CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: CULTES DES GHOULES
bulwers jest trochę zabawny, bo fotki krążą w necie od kilku dobrych lat, a dla niektórych zdaje się to jakieś odkrycie xD po 2 proszę o podobny bulwers w temacie o mortuary drape.
btw Sinister coraz lepiej mi wchodzi. no ziomeczki umio w taką muzykę, co tu dużo pierdolić. acz ten czerstwy pierwszy kawałek nadal jest czerstwy.
btw Sinister coraz lepiej mi wchodzi. no ziomeczki umio w taką muzykę, co tu dużo pierdolić. acz ten czerstwy pierwszy kawałek nadal jest czerstwy.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Ty za to ni chuja nie zaskoczyłeś bo to była aluzja do ciebie internetowy zabijako i pogromco jednostrzałowych brudasów.wolff pisze:Toś zaskoczył informacją.
Pytanie, ilu z tych 99.99 % podnieca się czerstwymi pozami mrocznego bruda?
pozdr.
Widzę że jak zwykle połowa daunów nie zrozumiała o co biega i dorabia poglądy pod swoje durne tezy jakoby ktoś tu się podniecał że lizanie czaszki to kult i plus tysiąc do mocy. Potem płacz ze na fejsbuku siem smiejom. Jakby to kogoś zresztą obchodziło.
Nie wiem czy jeszcze wypada, ale po usłyszanych fragmentach podoba mi się. Wokale tradycyjnie ekstraklasa. Płyta w drodze. Kiedy będzie winyl?
W temacie natomiast napiszę jedynie tyle. Drogi Marku, moją głową możecie sobie wraz z kolegami rozegrać międzyszkolny turniej w piłkę koszykową. W Kielcach, Radomiu, czy nawet na przedmieściach Londynu. Jeżeli jednak ruszycie kwiecie na mogile mojej nieboszczki babki, to porachuję gnaty, choćby na Wielickiej.
W temacie natomiast napiszę jedynie tyle. Drogi Marku, moją głową możecie sobie wraz z kolegami rozegrać międzyszkolny turniej w piłkę koszykową. W Kielcach, Radomiu, czy nawet na przedmieściach Londynu. Jeżeli jednak ruszycie kwiecie na mogile mojej nieboszczki babki, to porachuję gnaty, choćby na Wielickiej.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Rumburak pisze:Ty za to ni chuja nie zaskoczyłeś bo to była aluzja do ciebie internetowy zabijako i pogromco jednostrzałowych brudasów.wolff pisze:Toś zaskoczył informacją.
Pytanie, ilu z tych 99.99 % podnieca się czerstwymi pozami mrocznego bruda?
pozdr.
Widzę że jak zwykle połowa daunów nie zrozumiała o co biega i dorabia poglądy pod swoje durne tezy jakoby ktoś tu się podniecał że lizanie czaszki to kult i plus tysiąc do mocy. Potem płacz ze na fejsbuku siem smiejom. Jakby to kogoś zresztą obchodziło.
Widzę, że ty nawet jak na bruda jesteś mocno schorowany umysłowo. Pytam gdzie to moje napinanie? Masz ból dupy bo sobie poszydziłem z jakiegoś zabawnego frajera który jest guru dla grupki mrocznych gimnazjalistów?
Wyjaśnij mi co z tym pogromcą, jak na ten moment żadnemu wszaruchowi nie zrobiłem krzywdy, zresztą, krzywdzić chore jednostki, jaki to ma sens?
Oj prawda w oczy kole specjalisto od aluzji i znawcy "o co biega". Skoro na fb szydzą to się wyloguj jeśli nie możesz znieść upokorzenia.
Kolejna ofiara Harnasia.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Tak w temacie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Rumburak
:) a ten ciągle swoje. Brudy,harnasie itp.bełkot. Czy aby przypadkiem nie zostałeś spompowany przez jakąś ekipę brudasów na Wielickiej?
To by wiele wyjaśniało.
Ja nie płaczę że na fb szydzą i gdybyś był trochę bystrzejszy niż kura nioska to byś to wydedukował.
Co do dalszej części twoich to wyraźnie napisałem że szperanie w grobowcach to zajęcie dla ZJEBÓW.
Zjeb to nie komplement. Gwoli ścisłości.
To by wiele wyjaśniało.
Ja nie płaczę że na fb szydzą i gdybyś był trochę bystrzejszy niż kura nioska to byś to wydedukował.
Co do dalszej części twoich to wyraźnie napisałem że szperanie w grobowcach to zajęcie dla ZJEBÓW.
Zjeb to nie komplement. Gwoli ścisłości.
Ostatnio zmieniony 29-09-2018, 16:45 przez Rumburak, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Piękna dyskusja ,taka black metalowa.a na facebokach kpia ostro no niemożliwe i straszne,chodźmy wszyscy kopać groby to będą nas szanowali.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mental
słabo, na 4chanie swojego czasu było zdjęcie jak koleś pakował kutange w czachę.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
[V] pisze:Piękna dyskusja ,taka black metalowa.a na facebokach kpia ostro no niemożliwe i straszne,chodźmy wszyscy kopać groby to będą nas szanowali.
Świetny pomysł. Zamiast obrzucać się łajnem i napinać internetowe muskuły, moglibyśmy zmierzyć się w szlachetnej rywalizacji drużynowej. Łysi versus owłosieni, chudzi kontra umięśnieni, wysocy vs niscy, empetrójkowicze vs kolekcjonerzy, fani puszkowego halnego ze zwolennikami piw ekskluzywnych, fanboje Voivod z fanbojami Mety, czy bardziej przyziemnie według miast, klubów, państw, długości i ciężaru przyrodzenia, obwodu bicka, peseli, czy czego tam jeszcze chcecie...
Mogę zorganizować transport łopat, skombinować koszulki z nadrukami i biało-czerwoną taśmę ostrzegawczą.
https://pl.sputniknews.com/swiat/201606 ... iu-grobow/" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bycie brudasem na fb to wyższy poziom wtajemniczenia, wiadomo xD[V] pisze:Piękna dyskusja ,taka black metalowa.a na facebokach kpia ostro no niemożliwe i straszne,chodźmy wszyscy kopać groby to będą nas szanowali.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Czekałem, kto to napisze - mi się już nie chciało, lecę na oparach. Oczywiście, wszyscy znają CdG od premiery Häxan, najdalej Henbane :)yossarian84 pisze:bulwers jest trochę zabawny, bo fotki krążą w necie od kilku dobrych lat, a dla niektórych zdaje się to jakieś odkrycie xD
Nie zgodzę się z tezą o czerstwości, i w sumie to tylko z tym. Ładnie się lata z tą muzyką, choć przede mną jeszcze parę odsłuchów, bo te dotychczasowe w większości były jakieś wybrakowane z przyczyn technicznych.yossarian84 pisze:Sinister coraz lepiej mi wchodzi. no ziomeczki umio w taką muzykę, co tu dużo pierdolić. acz ten czerstwy pierwszy kawałek nadal jest czerstwy.
Wokal jak wokal ;) Pytanie o winyle gdzieś się już tutaj przewinęło - mowa była chyba o końcu października, o ile dobrze pamiętam (ale prawdopodobnie jednak niedobrze).535 pisze:Nie wiem czy jeszcze wypada, ale po usłyszanych fragmentach podoba mi się. Wokale tradycyjnie ekstraklasa. Płyta w drodze. Kiedy będzie winyl?
W dzisiejszych czasach to podstawa - dopiero tam jest prawdziwe życie, prawdziwe autorytety i prawdziwe prawdy :Dyossarian84 pisze:bycie brudasem na fb to wyższy poziom wtajemniczenia, wiadomo xD[V] pisze:Piękna dyskusja ,taka black metalowa.a na facebokach kpia ostro no niemożliwe i straszne,chodźmy wszyscy kopać groby to będą nas szanowali.
Czemu się jeden z drugim uwziął na kopanie grobów, nie pojmuję.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Rumburak
Wracając do muzyki. Sinister kupiło mnie w całości.Wspaniała płyta,przeciwieństwo rozmemłanego i nabzdyczonego Coven,Niesamowita atmosfera pochłaniająca w całości od pierwszych dźwięków i nie pozwalająca nawet na chwilę oderwać myśli. Nawet pierwszy utwór, niesłusznie moim zdaniem okrzyknięty przez wielu najsłabszym, jest niczym ścieżka prowadząca na granicę szaleństwa i mroku po której przekroczeniu pozostaje już tylko lizanie czaszki. Dla takich płyt słucham takiej muzyki.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ocho, kolejny ekspert od Wielickiej. Czy i ty, jak kilku tobie podobnych, zostałeś tam wystukany i stąd wypominanie tego miejsca czy taka moda na forum nastała?Rumburak pisze::) a ten ciągle swoje. Brudy,harnasie itp.bełkot. Czy aby przypadkiem nie zostałeś spompowany przez jakąś ekipę brudasów na Wielickiej?
Ach tak, bo ty jesteś taki elitarny wszak wiesz o co biega a to istotne. A o co biega?Ja nie płaczę że na fb szydzą i gdybyś był trochę bystrzejszy niż kura nioska to byś to wydedukował.
Na temat internetowego pogromcy i zabijaki również cisza. Wymyśliłeś sam czy na fb znalazłeś wzmiankę a może nie wiesz o co biega?
Jebać żuli.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Patrząc po tej dyskusji zastanawiam się, kto tu w ogóle posiada Hexen w oryginale. Zdjęcie zwierzaczka z wkładki widzieli?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak, trudno się z kolegą nie zgodzić. W sumie weszła mi od pierwszego odsłuchu, ale z każdym następnym razem czuję do tej muzyki większą miętę. Nawet jestem skłonny napisać, że w moim osobistym rankingu Sinister dotarł do miejsca Henbane, a ustępuje jedynie Spectres over Transylvania. Bardzo dobra płyta i tym większy szacun, że po srace jaką zaserwowali na Coven potrafili się podnieść i uderzyć tak, że prawie nie ma co zbierać.Rumburak pisze:Wracając do muzyki. Sinister kupiło mnie w całości.Wspaniała płyta,przeciwieństwo rozmemłanego i nabzdyczonego Coven,Niesamowita atmosfera pochłaniająca w całości od pierwszych dźwięków i nie pozwalająca nawet na chwilę oderwać myśli. Nawet pierwszy utwór, niesłusznie moim zdaniem okrzyknięty przez wielu najsłabszym, jest niczym ścieżka prowadząca na granicę szaleństwa i mroku po której przekroczeniu pozostaje już tylko lizanie czaszki. Dla takich płyt słucham takiej muzyki.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Wolfie, myślałem że mam ochotę na jakąś utarczkę słowną w dniu dzisiejszym ale jednak nie. Zblazowany ostatnio jestem. Odnośnie Wielickiej to chyba ty chciałeś tam masakrować jakiegoś niesfornego użytkownika który ośmielił się zakwestionować obwód Twojego bicepsa i pewnie stąd wypominanie tego miejsca. Pozatym nie odpowiadaj pytnaiem na pytanie. Pirwszy zapytałem czy ktoś cię tam wypompował.
Coś się tak przyczepił do tego zwrotu "o co biega" ? Nie, nie jestem elitarny, poprostu posiadłem umiejętność czytania ze zrozumieniem choć niestety takie czasy że tak podstawowa czynność jak widać staje się dla wielu elitarna. Przerażające.
Co do internetowego zabiajki to poprostu bawią mnie te twoje rozkminki na temat tego czy jakiś black metalowe chuhra dałyby radę wybieganej ekipe chuliganów, czy dany sirściuch jest na strzła czy na pół oraz ta cała pogarda dla tzw. brudasów.
Mam szukać i cytować? Nie chce mi się. Co do Facebooka to nie mam konta więc nie wiem. To od masterfulowych memejów ciągle dowiaduję się że strasznie tam się z nas śmieją i jest z tego powodu co niektórym bardzo przykro.
Coś się tak przyczepił do tego zwrotu "o co biega" ? Nie, nie jestem elitarny, poprostu posiadłem umiejętność czytania ze zrozumieniem choć niestety takie czasy że tak podstawowa czynność jak widać staje się dla wielu elitarna. Przerażające.
Co do internetowego zabiajki to poprostu bawią mnie te twoje rozkminki na temat tego czy jakiś black metalowe chuhra dałyby radę wybieganej ekipe chuliganów, czy dany sirściuch jest na strzła czy na pół oraz ta cała pogarda dla tzw. brudasów.
Mam szukać i cytować? Nie chce mi się. Co do Facebooka to nie mam konta więc nie wiem. To od masterfulowych memejów ciągle dowiaduję się że strasznie tam się z nas śmieją i jest z tego powodu co niektórym bardzo przykro.
- vicek
- zahartowany metalizator
Ja się trochę bardziej przekonałem do Sinister ,ale ten utwór numer 5 :( ... Jest ten spokojny fragment i nagle z dupy wchodzi blast w 2:58 minucie ... Kiepska aranżacja .
-
- zaczyna szaleć
Zamiast przedstawić swoje stanowisko na temat zdjęć wokalisty (lub nie pisać, bo i po co) i nie drążyć tematu dalej, to natłuczono tutaj 9 stron o niczym. Tak jakby napinanie się i usilne nawracanie, wyzwiska i walka na długość przyrodzenia osób na forum internetowym, które się w życiu na oczy nie widziały miała jakiekolwiek, nawet najmniejsze, znaczenie. Nie wiem na co kto liczy, może na to, że jakimś cudem mocą postów zmienią zawartość kliszy fotograficznej lub pliku graficznego i zamiast czaszki pojawi się lizak w kształcie serca? :) Stare chłopy, a głupie jak dzieci, jakby niczego lepszego do roboty nie było. Ale może to i lepiej, może kult upadnie i będzie można kupić pozostałe wydawnictwa zespołu za niższe pieniądze. :)
Nowy album będzie w TOP 10 tego roku, bez dwóch zdań. Tytuł idealnie ilustruje atmosferę tej płyty, tak gęsto nie było chyba na żadnym wcześniejszym wydawnictwie zespołu poza Haxan. Paradoksalnie pomimo, że niby jest to regres w stosunku do dosyć rozpasanej poprzedniczki (którą również uwielbiam), to jest tutaj znacznie więcej elementów w ich muzyce, których nie eksplorowali i świetną sprawą jest to, że nie są one tak oczywiste - Diabeł tkwi w szczegółach. Ci ludzie mają niesamowity talent do odświeżania dosyć prostej bądź co bądź formuły, jednocześnie każdy inkorporowany element pasuje tutaj jak ulał. Kolejna płyta z tego roku na lata.
Nowy album będzie w TOP 10 tego roku, bez dwóch zdań. Tytuł idealnie ilustruje atmosferę tej płyty, tak gęsto nie było chyba na żadnym wcześniejszym wydawnictwie zespołu poza Haxan. Paradoksalnie pomimo, że niby jest to regres w stosunku do dosyć rozpasanej poprzedniczki (którą również uwielbiam), to jest tutaj znacznie więcej elementów w ich muzyce, których nie eksplorowali i świetną sprawą jest to, że nie są one tak oczywiste - Diabeł tkwi w szczegółach. Ci ludzie mają niesamowity talent do odświeżania dosyć prostej bądź co bądź formuły, jednocześnie każdy inkorporowany element pasuje tutaj jak ulał. Kolejna płyta z tego roku na lata.
- Rumburak
A na co liczy ktoś kto wychodzi na stołek i krzyczy że wszyscy dookoła głupi ? Z merytorycznego punktu widzenia te kilak zdań napisanych przez Ciebie mają podobną wartość do tego co natłuczono tu przez ostatnich 9 stron. Lepiej powiedz czy wypada lizać czaszkę czy jednak nie bardzo?
-
- zaczyna szaleć
Ciężko stwierdzić mi, czy wszyscy są głupi, bo nikogo tutaj nie znam osobiście. Chodziło mi o cel wcześniejszej dyskusji. A pogadać chyba lepiej o nowej płycie niż o lizaniu bądź nielizaniu czegokolwiek.Rumburak pisze:A na co liczy ktoś kto wychodzi na stołek i krzyczy że wszyscy dookoła głupi ? Z merytorycznego punktu widzenia te kilak zdań napisanych przez Ciebie mają podobną wartość do tego co natłuczono tu przez ostatnich 9 stron. Lepiej powiedz czy wypada lizać czaszkę czy jednak nie bardzo?