CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: CULTES DES GHOULES
Obstawiam, że ta wszawa spierdolina jak większość brudów jest mroczna tylko na fotkach. Zresztą, brudy to generalnie pizdy i tlenieni kozacy. Swoją drogą niezła onkologia, dorosły typ włazi do grobu i liże czaszkę, a gromadka fanów leci z podniety na ręcznym, ekstrema i kontrowersja wszak to black metal hahaha.
Jabole i klej czy zbyt duża liczba liści przyjętych od osiedlowych nastolatków? Biedny muzykant.
Jabole i klej czy zbyt duża liczba liści przyjętych od osiedlowych nastolatków? Biedny muzykant.
Jebać żuli.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Podejrzewam że to samo-stosując odpowiednią analogię- można powiedzieć o 99,99 % internetowych napinaczy. Pozdro.wolff pisze:Obstawiam, że ta wszawa spierdolina jak większość brudów jest mroczna tylko na fotkach. Zresztą, brudy to generalnie pizdy i tlenieni kozacy.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Toś zaskoczył informacją.
Pytanie, ilu z tych 99.99 % podnieca się czerstwymi pozami mrocznego bruda?
pozdr.
Pytanie, ilu z tych 99.99 % podnieca się czerstwymi pozami mrocznego bruda?
pozdr.
Ostatnio zmieniony 29-09-2018, 13:23 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
-
- mistrz forumowej ceremonii
i później sie dziwić, że (podobno) pół internetu jebie z tego forum. nie wiem, bo nie czytam zasadniczo "internetu" ale przechodzicie ostatnio samych siebie
- maciek z klanu
To bardzo merytoryczna dyskusja o lizaniu czaszek. Także proszę nieofftopowac.Heretyk pisze:i później sie dziwić, że (podobno) pół internetu jebie z tego forum. nie wiem, bo nie czytam zasadniczo "internetu" ale przechodzicie ostatnio samych siebie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
jasne. przepraszam i się już oddalam bo mam dobre piwa, steki i stos płyt do przesłuchania
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przesadzasz, po prostu dziatwa podnieca się działaniami swojego idola. W końcu Marek (czy jak mu tam) siedział w grobowcu, ma nawet zrobioną fotkę. Jest mrok, ekstrema i kontrowersje. Wszaruch zakłada koszulinę z logo CDG i jest zupełnie w chuj mroczny. W końcu to black metal.
Zawsze możesz, w ramach relaksu, udzielać się w sąsiednim temacie o Behe :)
Zawsze możesz, w ramach relaksu, udzielać się w sąsiednim temacie o Behe :)
Jebać żuli.
-
mam to tak głęboko w dupie, że bardziej się nie dawolff pisze:Przesadzasz, po prostu dziatwa podnieca się działaniami swojego idola. W końcu Marek (czy jak mu tam) siedział w grobowcu, ma nawet zrobioną fotkę. Jest mrok, ekstrema i kontrowersje. Wszaruch zakłada koszulinę z logo CDG i jest zupełnie w chuj mroczny. W końcu to black metal.
- Erkropka
- rozkręca się
Profesorze, ufam w pańskie doświadczenie i diagnozę na nim opartą.Drone pisze:Może lizałeś za krótko albo nieumiejętnie.Erkropka pisze:NIE WARTO BYŁO KURWA
- vicek
- zahartowany metalizator
Tak ale nagrali Henbane Haxany i fajne epki, tylko to się liczy a nie jakieś heheszki w grobach . Nigdy nie chlaliście wina z jakąś metalówą przy kości na cmentarzu jak mieliście po 16 lat???wolff pisze:Przesadzasz, po prostu dziatwa podnieca się działaniami swojego idola. W końcu Marek (czy jak mu tam) siedział w grobowcu, ma nawet zrobioną fotkę. Jest mrok, ekstrema i kontrowersje. Wszaruch zakłada koszulinę z logo CDG i jest zupełnie w chuj mroczny. W końcu to black metal.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Mnie się wydaje , że jesteś bardzo zaangażowany w podziemny qlt czachy i sam byś chciał, wzorem Marka, być taki mroczny, ekstremalny i kontrowersyjny. Siedzieć w grobowcu jak lizoczach CDG. Lecz jesteś skromny, dlatego nie mówisz o tym dusząc w sobie swe marzenia.Heretyk pisze:mam to tak głęboko w dupie, że bardziej się nie dawolff pisze:Przesadzasz, po prostu dziatwa podnieca się działaniami swojego idola. W końcu Marek (czy jak mu tam) siedział w grobowcu, ma nawet zrobioną fotkę. Jest mrok, ekstrema i kontrowersje. Wszaruch zakłada koszulinę z logo CDG i jest zupełnie w chuj mroczny. W końcu to black metal.
Jebać żuli.
- COFFIN
Mimo wszystko to zostało napisane z humorystycznym akcentem odnośnie kwestii dotyczących spraw rodzinnych, co jak widać dalej, niektórzy załapali. Z wyjątkiem Ciebie.wolff pisze:O kurwa, kolejny iście niezatapialny argument.COFFIN pisze: Poza tym nie wzięto pod uwagę, że to mógł być grób rodzinny akurat.
'Come the Blessed Madness'
- COFFIN
Poniekąd trafiłeś, bo (jeśli się nic nie zmieniło) p. M. mieszka tu właśnie.Drone pisze:
Co innego w Londynie. Tak to by był KVLT!
'Come the Blessed Madness'
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Iście black metalowy humor, szacun.COFFIN pisze:Mimo wszystko to zostało napisane z humorystycznym akcentem odnośnie kwestii dotyczących spraw rodzinnych, co jak widać dalej, niektórzy załapali. Z wyjątkiem Ciebie.wolff pisze:O kurwa, kolejny iście niezatapialny argument.COFFIN pisze: Poza tym nie wzięto pod uwagę, że to mógł być grób rodzinny akurat.
Jebać żuli.
- COFFIN
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dresiarskim również pogardzam. Jedni i drudzy na widły i do pieca, wiadomo.
Jebać żuli.
-
- zaczyna szaleć
Zgłosić na milicję i się skończy dzień dziecka. Już sędziowie inkwizycyjni się zajmą tym popaprańcem/komediantem. Może w końcu znajdzie uczciwą pracę i nagra blek metal właściwy dla współczesnego "miejskiego" odbiorcy o ułożonym życiu, statusie, o właściwych , RACJONALNYCH poglądach i zachowaniu. Po co te ekscesy, to było i się znudziło. Winni zostali ukarani i osadzeni i co najważniejsze wyruchani w dupe! BM powinien być bezpieczny i przyjazny, a nie dla jakichś wykolejeńców bez pracy. No a jakby jego bliskich tak ktoś "całował..." - gówniarz... podobnie jak taki Attila, który powinien wiedzieć, że numerów Mayhem nie można śpiewać w stroju królika... (mógłby się czesać jak krzycho z infernal łor i wyglądać jak człowiek z instagrama) Niech oni lepiej uważają na to co robią. W dzisiejszych czasach musimy bronić internetowego BM środka dla ludzi wrażliwych... słuchać płyt z neta, olewać te nędzne okładki i jakieś tam teksty... to jest dziecinada. Jesteśmy intelektualistami! Sztuka nie powinna prowokować, a uwrażliwiać... uczłowieczać... CDG znam do Henbane włącznie :(
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
-
następny mnie rozgryzł :/ i chuj strzelił tajemnicę. dokończę piwo i ruszam na cmentarzwolff pisze:
Mnie się wydaje , że jesteś bardzo zaangażowany w podziemny qlt czachy i sam byś chciał, wzorem Marka, być taki mroczny, ekstremalny i kontrowersyjny. Siedzieć w grobowcu jak lizoczach CDG. Lecz jesteś skromny, dlatego nie mówisz o tym dusząc w sobie swe marzenia.
-
- rozkręca się
A ja bym chciał, żeby ktoś wreszcie zrobił koszulkę z takim zdjęciem. Nosilbym. Tylko jadąc do Łodzi bym nie zakładał, skoro to takie srogie miejsce dla twardzieli.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przecież żartowałem, taki black metalowy humor, zupełnie jak nasz Marek.Heretyk pisze:następny mnie rozgryzł :/ i chuj strzelił tajemnicę. dokończę piwo i ruszam na cmentarzwolff pisze:
Mnie się wydaje , że jesteś bardzo zaangażowany w podziemny qlt czachy i sam byś chciał, wzorem Marka, być taki mroczny, ekstremalny i kontrowersyjny. Siedzieć w grobowcu jak lizoczach CDG. Lecz jesteś skromny, dlatego nie mówisz o tym dusząc w sobie swe marzenia.
Każdy wie żeś ułożony, stateczny człek z masą zainteresowań i rekordem w wyciskaniu na ławce płaskiej.
:)
Jebać żuli.