Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Umiłowani!
W ofercie rodzimych wytwórni (UTSOGP, Putrid Cult) znalazły się oficjalne przypinki bohaterów tematu. Jeśli więc kto łasy jest na wszelkiej maści precjoza i bibeloty, lubo zadać lubi szyku wśród metalowej braci, niech czym prędzej uda się do sklepów internetowych ww. mecenasów czarnej sztuki - liczba przypinek jest ponoć ograniczona.
Materiały poglądowe:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Sybir pisze:Już wykupili, a Ty nie zdążyłeś się zaopatrzyć, że tak plujesz jadem na kolekcjonerów? :D
hehehe
zła wiadomość dla spekulantów - będą jeszcze dostępne, cierpliwie czekać :)
Czy orientujesz się może, jak liczny był ten kończący się (bo jeszcze jest parę sztuk) rzut? Nie jest to informacja potrzebna mi bezwzględnie, ale w sumie to mogę zapytać, c'nie? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
^było tego chyba po kilkadziesiąt sztuk. Logówek ma być kolejne kilkadziesiąt, z "diabełkami" nie wiem czy jeszcze będą. Co dla zasady to nie miał to być jakiś reglamentowany towar, więc jak znowu szybko się rozejdzie to jest szansa na kolejny rzut, ale tego na 100% nie wiem :)
Cultes des Ghoules "Sinister" LP 2018
September 23rd
Under the Sign of Garazel
Of Crawling Shadows
Hells Headbangers
Sample: " onclick="window.open(this.href);return false;