CULTES DES GHOULES

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

Re: CULTES DES GHOULES

28-09-2018, 18:36

Ascetic pisze:
Rumburak pisze:@oferma a ty wiesz w ogóle o co biega w ostatnich postach? Czy nagła potrzeba zesrania się na forum nie pozwoliła doczytać ze zrozumieniem? Objaśniam że dyskusja nie dotyczyła muzyki tylko tego czy wypada lizać czaszkę czy jednak nie za bardzo.
Panowie. jakieś konkluzje? pytam, bo musze wychodzić, a ciekaw jestem.
spieszę z odpowiedzią!

oczywistym jest, że konkluzja jest taka, że konkluzji jednoznacznej nie ma, ponieważ jej być nie może. wszechświat z natury bazuje na konflikcie i naturę konfliktu nam narzucił - z tego też powodu dojście do consensusu jest fizycznie niemożliwe. dodatkowo oliwy do ognia dolewają postmoderniści, którzy uważają, że niczego nie da się jednoznacznie określić, tym samym eliminując obiektywny pogląd na dany temat. nawet jeśli takowy jednak istnieje, my durne ludzkie spierdoliny nie dostrzeżemy go swoimi niedorozwiniętymi zmysłami - tak jak niedostrzeżmy uniwersalnej PRAWDY, która przemierza przez wszechświat, rozpylona po jego polach i sieciach przez Jezusa.

znaczy nie ma konkluzji nie będzie chciałem powiedzieć.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

28-09-2018, 18:41

[V] pisze:Lizanie czaszki jest słabe pod każdą szerokością geograficzną.
To tylko Twój pogląd, a nie jakaś obiektywna prawda. Co do szerokości: to nie ja napisałem o Kielcach.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-09-2018, 18:45

HSVV pisze:
Ascetic pisze:
Rumburak pisze:@oferma a ty wiesz w ogóle o co biega w ostatnich postach? Czy nagła potrzeba zesrania się na forum nie pozwoliła doczytać ze zrozumieniem? Objaśniam że dyskusja nie dotyczyła muzyki tylko tego czy wypada lizać czaszkę czy jednak nie za bardzo.
Panowie. jakieś konkluzje? pytam, bo musze wychodzić, a ciekaw jestem.
spieszę z odpowiedzią!

oczywistym jest, że konkluzja jest taka, że konkluzji jednoznacznej nie ma, ponieważ jej być nie może. wszechświat z natury bazuje na konflikcie i naturę konfliktu nam narzucił - z tego też powodu dojście do consensusu jest fizycznie niemożliwe. dodatkowo oliwy do ognia dolewają postmoderniści, którzy uważają, że niczego nie da się jednoznacznie określić, tym samym eliminując obiektywny pogląd na dany temat. nawet jeśli takowy jednak istnieje, my durne ludzkie spierdoliny nie dostrzeżemy go swoimi niedorozwiniętymi zmysłami - tak jak niedostrzeżmy uniwersalnej PRAWDY, która przemierza przez wszechświat, rozpylona po jego polach i sieciach przez Jezusa.

znaczy nie ma konkluzji nie będzie chciałem powiedzieć.

dziękuję ;-)
konkludując, czyli jak zawsze bezproduktywne mielenie.

swoją drogą, zawsze mówiłem, że to wszystko huja warte. w sensie, że wszystko jest huja warte.
lys på slutten av lys
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 18:45

Drone pisze:
To tylko Twój pogląd, a nie jakaś obiektywna prawda.
Powyzej 16 roku zycia to obiektywna prawda
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

28-09-2018, 18:46

Ascetic pisze:swoją drogą, zawsze mówiłem, że to wszystko huja warte. w sensie, że wszystko jest huja warte.
pierwsza i ostatnia absoultna prawda o istnieniu :)
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-09-2018, 18:51

HSVV pisze:
Ascetic pisze:swoją drogą, zawsze mówiłem, że to wszystko huja warte. w sensie, że wszystko jest huja warte.
pierwsza i ostatnia absoultna prawda o istnieniu :)
;-)

a tu znów niecelny szczał ;-)
https://www.o2.pl/artykul/kometa-smierc ... 156512897a" onclick="window.open(this.href);return false;

no taka kurwa szkoda ...
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Drone

28-09-2018, 18:59

Pan_Kimono pisze:
Drone pisze:
To tylko Twój pogląd, a nie jakaś obiektywna prawda.
Powyzej 16 roku zycia to obiektywna prawda
Napisz pełen oburzenia list do władz z żądaniem ustawowego zakazu lizania czaszek!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

28-09-2018, 18:59

Gdyby polizał koran to co innego!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 19:01

Albo czaszkę muftiego!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-09-2018, 19:11

albo muflona!
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 19:13

skoro na zwierzeta zeszlo - co powiecie na kuca?
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 19:15

Że niby Twojej czaszki? Po moim trupie! :>
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 19:16

juz pisalem dlaczego wy zawszone kuce nigdy sie do mojego truchla nie dostaniecie. Myslalem o tobie
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

28-09-2018, 19:26

Czy penrtrowanie grobów i lizanie czaszek jest ekstremalne? Z pewnością tak. Czy to rozrywka dla zjebów? bez wątpienia.
Czy powinno to bulwersować ziutków obracających się w tematyce muzyki ekstremalnej? Nie sądzę. Nie takie rzeczy było dane nam widzieć,słuchać i czytać. Obrazek do Dawn of the Black Hearts pamiętacie? Tak tylko pytam. Apropo lizania koranu to przypomniał mi kolega ten bulwers po teledysku Behemoth i nawoływaniu Adama do pokazania że ma jaja i wzięcia udziału w akcji STOP ISLAMIZACJI POLSKI:) W sumie to nie dziwi mnie już że lizanie czaszki wyjebało u niektórych skalę na ekstremometrze :)
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 19:32

Jedni się będą podniecać bo jakiś wszarz chciał być mroczny, ekstremalny, kontrowersyjny i zaimponował książętom ciemności inni uznają go za debila, zjeba i frajera. Co kto lubi i jak kto dane zachowanie odbiera.
Nadal twierdzę, że "ubaw" z włażenia do grobu i lizania czach jebie plastikiem i tandetą ale cóż, są i tacy którym niewiele do szczęścia potrzeba.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 19:38

Pan_Kimono pisze:juz pisalem dlaczego wy zawszone kuce nigdy sie do mojego truchla nie dostaniecie. Myslalem o tobie
A myślałem, że kucem jest osoba, która podnieca się tym, że ktoś wszedł do grobowca i polizał czaszkę. Mnie osobiście to nie rusza, ale parę osób dało tutaj wyraz swemu oburzeniu tą sytuacją - kilka postów nawet cytowałem :)
Rumburak pisze:Czy penrtrowanie grobów i lizanie czaszek jest ekstremalne? Z pewnością tak. Czy to rozrywka dla zjebów? bez wątpienia.
Czy powinno to bulwersować ziutków obracających się w tematyce muzyki ekstremalnej? Nie sądzę. Nie takie rzeczy było dane nam widzieć,słuchać i czytać.
Czy jesteśmy spokrewnieni? :D
Rumburak pisze:Obrazek do Dawn of the Black Hearts pamiętacie?
Ubiegłeś mnie - już miałem je wklejać. Z dedykacją :>
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 20:00

wolff pisze: Nadal twierdzę, że "ubaw" z włażenia do grobu i lizania czach jebie plastikiem i tandetą ale cóż, są i tacy którym niewiele do szczęścia potrzeba.
Otoz to.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Erkropka
rozkręca się

28-09-2018, 20:07

Przeca to żenada pełną parą i nie wiem jakiego półmózga to może rajcować xDDD

Wogle, nie ma to jak wrzucić kilka fot i +2 strony do tematu pierdolenia o niczym. Dobry acziwment :D
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

28-09-2018, 21:41

Przeca-Sreca, pisał tu kto że to nie żenada i kogoś to rajcuje? Żenadą to jest metaluch oburzony tym że ktoś dupę pokazał albo czaszkę polizał i nie atakuje islamu tylko chrześcijaństwo.
Erkropka pisze: Wogle, nie ma to jak wrzucić kilka fot i +2 strony do tematu pierdolenia o niczym. Dobry acziwment :D
:) Nie piszmy "Wogle" , poprzestańmy na wklejaniu obrazków.

Nie dla lizania czaszek !
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
ODPOWIEDZ