CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: CULTES DES GHOULES
Zróbcie sobie jeszcze po lasce, będzie pasować do waszego kucostwa
KVLT lizania CZASZKI
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jak najpierw poliżesz czaszkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zahartowany metalizator
Przez to, co tu się odpierdala, oczyma wyobraźni widzę, jak to się potem będzie pięknie wszystko wycinać (;
- Sybir
Dobrze, że to tylko wyobraźnia, a nie antycypacja :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Czyli lizanie czaszki nie ok, a lizanie laski ok? Nic nie rozumie już z tego. Prosiłbym eksperta ozdoba o zrobienie schematu co można lizać a co nie w ramach bm ofc. Wskazany jest nawet podział na ligi.Pan_Kimono pisze:Zróbcie sobie jeszcze po lasce, będzie pasować do waszego kucostwa
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Doktor na dyżurze?Sybir pisze:Dobrze, że to tylko wyobraźnia, a nie antycypacja :D
- Sybir
Na forum - zawsze!
- maciek z klanu
A kolejki przed gabinetem kilkunasto metrowe. No nieźle.
- ozob
Jak zwykle nie rozumiesz czytanego takstu, a ja juz zdazylem sie wypowiedziec, ze mnie to jebie.maciek z klanu pisze:Czyli lizanie czaszki nie ok, a lizanie laski ok? Nic nie rozumie już z tego. Prosiłbym eksperta ozdoba o zrobienie schematu co można lizać a co nie w ramach bm ofc. Wskazany jest nawet podział na ligi.Pan_Kimono pisze:Zróbcie sobie jeszcze po lasce, będzie pasować do waszego kucostwa
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Pamiętam jak będąc nastolatkiem czytałem jak Dead grzebal swoje ubrania w ziemi przed koncertami aby jeszcze bardziej smierdziec trupem albo wychodził na scenę z trumny. Wklejone wyżej zdjęcia cdg w sumie wpisują się w klimat tamtych czasów, ewokuja duchy przeszłości, element szoku czy niedowierzania się trochę zamazal ale przecież minęło tyle lat. Dzis jednak wybieram pastisz, parodie, przerysowanie a jak ktoś wypina spiety tylek w stronę rogatego to mogę tylko parsknac pod wasem. No bo gdy taki arioch palnie :wiwat gwałty na dzieciach to jak to odbierać? I proszę się tu nie zasłaniać metaforami ale takie deklaracje tudzież sztubacki tekst :seks z nieletnia azjatka nie tylko nie szokuje ale świadczy o miernocie intelektualnej dorosłych przecież facetów którzy dalej nie wyszli ze szkoły i rysują pentagramy po ławkach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- WaszJudasz
Drone pisze:Dobre. Pretensje, że black metal ma odwagę być kontrowersyjny czy ekstremalny :)
+669nagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
Dodam, że w Babilonie siedmiokrotne w ciągu nocy lizanie ludzkiej czaszki zalecane było w charakterze środka leczącego zgrzytanie zębów. To też może byc jakiś trop, ale tu, jak zwykle, wszyscy krzyczą tylko prowokacja, prowokacja..!
Ostatnio zmieniony 29-09-2018, 10:19 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Stoigniew
mam to samobyrgh pisze:Przez to, co tu się odpierdala, oczyma wyobraźni widzę, jak to się potem będzie pięknie wszystko wycinać (;
nie zdziwię się jak któryś z moderatorów dojdzie do wniosku że nie będzie się pierdolił w wycinanie pojedynczych bredni tylko wyjebie cały temat
a potem cipki których obraża lizanie czaszki niech nie płaczą z tego powodu... :)
- Erkropka
- rozkręca się
NIE WARTO BYŁO KURWA
- Drone
Może lizałeś za krótko albo nieumiejętnie.Erkropka pisze:NIE WARTO BYŁO KURWA
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Doktorze, nie spałem całą noc wypatrując znaków. Oczywiście godzę się na taką formułę i wprzęgnięcie czwartego elementu. Tylko gdzie jest kol. Lucek? Mam złe przeczucia, że mógł wpaść w ręce KATOLIKÓW. Wtedy już po nas - kuria bezpośrednio przejmie cały nakład winylowych Haxanów i zrealizuje własną wersję Dobra.Sybir pisze:Profesorze, proponuję dołączyć do naszej konspiracji czwartą osobę - posiadacza wiadomego wydania wiadomego albumu - która oficjalnie na forum przekaże ją (choć tylko pozornie - aczkolwiek dla niepoznaki sugeruję przeprowadzenie tzw. ustawki z fotografem), wywołując tym samym lawinę donatorów złożoną z tych wszystkich, którzy się wahają i nie potrafią rozpoznać, tudzież wybrać Dobra.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Drone pisze:Może lizałeś za krótko albo nieumiejętnie.Erkropka pisze:NIE WARTO BYŁO KURWA
XD
- vicek
Ale czemu wycinać??? Przecież wsio jest na temat zespołu i jego image :D:D Czyżby strach przed S.I.P???
- Sybir
Niech mój głos zostanie usłyszany - NIE MA NA TO MOJEJ ZGODY!!!Stoigniew pisze:mam to samobyrgh pisze:Przez to, co tu się odpierdala, oczyma wyobraźni widzę, jak to się potem będzie pięknie wszystko wycinać (;
nie zdziwię się jak któryś z moderatorów dojdzie do wniosku że nie będzie się pierdolił w wycinanie pojedynczych bredni tylko wyjebie cały temat
a potem cipki których obraża lizanie czaszki niech nie płaczą z tego powodu... :)
Warsztaty przy następnej pełni księżyca. Liczba miejsc ograniczona. Zajęcia poprowadzi... nie, nie mogę tego jeszcze zdradzić.Drone pisze:Może lizałeś za krótko albo nieumiejętnie.Erkropka pisze:NIE WARTO BYŁO KURWA
Nie można do tego dopuścić, Profesorze - co Kościół może wiedzieć na temat Dobra, a co dopiero o planie jego realizacji? Co do kol. Lucka, to zaufani agenci są w trakcie poszukiwań. Tempus fugit... :|Drone pisze:Doktorze, nie spałem całą noc wypatrując znaków. Oczywiście godzę się na taką formułę i wprzęgnięcie czwartego elementu. Tylko gdzie jest kol. Lucek? Mam złe przeczucia, że mógł wpaść w ręce KATOLIKÓW. Wtedy już po nas - kuria bezpośrednio przejmie cały nakład winylowych Haxanów i zrealizuje własną wersję Dobra.
- TheDude
Słuchają black metalu i płaczą nad jakimś starym zdjęciem z czaszką. Prawdziwi blackowi twardziele :) Ave Satanus i ogólne hailsa. Elo !
Ostatnio zmieniony 29-09-2018, 11:44 przez TheDude, łącznie zmieniany 1 raz.
- nagrobek
zwyczajna jazda ćpuna a nie żadna extrema:)[V] pisze:Przebranie się w kostium królika bugsa i śpiewanie kawałków mayhem to jest ekstrema a nie lizanie czaszek w Kielcach.