhouse :-)
Niestety już przestał i szkoda, bo forum filmowe było bdb. Kilku niedobitków o dobrym guście z mhouse plus kilku fajnych fascynatów.maciek z klanu pisze:Nazwa zjebana. Jakiś czas funkcjonowało jako blackmetal.pl potem chyba admin zaczął się interesować filmami
- maciek z klanu
Jaki miałeś nick?
-
[youtube][/youtube]
dwa nerdy prowadzą ten wywiad ale o dziwo wyszła całkiem ciekawa rozmowa.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
na mhouse Kot, a na filmowym Simpsonmaciek z klanu pisze:Jaki miałeś nick?
-
:D Naturalny rozwój, od kota do postaci wybitnej
- maciek z klanu
coby nie mówić Nergal to inteligentna bestia jak na metalowca.[V] pisze:[youtube][/youtube]
- Erkropka
- rozkręca się
E kurwa! To Ty! sheeeeit, pamiętam :Dyossarian84 pisze:na mhouse Kot, a na filmowym Simpsonmaciek z klanu pisze:Jaki miałeś nick?
- hcpig
Najebaliście pięć stron ordynarnych bluzgów zamiast wyrażać opinię o nowym wyrobie naczelnego produktu eksportowego. Jak tak dalej pójdzie to w celu wyrobienia opinii trzeba będzie samemu posłuchać albumu.
Yare Yare Daze
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Dla samych dobrze zagranych garów warto posłuchać.
- Medard
Kolejnemu sie udziela, Michał Łapaj z Riverside pisze na swoim fejsie:
"Ciagnie wilka do lasu"

"Ciagnie wilka do lasu"

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ta, fajne czasy, moderowalem tam ;) Za kurtyna dzialy sie jeszcze dziwniejsze rzeczy ;)TheDude pisze:Szkoda, że nie ma już mhouse. Tam było cyrkowe wręcz napięcie jądra i mrok tak nieprzenikniony i piekielny, że ludzie głuche byli. Zajebiste płyty jebali a zachwycali się sraką, o której nikt dziś nie pamięta. A wspomniałem o tym bo fajnie by było zobaczyć jak tamte głowy by zareagowały na nowy Behemiont :)
woodpecker from space
- maciek z klanu