CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: CULTES DES GHOULES
ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
- ozob
Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha (:nagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
:D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
Poza tym nie wzięto pod uwagę, że to mógł być grób rodzinny akurat.
'Come the Blessed Madness'
-
- rasowy masterfulowicz
ale co w tym ekstremaln3ego oprocz ekstremalnego debilizmu? Serio to robi na was wraznie? Widac jaka grupa docelowa taki nergal XDCOFFIN pisze::D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
KVLT lizania CZASZKI
- COFFIN
Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak toCOFFIN pisze::D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!

... i co teras? ;D
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,COFFIN pisze:Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
KVLT lizania CZASZKI
- ozob
Nie robi to na mnie zadnego wrazenia. Jebie mnie to. Dziwi mnie natomiast to, ze kogos dziwi, iz ktos z kregu BM moze odpierdolic taka akcje z grobem. Wszak ci ludzie przeciez nie do konca maja rowno pod deklem.Pan_Kimono pisze:ale co w tym ekstremaln3ego oprocz ekstremalnego debilizmu? Serio to robi na was wraznie? Widac jaka grupa docelowa taki nergal XDCOFFIN pisze::D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
jak na razie chyba tylko na tobie robi mocne wrażenie bo sie spompowaleś konkretnie a wciaz nawet nie masz pewnosci czy to nie inscenizacja:)Pan_Kimono pisze:ale co w tym ekstremaln3ego oprocz ekstremalnego debilizmu? Serio to robi na was wraznie? Widac jaka grupa docelowa taki nergal XDCOFFIN pisze::D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pan_Kimono pisze:Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,COFFIN pisze:Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
Wypraszam sobie!! Jestem oburzony... Kijowski... pfff....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- COFFIN
Czyli w takim razie powinieneś słuchać większości BM/DM z mp3, żeby nie widzieć fot, okładek, teksty pomijam, bo nie zawsze da się zrozumieć, co 'śpiewają'.... Zupełnie bez sensu ktoś wykopał te stare foty. Dzisiaj CDG broni się po pierwsze muzyką i to chyba jest najważniejsze.Pan_Kimono pisze:
Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,
Zgniłem:DOłówkiiiii pisze:
Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu
-
- rasowy masterfulowicz
A w czym sluchanie tych albumow przeszkadza w nazwaniu mi tego po imieniu - debilizmem.COFFIN pisze:Czyli w takim razie powinieneś słuchać większości BM/DM z mp3, żeby nie widzieć fot, okładek, teksty pomijam, bo nie zawsze da się zrozumieć.... Zupełnie bez sensu ktoś wykopał te stare foty. Dzisiaj CDG broni się po pierwsze muzyką i to chyba jest najważniejsze.Pan_Kimono pisze:
Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,
Broni sie, za wyjatkiem Coven bo to niesamowity kloc. Momenty sa ale jako calosc to wali kapa
KVLT lizania CZASZKI
- Sybir
Pan_Kimono pisze:A co rzuci na mnie klatwe w swietle ksiezyca ?XD Naplulbym mu w ryj, a na miejscu rodziny i wlascicieli tego grobu rozjebal ta pusta pale. Niczym sie to nie rozni od zachowania durnia w dresach rozbijajacego szyby w sklepach. W dodatku fotki strzela chyba zeby zrobic wrazenie na czarnych mewach i zdobyc poklask u nastoletnich kucy. atencjon horing na poziomie gimnazjum.
Pan_Kimono pisze:Czyli to po prostu zwykły śmieć z niedojebaniem mozgowym. Na lopate I do pieca.
Widać jak na dłoni :)Pan_Kimono pisze:Za to wiemy kto jest dziecinym kucem na którym coś takiego robi wrażenie.
Poniekąd jest. Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu, a co dopiero takich, które robią to chcąc wywołać konkretny, spodziewany efekt.Pan_Kimono pisze:to jest dla ciebie ekstrema? Lol
Umarłem :Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
O take forume nic nie robiłem!
- Sybir
Hahaha :DOłówkiiiii pisze:Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak to
... i co teras? ;D
A co w sytuacji, jeśli primo: koleś byłby sierotą, a secundo: to byłby jego grób rodzinny? ;)
Oczywiście, proszę powyższego nie brać poważnie - piszę to na wszelki wypadek :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
- COFFIN
Mojej znajomej były już mąż ubierał na ostatnią drogę tych, co odeszli. To był dopiero przypadek:DSybir pisze:
Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu.
-
- rasowy masterfulowicz
nic wiecej nie mam do dodania.Sybir pisze: Poniekąd jest. Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu, a co dopiero takich, które robią to chcąc wywołać konkretny, spodziewany efekt.
KVLT lizania CZASZKI
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ołówkiiiii pisze:Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak toCOFFIN pisze::D:D:Dnagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
... i co teras? ;D
CULTES DES GHOULES Kielce, Poland
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Zaznaczę, że pominąłem dane z tej witryny, bo to cmentarz rzymskokatolicki i tam to se mogą profanować...
O KURWA! :<yossarian84 pisze:CULTES DES GHOULES Kielce, Poland