z holenderskiej Damnation - nie. Zatem chętnie przytuliłem.
- Isvind "Dark Waters Stir ",CD 1996 digi, Solistitium Records.
- Troll " Drep de kristne ", CD 1996 digi, Damnation Records.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Isvinda miałeś :-) i mi sprzedałeśSODOMOUSE pisze:Z Norwegii weszło kilka CDs, mint stan jak na te 20 lat. Isvinda już miałem w tym wydaniu kiedyś, natomiast tego wydania Troll, w digi
z holenderskiej Damnation - nie. Zatem chętnie przytuliłem.
- Isvind "Dark Waters Stir ",CD 1996 digi, Solistitium Records.
- Troll " Drep de kristne ", CD 1996 digi, Damnation Records.
oddałem buty do wyozonowania (z r'sukiego odstrzelonego wojaka. mam nadzieję, że w Donbasie. oł'je.) + plus rozjebion skórzany plecak młodej w jakimś dziecinnym szale. zusamendokupy wyszło 40 dyszki. w tzw. międzyczasie przyszła baba bez zębów i prezesczegośtam wysiadajacy z wózka za ładnych kilka złotych. zusammendokupy zostawiliśmy myślę, że dobrze ponad stówkę. z tymi "szefcami" to chyba nie jest aż tak źle. ale to może lokalizacja. nie wiem. wiem, że ma otwarte kilka godzin dziennie i nie wyglada jakby z głodu przymierał. choć od tej chemii to mocno przywalony chodzi .... ;-)pr0metheus pisze:^ masz racje. Te bleki jaskiniowe to przecież promil niszy, jaką jest szeroko pojęty metal. Czasem jednak znajdzie się takie miejsce, gdzie można pogrzebać, jak ta lizbońska glamorama czy helsiński kvlt. Mam nadzieje ze takie sklepy nie znikną zupełnie, chociaż mam świadomość ze jest to interes pokroju zakładu szewca/ kaletnika, czy obciągania guzików :)
Gdzie trafiłeś? Na Ebaju chyba ostatnio nie było wersji CD (chyba, że nie zauważyłem), a na Discogs jedna sztuka aktualnie.SODOMOUSE pisze:
- Kaosritual "Svøpt morgenrød ", CD 2008, Blood Chalice
szczerze, nie pamiętam. Sporo tego zamawiam z różnych miejsc, z ebay raczej nie. Z ebaya to brałem mn. Koldbrann " Nekrotisk Inkvisition" , który polecałeś :)COFFIN pisze:Gdzie trafiłeś? Na Ebaju chyba ostatnio nie było wersji CD (chyba, że nie zauważyłem), a na Discogs jedna sztuka aktualnie.SODOMOUSE pisze:
- Kaosritual "Svøpt morgenrød ", CD 2008, Blood Chalice
Też bdb:-) Jedna z lepszych pozycji z NO w temacie BM.SODOMOUSE pisze: Z ebaya to brałem mn. Koldbrann " Nekrotisk Inkvisition" , który polecałeś :)
zajebisty materiał, jutro wrzucę fotyCOFFIN pisze:Też bdb:-) Jedna z lepszych pozycji z NO w temacie BM.SODOMOUSE pisze: Z ebaya to brałem mn. Koldbrann " Nekrotisk Inkvisition" , który polecałeś :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Uu, kolega widze w strefie spadkowej się obraca, słabiutko ;)